Відгуки

Як працює автошкола: відгуки наших випускників

За 4 роки існування тернопільської філії автошколи “Мегадрайв” ми вже встигли почути багато приємних слів на свою адресу. Найкращою ж оцінкою нашої роботи є те, що випускники минулих груп рекомендують нас своїм родичам, друзям, знайомим. Це означає, що ми рухаємось у правильному напрямку 🙂 .

06/12/2019, Заставнюк Богдан

Привіт!
Сьогодні здав на права самостійно і з першої спроби.
Можу багато хорошого сказати про автошколу “Мега Драйв”, але ключова відмінність даної автошколи від інших – ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ. (Як навчимо – так будуть їздити.)
І саме тому кожний викладач прикладає максимум зусиль, щоб виховати справжнього ВОДІЯ в першу чергу, а все інше, впевненість за кермом і успішна здача екзамену в сервісному центрі, логічний наслідок.
Велике дякую всім хто мене навчав, а саме: Людмилі Йосипівні, Володимиру Орестовичу і Анатолію Віталійовичу!

04/12/2019, Постнікова Іванна

Хочу подякувати автошколі “Мегадрайв” , а саме Войцехівському Андрію Романовичу, за його терпіння та професіоналізм. 3 місяці назад записуючись у автошколу, я не могла подумати, що за такий короткий час я зможу без проблем їздити містом та не боятися. Андрій Романович це дійсно інструктор який передає максимум знань, та саме головне це вміння зберігати спокій в будь-якій ситуації.

Рекомендую всім автошколу “Мегадрайв”.

22/11/2019, Ольга Гайдамака

Руки трясуться, емоції вируючи ніяк мені не дають впихнути в голову цей статус , посмішка не зникає з обличчя.
Я- водій. Я це зробила, і ніхто не скаже, що лукавлю , бо в руках тримаю те, про що мріяла, те, перед чим докладала максимум зусиль- посвідчення водія.
Бажання , це добре, але нічого не було б без автошколи «Мегадрайв». Це однозначно мій фаворит. Я безмежно щаслива , що три місяці тому, я хоч і випадково але записалася сюди.
Хмм… не випадково. Це доля! Я зрозуміла це пізніше, коли побувала на першому теоретичному заняті.
Руслан Васильович Вавричук вкрай чудовий викладач , який пояснить все чітко, доступно без лишньої водички акцентуючи увагу на кожному знакові.
Я слухала з відкритим ротом, а після заняття поверталась додому і шукала помилки в потоці руху.З ним завжди було весело.Мене приємно вразило те, коли ми просили пояснити нам повторно регулювальника 100-й раз, він це з задоволенням робив і готовий був ще 105 і 110 раз пояснити. Відразу видно людина працює на результат.
Моїм інструктором був Ярослав Іринейович Коваль. І тут відразу проситься питання, якщо ви думаєте, що у вас щось не вийде? тоді вам до нього. Всі негативні думки відразу зникнуть і поїдете «як миленькі»

До навчання ніколи не сідала за кермо. Машина з механічною коробкою передач. Спочатку не все виходило, хвилювалася, боялася , але Іринейович пояснював кожен маневр, вчив читати дорожню обстановку, прораховувати свої дії наперед.
Вказував на помилки і пояснював, як їх виправити. Не завжди терпляче , інколи ледве стримувала сльози але….
А найголовніше – запевняв, що у мене все вийде. І справді, почала розуміти, що потрібно робити за кермом, стала впевненіше їздити. Ярослав Іринейович – професіонал своєї справи, має великий досвід і вміє передати знання учням.
Хочу побажати автошколі , викладачам і інструкторам процвітання і багато вдячних учнів. Рекомендую цю школу усім, хто планує отримати посвідчення водія. Ви не пошкодуєте!!!

22/11/2019, Ірина Макогон

Сміливо рекомендую автошколу “МегаДрайв” всім тим, хто прагне отримати теоретичні знання та досконало освоїти техніку водіння!
Хочу щиро подякувати своєму найкращому інструктору з водіння – Олегу Романовичу. Він дійсно професіонал своєї справи та вміє з легкістю знайти підхід до кожного. Кожне заняття чекаєш з нетерпінням, бо знаєш, що в тебе все вийде. Крім того, що заняття були ефективними, вони були надзвичайно цікавими та кумедними 🙂
Також дякую інструктору з водіння – Анатолію Віталійовичу. Він все детально пояснить, покаже та дасть відповіді на усі Ваші запитання. До того ж, Анатолій, знає як підняти настрій, якщо щось йде не так 🙂
І ще вдячна викладачу з теоретичної частини – Руслану Васильовичу, за легкість та простоту у викладанні.
Хто ще вагається у виборі автошколи, відкидайте усі сумніви та гайда у “МегаДрайв”!

20/11/2019, Оксана Хоміч

Рекомендую всім автошколу “Мегадрайв” через високий професіоналізм у викладанні та навчанні ! Завдяки Людмилі Йосипівні , яка дуже цікаво та доступно викладає теорію, я своїми знаннями можу дати фору водіям з багаторічним досвідом , екзамен дався з легкістю 👍
Окрема подяка Войцехівському Андрію Романовичу за його чудові уроки водіння, завдяки яким я водій ! Кращого інструктора годі й шукати, на першому нашому уроці я вперше сіла за кермо, а тепер я впевнено почуваю себе на дорозі, на будь якому автомобілі !
Анатолій Віталійович, з його безмежним терпінням до уроків зі мною на ВАЗ 2199, заслуговує окремої дяки !
Якщо Ви вагаєтесь у виборі автошколи , можете без сумнівів звернутися у “Мегадрайв” , де Ви дійсно отримаєте знання і водійські навички !

18/10/2019, Кубів Соломія

Недавно отримала права, дуже дуже щаслива.
Перш за все хочу подякувати Людмилі Йосипівній. Дуже хороший викладач. Пояснює все дуже доступно і цікаво.
Ну і звичайно ж величезне дякую своєму НАЙКРАЩОМУ!!! інструктору Олегу Романовичу за терпіння, зусилля, розуміння і за те що навчили з 0. Щиро рекомендую усім починаючим водіями звертатись до нього, він професіонал своєї справи.. Олег Романович допоможе переборити страх на дорозі і переборювати труднощі на дорогах. Кінцевий результат вас приємно здивує.
Усім рекомендую школу «Мега Драйв» і супер терпеливого,класного інструктора Олега Романовича)

16/10/2019, Книш Вадим

Перш за все хочу подякувати Людмилі Йосипівні. Дуже доступно і легко. Дуже уважна до кожного учня.У тих, хто захоче навчатися у цій автошколі, проблем з теорією не повинно бути. Що ж на рахунок практики.. Я впевнений, що кожен інструктор є дуже хорошим, у кожного є власний підхід до учнів. Ось я потрапив до Олега Романовича і ні на секунду не пожалкував про це. Не маючи абсолютно досвіду водіння, ми вже на 2 занятті виїхали в місто, в той час як мої колеги ще були на майданчику. І це мені дуже допомогло, страх перед машиною і дорогою вже після 3-4 заняття відпав. Навчає Олег Романович дуже доступно, він дуже спокійна і врівноважена людина. З ним дуже цікаво. Він буде з вами від початку і до моменту, коли у вас будуть на руках права. Я вважаю, що з ним я здобув дуже хорошу і міцну базу, тому я дуже йому вдячний.
Окремо хочу також подякувати Анатолію Віталійовичу, дуже досвідчений інструктор і допоможе вам дуже якісно підготуватися до здачі практичної частини на майданчику. ДЯКУЮ Автошколі “Мегадрайв”. РЕКОМЕНДУЮ

15/10/2019, Андрій Буда

Велике спасибі автошколі “Мегадрайв” за професійний підхід до навчання водінню.

Викладач теорії, Людмила Йосипівна, це дуже талановитий педагог, який вміє максимально зрозуміло пояснити навіть самі складні теми. Не тільки пояснює навчальний матеріал, але і вказує, на що потрібно звернути особливу увагу та на яких моментах часто роблять помилки під час здачі екзамену.

Дякую інструктору Володимиру Орестовичу (Citroen Berlingo) за проявлений професіоналізм та терпіння. До автошколи у мене не було досвіду керування автомобілем. Завдяки спокійним вказівкам інструктора, індивідуальному підходу та вмінню створити дружню атмосферу, страх та невпевненість за кермом танули із кожним заняттям.

Окремо хочу відзначити те що декілька останніх занять для відпрацювання екзаменаційних вправ проводяться на ВАЗ 2109, що дозволяє максимально підготуватись до умов здачі, які будуть в сервісному центрі МВС. Інструктор Анатолій Віталійович детально пояснить всі нюанси, пов’язані з виконанням завдань під час екзамену на автодромі.

Однозначно можу рекомендувати дану автошколу: великий автопарк, кваліфіковані спеціалісти та моральна підтримка від першого заняття і до самого іспиту.
Всім успіхів на екзамені та за кермом 🙂

14/10/2019, Лучків Юлія

Хочу подякувати всім, особливо Людмилі Йосипівні (теорія) та інструктору з водіння Роману Володимировичу, який терпів всі мої істерики та сльози. Люди з великої букви, бо їх терпіння безкінечне. ДЯКУЮ!! Без сумніву скажу, що Мегадрайв найкраща школа в Тернополі! Буду скучати 😢

04/10/2019, Кароль Світлана

Перш за все хочу сказати ДЯКУЮ Людмилі Йосипівні за теоретичний знання, все доступно, просто і легко, екзамен з ПДР без проблем.
Івану Івановичу за практичне водіння по місту, він не лише кваліфікований спеціаліст, а й дуже хороший співрозмовник, завдяки чому не було страху перед кермом і дорогою, все завжди тактовно і виважено.
І звичайно Анатолій Віталійович більш терплячішої людини я ще не зустрічала, коли робиш 10 раз одне і теж а він спокійним голосом – пробуйте ще раз у Вас вийде, лише завдяки його терпінню і порадам я здала майданчик.
ВЕЛИЧЕЗНЕ ВАМ ВСІМ ДЯКУЮ)))

28/09/2019, Оксана Михневич

Без сумніву, автошкола “МегаДрайв” найкраща школа у Тернополі. Тут створенні усі умови для якісного навчання водіїв. У цій автошколі працюють найкращі викладачі та інструктори, а також найкращий директор, який підтримує і переживає за учнів під час іспиту. Вивчити і зрозуміти ПДР нескладно, особливо якщо викладачем з теорії є Людмила Йосипівна. Вона доступно та мудро, на прикладах, описуючи різні життєві ситуації, пояснює кожне правило, яке треба зрозуміти, а не зубрити і вчити щось напам’ять. Дякую, Вам за такі змістовні, цікаві уроки та добрі поради, а також за вашу підтримку під час іспиту.
Моїм інструктором з водіння був НАЙКРАЩИЙ з кращих інструкторів цієї автошколи – Євген Петрович Зварич. Людина з великої літери, з великим досвідом водіння, вимогливий, відповідально ставиться до своєї роботи, не дає спуску в навчанні, завжди пунктуальний та ввічливий. Усі хороші людські якості присутні в одній особі. Його доброта в поєднанні з дисципліною та строгістю допомогає та мотивує. Доступно, якщо треба, по декілька разів(мільйон разів), пояснює все, що стосується правильного водіння… показує і пояснює що робити, як поводитися в тій, чи іншій ситуації на дорозі. Перший раз, я побачила людину, у якої стільки ТЕРПІННЯ і розуміння!!! Його слова і мудрі поради залишаться в моїй пам’яті назавжди. Крім того Євген Петрович має відмінне почуття гумору, тому на заняттях не буває сумно, чи одноманітно.
Євген Петрович,… таких як Ви – одиниці. ДЯКУЮ, Вам, за Вашу працю, за терпіння, цінні поради, за підтримку, добре ставлення, за те що не вигнали☺️. Дякую, за досвід і Ваші старання. Дякую, за все, чого навчили. Все, що я зараз вмію і знаю, це Ваша заслуга. Не скажу, що було легко, але було ефективно та результативно.
Протягом усього курсу навчання, я ні разу не пошкодувала, що обрала своїм інструкором Євгена Петровича. І всім, хто хоче їздити на дорогах правильно і впевненно, раджу обирати саме його.
Також, щиро дякую інструктору дев’ятки, Анатолію Віталійовичу за уроки, за терпіння, за слушні поради та підтримку.
Школа “МегаДрайв” – мега-крута школа, у якій три місяці навчання пролетіли дуже швидко і насичено. Буду сумувати за усіма, з ким познайомилася під час навчання.

27/09/2019, Михайло Стрембіцький

Чуть більше, як тиждень тому успішно здав іспити і отримав права на водіння автомобіля категорії “B”. Величезне спасибі автошколі “Мега Драйв” за незабутні три місяці навчання, як теоретичному і практичномим навикам водіння. Особливу увагу учням приділяла Людмила Йосипівна, при вивченні теоретичного курсу – детально розяснювала правила дорожнього руху, обов’язки і права водія.
Практичні заняття під наглядом і керівництвом Якубіва Олега Романовича – це отримання навиків водіння від професійного водія, який з першого уроку виробляє індивідуальний підхід до учня, допомагає оцінити дорожню обстановку, та вибарати найкраще рішення в обтавинах що склалися. Велика подяка за поради і настанови, які я отримав під час навчання!!!
Особливої відзнаки заслуговує терпіння пана Анатолій, який проводив підготовку до здачі іспиту на майданчику на “дев”ятці”.
Під час здачі екамену я відчув підтримку інструкторів, а особливо Олега Романовича, який вболівав за успішну здачу іспиту.
Я буду рекомендувати автошколу “Мега Драйв” усім хто навчитися водінню.

27/09/2019, Ірина Фартушинська

Нещодавно закінчила навчання в автошколі. Просто супер здала з першого разу. Теорія 100% . За практику дуже боялась але даремно. Дякуючи Людмилі Йосипівні за цікаві заняття по теорії, за терпіння . Ніколи не думала що зрозуміти всі правила і знаки буде так легко. Також дуже дякую інструктору Євгену Петровичу за терпіння . Мені тяжко було сісти за руль особливо виїхати в місто але він зміг перебороти мої страхи. Також дякую Анатолію Віталієвичу він зміг доступно пояснити як виконувати всі маневри на 9-ці. Дякуючи спільним зусиллям Євгена Петровича і Анатолія Віталієвича я в легкістю здала екзамен. І можу не боятись паркуватись. Рекомендую автошколу Мегадрайв .

26/09/2019, Назарій Пелих

Неймовірно вдячний автошколі “Мегадрайв”!!!!! Навчання пролетіло в школі дуже швидко.Вчора отримав водійське посвідчення,навіть не можу в це повірити.Хочу щиро подякувати викладачу з теорії Ігореві Володимировичеві за доступні і зрозумілі заняття з ПДР. Якщо виникали якісь питання чи щось було не зрозуміле і ми сумнівалися,то викладач поснював нам,наводив приклади різні та інше.Окреме велике дякую хочу висловити своєму інструктореві з водіння Євгену Петровичу.Саме цей вчитель з досвідом роботи,своїм методом викладання,я зміг перебороти свій страх за кермом.Він мене навчив не тільки керувати автомобілем,але й що робити у тій чи іншій ситуації які можуть трапитись на дорозі і як вирішувати проблему.Також отримав безліч порад які зможуть мені допомогти в подальшому житті.А також засвоїв навички паркування,адже без них нкуди.Зі своїм вибором інструктора можу впевнено сказати що я не пожалів ,обираючи саме його.Тому що , це той вчитель який може дійсно правильно навчити водінню.Дякую йому за терпіня.Скажу чесно ,що уроки ПДР і практичні заняття пройшли не даремно.Радий що закінчив саме цю школу!!!!Рекомендую всім автошколу “Мегадрайв”,адже ця школа зробить з вас справжніх водіїв!Дуже вам дякую!!!!!

25/09/2019, Оксана Стрембіцька

Щиро дякую автошколі “Мега Драйв” за здобуті знання і навики!!! Робота, яку Ви вкладаєте в своїх учнів – колосальна. Велике дякую викладачу теоретичного курсу Людмилі Йосипівній. Вона допомогла не просто поверхнево розібратися із правилами дорожнього руху, а все пояснила до найменших нюансів, коли потрібно навела конкретні приклади і дала відповіді на всі запитання. Її стараннями іспит у МРЕО я склала з 100% результатом без зайвих переживань. Великий плюс автошколи “Мега Драйв” наявність власного автомобіля ВАЗ 2109. Заняття на цьому автомобілі разом з паном Анатолієм дало навики паркування та маневрування автомобілем, що дуже важливо при складанні іспиту в МРЕО. Далеко не все виходило з першого разу, тому дякую йому за терпіння!!!
Особлива подяка інструктору з водіння АНДРІЮ РОМАНОВИЧУ! Ваш підхід до навчання заслуговує найвищої похвали. Навики керування автомобілем, які я отримала під час навчання, достатні для того, щоб спокійно виїхати на дорогу (враховуючи, що на початку навчання рівень був нульовим). В моменти, коли було бажання здатися, Ви своїм спокоєм додавали впевненості. Яка б ситуація не склалася на дорозі, інструктор все пояснював по 100 разів. АНДРІЙ РОМАНОВИЧ – інструктор, який впевнений у своїх учнях більше, ніж вони самі в собі. Велике дякую за терпіння і розуміння! Таке навчання справді і корисне, і приємне. Сідаючи за кермо, я буду згадувати Ваші поради. І як бонус до найкращого інструктора, ще й хороший автомобіль – Skoda Fabia. Тому всім рекомендую саме цього інструктора!!!
Автошкола “Мега Драйв” – це та автошкола, яку хочеться порекомендувати друзям і знайомим. Якщо Ви дійсно бажаєте навчитися – Вам саме сюди!!!

01/09/2019, Мазур Оксана Юріївна і Гафаров Євгеній Рімович

Безмежно вдячні школі Мегадрайв за Ваше існування!!!!Ми з чоловіком ані на мить не пошкодували, що обрали саме цю школу для навчання!! Викладачі – суперові майстри своєі справи!!! Все “розжовують” мільйон разів, а якщо щось незрозуміло, то і ще раз пережують🤣. Дуже приємні, спокійні, розуміючі! Людмила Йосипівна-викладач від Бога!!! Ігор Петрович і Роман Ігорович- суперові шумахери!!! Дякуємо Вам за клопітку працю, наполегливіть, підтримку!!!! Отриманні знання та досвід безцінні!!! Процвітання Вам, чемних і старанних учнів!!!!

21/08/2019, Ірина Дементьєва

Безмежно вдячна автошколі Мега Драйв!!! Навчання пролетіло за 3 місяці. Реально дуже стара думка про те що потрібно щось купляти… домовлятися…. Я не пожаліла, і дійсно купила собі знання!!! Дякую велике за теорію, наша група здала 100% Якщо ходити і уважно слухати, то все відкладається, вчителі – майстри своєї справи! Окремо вдячна інструктору Ярославу Іринеєвичу, за його терпіння і за досвід. Все дуже чітко, зрозуміло в усіх відносинах) і терпляче….навіть на 101 дурному питанню))) Буду рекомендувати всім)))

21/08/2019, Гута Олександра Михайлівна

Сьогодні отримала водійське посвідчення!Не можу в це повірити! Дуже вдячна профіколективу автошколи《Мегадрайв》!Особлива подяка викладачу з теорії Людмилі Йосипівні, яка пояснить всі деталі, розкладе кожну дорожню ситуацію 《на молекули》, розтлумачить усі нюанси, які виникають під час розгляду теми. Величезне дякую за практичний курс водіння Бучинському Роману Ігоровичу (АКПП)! Завжди спокійний, врівноважений, пояснить такі моменти на дорозі, що уже з перших занять почуваєшся в дорожній обстановці《як риба у воді》! Він для мене – найкращий практик на дорозі! Після занять з Романом Ігоровичем пропало відчуття страху! Найкращі та незабутні враження від практичних занять! Окрема подяка директору автошколи Шмигельському Юрію Орестовичу за шалену підтримку на іспиті на майданчику! Ваша присутність під час здачі говорить про те, що ви вболіваєте за кожного і хвилюєтеся так само як і ті, хто здають іспит! Тому, якщо ви ще не визначилися, з якою автошколою рухатися до перемоги і кінцево отримати водійське посвідчення, то не зволікайте, сміливо звертайтесь в 《Мегадрайв》! Ця автошкола знає як вам у цьому допомогти!

26/07/2019, Овчарова Елена

У меня были самые лучшие преподаватели!
Огромное спасибо за теорию Людмиле Йосиповне
А за практичные уроки большое спасибо Андрею Романовичу.
К сожалению экзамен я не смогу тут сдавать но знания я получила колоссальные, за это огромная благодарность!!!!
Эти люди учат от всей души и сердца!
Никогда не повысят голос , всегда все расскажут покажут.
Удачи вам вашем не легком деле , и еще раз огромное спасибо за все!!!!!

24/07/2019, Наталія Чукас

“Mega-drive” – напевне єдина школа в Тернополі де дійсно навчать їзди як з теоретичної сторони, так і з практичної. Викладачі всі приємні люди, які підтримували і допомагали.
Дуже-дуже дякую своєму інструктору з водіння Якубіву Олегу Романовичу за те що навчив мене з нуля їздити. Взагалі крутий інструктор. тому хто навчається і ще не вибрав собі інструктора – сміло дзвоніть і записуйтеся. Підтримував на здачі іспиту як ніхто тому і здала одразу на «успішно»!
Дякую викладачу по теорії Людмилі Йосипівній за доступні пояснення завдяки яким я без проблем здала зразу ж теоретичний іспит!
А ще у цій школі класний директор, який теж допоможе і підскаже що і як!
Плюс цієї автошколи ще в тому, що був вибір де відвідувати заняття , бо є декілька філій , а для мене розташування було важливим фактором. Також можна вибрати як раннішні уроки, так і вечірні. Взагалі це дуже зручно для тих хто працює чи навчається.
Отримала права як я, так і мої друзі ! Тому сміливо раджу саме «Мега-драйв» !

24/07/2019, Ліля Андрунько

Усім майбутнім водіям рекомендую автошколу “Мегадрайв”.Здобути знання з правил дорожнього руху і зрозуміти їх, допоможе майстер своєї справи Людмила Йосипівна ,за це їй величезне СПАСИБІ !!!😘💐Ваші заняття завжди були цікавими,насиченими та зрозумілими.Я дуже рада,що у нас був такий кваліфікований викладач.
Особлива подяка моєму Най найкращому інструктору з водіння Якубіву Олегу Романовичу.Дякую за терпіння ,за те ,що навчили правильно керувати автомобілем 🚘,за цінні поради,які буду пам’ятати завжди ,перебуваючи за кермом.Ще 3 місяці тому я уявлення не мала ,як вмикається перша передача,як задня ,як відпускати щеплення ,щоб не заглохнути на дорозі,і виїжджати на естакаду.З кожним заняттям я ставала впевненішою і страх під час їзди пропав.💯% Рекомендую !!!👍🏻
Також дякую Андрію Івановичу за підготовку до здачі іспиту на майданчику в сервісному центрі.
І головна подяка директору автошколи Мегадрайв Юрію Орестовичу за чудово підібрану команду професіоналів .Усі викладачі та інструктора кваліфіковані і досвідчені ,з їхньою допомогою здобути знання про автомобіль було легко і цікаво.
Щиро всім дякую і безперечно “Мегадрайв“РЕКОМЕНДУЮ !!! Ви найкращі!!!😍👍🏻💯

23/07/2019, Володя Андрушків

Після закінчення автошколи МЕГА ДРАЙВ залишились тільки позитивні емоції!

Хочу подякувати Людмилі Йосипівні, викладачці яка навчала нашу групу теорії. Вона дуже цікаво та зрозуміло вчила нашу групу правил. Якщо було щось не зрозуміло то вона доступно пояснювала їх щераз.

Окрему подяку хочу висловити свому інструктору з водіння Андрію Романовичу. Він навчив мене їздити майже з нуля, за що я йому дуже вдячний) Андрій Романович дуже хороший, спокійний та комунікабельний інструктор який завжди тебе підтримає. Навіть в якісь незрозумілій ситуації він сам тобі розкаже як краще або як правильно поводитись. Дуже задоволений що попав саме до нього на уроки. Крім того що Андрій Романович професіонал в своїй справі та просто хороша людина, в нього також непогана машина(Skoda Fabia, МКПП). Всім рекомендую саме цього інструктора!

Дякую МЕГА ДРАЙВ за получені знання та навики. Всім рекомендую!

17/07/2019, Ігор Купратий

Сьогодні отримав водійське посвідчення. Чесно кажучи, радості не має меж)) Здав все з першої спроби – теоретичну і практичну частини екзамену. За це, я дуже вдячний автошколі “Мега Драйв”.

Зокрема, викладачці з теорії Людмилі Йосипівні, яка доступно і цікаво проводила заняття і кожному старалася допомогти. На кожному уроці ми детально розбирали всі нюанси і ситуації, які можуть виникнути на дорозі. В результаті я без жодних проблем здав екзамен з теорії на 20/20))

Особливу подяку складаю інструктору з практичних занять Андрію Романовичу (Skoda Fabia, МКПП), який є професіоналом своєї справи. Завжди доброзичливий, веселий та комунікабельний. Уроки проходили у спокійній атмосфері та без психологічного тиску)) Коли під час водіння виникали якісь труднощі, завжди готовий був підтримати і поділитися власним досвідом. Вірить в своїх учнів більше, ніж вони самі)

Також окреме спасибі інструктору Андрію Івановичу за уроки водіння на “дев’ятці”, які проходили завжди на позитиві)

Дякую директору школи Юрію Орестовичу за хороший настрій та підтримку перед іспитом.

З впевненістю можу сказати, що школа “Мегадрайв” є найкращою в Тернополі. Рекомендую!!!

17/07/2019, Матійців Тетяна

Це найкраща автошкола!
Сьогодні отримала права! Я САМА здала!
Хоча всі знайомі казали, що це неможливо!
А завдяки директору і викладачам автошколи Мегадрайв – все реально!
Дякую Людмилі Йосипівна за те, що навчила розуміти правила дорожнього руху!) Дякуую Ярославу Іринейовичу за те, що навчив безпечно їздити!) дякую Андрію Івановичу за те, що навчив виконанню усіх вправ на майданчику!)
Якщо ви хочете довести всім, і в першу чергу собі, що здати на права можна самостійно, то вам в цю автошколу!)

17/07/2019, Катя Гладка

Лише позитивні враження, емоції, відчуття, переживання.. після успішного закінчення автошколи МЕГАДРАЙВ і отримання водійського посвідчення з першого разу!!!!!
🤗😉😊😊😊😊😊😊
Мені пощастило навчатися практичним навичкам водіння у інструктора най- най- най-… 👍дуже – дуже – дуже.. 💪ну просто ПРОФІ, реально КРАЩОГО у своїй справі🤗
Сергій Миколайович Кардаш! 🤗 Величезна подяка йому за вкладені у мене час, нерви 😉знання, навички! Дя-ку-YOU 😘
Величезне СПАСИБІ🤗 за настанови, поради, переживання та підтримку протягом практичних занять і на іспиті! Впевнена, в першу чергу завдяки його праці та вірі в учнів, його учні здають на водійські права самостійно і з першого разу!!! Сергій Миколайович – це не той інструктор, якого бояться, а той наставник, якого бояться підвести!!!! 💪😊
Спасибі керівнику Юрію Орестовичу за класну команду професіоналів. Людмилі Йосипівні за доступний виклад теоретичного матеріалу, (результат 20 правильних з двадцяти)
Андрію Івановичу спасибі за відмінні заняття на майданчику!(Довженка)
МЕГАДРАЙВ – це не просто автошкола, це команда однодумців-професіоналів, котрі якісно винонують свою роботу, щоб учні не просто отримали водійські права, а безпезно керували автомобілем!!! РЕКОМЕНДУЮ!

17/07/2019, Лілія

Дякую МЕГА ДРАЙВ за те, що навчили з “нуля” керувати автомобілем.
У Вас я отримала безцінні знання , і позитивні емоції .
З задоволенням відвідувала всі теоретичні заняття які проводив Руслан Богданович , завжди було цікаво.
Дякую інструкторам з водіння Роману Володимировичу та Ярославу Єренейовичу за професіоналізм , терпіння , вміння навчити, пояснити.
Особлива подяка Юрію Орестовичу , директору школи за те що Ви створили таку чудову Автошколу , найкращу у Тернополі. За підтримку від початку до кінця навчання ! ВЕЛЕЧЕЗНЕ ДЯКУЮ !!!
Бажаю успіху і процвітання та подальшого розвитку!

15/07/2019, Тушець Василь

Давно вже задумувався над тим, щоб отримати посвідчення водія, але ніяк не міг наважитися. Та все таки зібрався і вирішив піти навчатися. Ретельно зайнявся вибором автошколи і обрав автошколу “Мегадрайв”. Чому саме вона? Все дуже просто. По відгукам та оцінкам учнів це найкраща автошкола в Тернополі. І знаєте, люди не збрешуть) 😅
Від самого початку навчання і до кінця ні разу не пожалів, що обрав саме її. Дуже крутий викладач, інструктори. Ігор Володимирович (викладач з теорії) викладав все настільки просто і доступно, що я навіть дивувався, як ПДР можуть бути такими простими. Коли ми в чомусь сумнівалися, він пояснював нас всі нюанси, наводив приклади з життя, розповідав про цікаві історії на дорозі, про типові помилки водіїв, що навіть не маючи практики я міг, повертаючись додому, побачити хто порушує чи не правильно паркується і тому подібне.😅
Окреме дякую хочу сказати своєму інструктору з водіння Євгену Петровичу. Скажу чесно, я дуже боявся першого уроку з водіння. Адже існує багато відео в інтернеті, історій, коли інструктори кричать, навіть вдаються до фізичної сили, щоб навчити водінню.😅 Так от, хочу вам сказати, що це точно не про інструкторів автошколи ”Мегадрайв”) Їхньому терпінню і витримці можна лише позаздрити.
Євген Петрович навчив мене всьому, чому зміг. Дуже ввічлива, пунктуальна людина, яка завжди підкаже, допоможе. Підлаштує свій графік під ваш вільний час. Його методика навчання дає свій результат – я здав і отримав посвідчення водія😅
Також дуже дякую Андрію Івановичу) без ваших уроків на майданчику, мені навряд чи вдалося скласти іспит.
Тому, якщо ви ще сумніваєтеся йти чи не йти навчатися водінню і не знаєте, яку автошколу обрати, я впевнено рекомендую ”Мегадрайв”. Ви 100% не пожалієте , навчитеся всьому і складете іспит) зуб даю😁

08/07/2019, Оксана Пясечна

Довго вагалася🤔, чи варто йти навчатися водінню. Нарешті наважилась. Коліжанка порекомендувала автошколу💁 ‘Мега Драйв’, мовляв – ‘Навчать, будеш їздити, іспити здасиш сама’🚗. Дійсно, обравши цю школу, я не пожаліла, оскільки тут працюють обізнані люди, професіонали, які надихають, які зацікавлені вас навчити.
Велике ДЯКУЮ🙂 Ігорю Володимировичу, який викладав теорію, приголомшливий викладач, одразу розумієш що людина має досвід у роботі з учнями, дуже доступно, цікаво і терпляче подавав матеріал, міг кілька разів пояснити одне різними словами, поки не зрозуміє кожен, відповідав на всі питання і смішні і каверзні! Викликав інтерес в усіх слухачів.
Особлива подяка моєму інструктору Барицькому Івану Івановичу😎😃! Він не тільки навчив мене керувати автомобілем, прислухатися до того що “говорить” авто і розуміти що насамперед треба зробити в тій чи іншій ситуації і які будуть їх наслідки, а й вселив у мене впевненість у власних силах, показав на мій погляд навіть більше ніж вимагає програма, ми багато паркувалися і маневрували в місті🚦🛑🚧, так що мені тепер не страшно їздити по дорогах. Та й взагалі він дуже добрий і позитивний і терплячий ( але не кидайте щеплення😅😅😅) !!! Щиро вам ДЯКУЮ!!!!!!!!!
І звичайно не можу не згадати інструктора Андрія Івановича💪💪💪, який на майданчику всіма силами намагався вкласти в наші голови теорію правильного паркування. Неймовірно хороша людина і чудовий професіонал. ДЯКУЮ.
Також, що мене ще вразило, це те, що під час іспитів у сервісному центрі, з нами були присутні і інструктора, і викладач теорії, які підтримували, вболівали за нас🤞🤞✊✊, і переживали не менше чим ми. Директор автошколи Юрій Орестович розказав, показав де включати повороти, повертати, зупинятись, і т.д.
В загальному враження про автошколу лише позитивні та хороші. Тому, якщо ви маєте бажання навчатись, приходьте в Мега Драйв, вас навчать на💯.
Автошколі бажаю успіхів та процвітання.

01/07/2019, Ірина Заскоцька

При виборі де навчатися, я шукала те місце, де мене б дійсно змогли навчити водінню як теоретично так і практично, так як змоги щоб мене навчив хтось дома – не було.
Ні разу не пожаліла, що обрала саме цю автошколу, оскільки в ній працюють професіонали своєї справи, які відповідально ставляться до своєї роботи та з повагою відносяться до своїх учнів.
Окремо хотіла б подякувати моїм лектору з теорії водіння – Руслану Богдановичу за цікаві та прості в розумінні заняття з ПДР та інструктору з водіння – Євгену Петровичу за терпіння і дохідливі пояснення практики водіння.
Бажаю всім майбутнім учням успіху у навчанні та безпеки на дорогах))

20/06/2019, Олеся Зикіна

Ще одна моя мрія здійснилася😊. Я отримала посвідчення водія! Три місяці цікавих лекцій з Русланом Васильовичем, більше 40 годин дуже ефективних практичних занять з Сергієм Миколайовичем, і ось результат – складання іспиту і отримання посвідчення з першого разу!!! Не вірите? Тоді вступіть у Мега Драйв і переконайтесь у високому професіалізмі працівників автошколи. Щиро вдячна за цікаві та доступні лекції Руслану Васильовичу. Окрема величезна подяка інстуктору з водіння Сергію Миколайовичу, завдяки якому повірила в себе, завдяки якому зник страх…страх перед дорогою. Тут, в цій автошколі, інструктор буде з вами до кінця! Буде з вами на іспиті. Буде хвилюватися за вас, не менше, ніж ви самі. Буде підтримувати вас. І буде радіти разом з вами, коли ви переможете і отримаєте це посвідчення. Я у цьому вже переконалася.

Рекомендую Мега усім майбутнім водіям😉

20/06/2019, Оксана Григус

Моє знайомство з «Мегадрайвом» відбулось з дещо іншого з приводу – звернулась сюди з проханням порекомендувати автоінструктора для «відновлення навичок водіння». Так склалося, що після навчання в одній з міських автошкіл та отримання посвідчення водія, за кермо я так і не сіла. А через 10років і сама думка про виїзд на «велику» дорогу стала викликати просто панічний страх.
Мені порадили навчатись у Володимира Орестовича, і насправді , я ніколи не пошкодувала, що наважилась!) Мушу визнати – це дійсно вимогливий, але водночас терплячий і справедливий вчитель, який допоможе справитись зі страхом, а також доступно і цікаво навчить, як поводити себе на дорозі.. Він вміло підбирає учбові маршрути та крок за кроком підводить до досягнення поставлених цілей. Однак, варто зауважити, якщо Ви хочете вчитись у цього інструктора, то необхідно уважно слухати і чітко та скурпульозно виконувати його вказівки і поради під час водіння – це забезпечить найкращий і досить швидкий результат!!!)
Зараз, я вже кілька місяців спокійно і без страху воджу авто. Рекомендую і буду рекомендувати автошколу «Мегадрайв» усім! Впевнена, що тут прекрасно готують своїх випускників і допомагають таким «водіям», яким була я, до того як прийшла сюди.. Дякую Вам!!!)

11/06/2019, Лілія

Навчанням у автошколі “МегаДрайв” задоволена. Це справді сучасна школа, яка навчає водінню з “нуля”, хороша організація роботи і професійні викладачі. Теоретичні заняття проводив Руслан Богданович – людина, яка знає свою справу. Викладач завжди доступно, зрозуміло, на високому рівні подавав матеріал, а також наводив приклади з життя. Завжди при необхідності пояснював незрозумілі ситуації повторно, за що йому велике дякую.
Інструктор з водіння – Володимир Орестович – позитивна людина, професіонал, уважний і досвідчений водій, який допоможе не лише освоїти “ази” їзди, а й з легкістю водити автомобіль містом. Результатом його навчання є здача іспиту з першої спроби без сторонньої підтримки. Тому щиро дякую Володимиру Орестовичу за проявлені терпіння і розуміння!!!;)))
Загалом позитивно оцінюю навчання у автошколі “МегаДрайв”!!!

10/06/2019, Керничний Степан

Автошкола сподобалась. Дійсно професійне та якісне навчання, тут отримав всі необхідні навики і знання. Що мене приємно вразило, так це відповідальність, з якою тут ставляться до навчання водінню. Тут роблять це на совість, привчають до дисципліни – щоб не просто люди отримали права, але й навчилися як добре їздити так і знати як вести себе на дорозі.
Дякую інструктору Сергію Миколайовичу за терпіння (перший раз за кермом) та відмінне навчання без чого невпевнений що би зміг скласти з першого разу. Вибором автошколи задоволений.

07/06/2019, Діана Джердж

Я дуже задоволена, що обрала саме автошколу «Мегадрайв». Я замітила, що пройшло вже 3 місяці, коли прийшов час здавати іспит😅. Інформація подається легко і доступно. За це дуже дякую Людмилі Йосипівні, яка ставилась до нас, як до своїх дітей, пам‘ятала кожного на ім‘я, незважаючи на величезну кількість учнів, готувала цікаву інформацію та розказувала її дуже зрозуміло.
Практичним заняттям вчилась у Володимира Орестовича. Дуже привітна і розуміюча людина, яка не тільки навчить основам водіння, а і тому, як використовувати ці знання у різних ситуаціях. Розкаже, як мислити на дорозі і не піддаватись паніці, як я це частенько робила😅
Якщо хочете стати розумним водієм, впевнено рекомендую автошколу «Мегадрайв».

06/06/2019, Климів Роман

Я дуже задоволений навчання у цій автошколі , тут я отримав багато знань та навичок.

Протягом навчання не виникало жодних проблем , навчальний матеріал викладають у доступній та зрозумілій формі.

Усі дуже відповідально та старанно ставляться до своєї роботи , тому тут можна добитись хороших результатів.

Мені вдалося здати іспит з першої спроби і це завдяки вчителю та моєму інструктору , Володимиру Орестовичу.

Своїм інструктором я задоволений , він терплячий та спокійно ставиться до помилок і зробить усе щоб ви їх в подальшому виплавили.

Усім рекомендую школу «Мегадрайв» !!!

06/06/2019, Зоряна

Хочу висловити свою подяку автошколі “Мегадрайв” за високий професійний підбір викладачів, інструкторів і індивідуальний підхід до кожного майбутнього водія.Особливо величезне, при величезне дякую інструктору з водіння Івану Івановичу, за його високий професіоналізм і терпіння.
Якщо Ви отримали права, але так і не наважилися виїхати на дорогу, то це саме той вчитель, який Вам потрібен.
За допомогою практичних занять я подолала невпевненість, навчилася чути автомобіль, контролювати ситуацію на дорозі.
Його викладацькі вміння просто вражають, оскільки кожну ситуацію на дорозі він пояснює і показує деталізовано.І хоча я вже 10 років маю права, лише завдяки Івану Івановичу здобула практичні навички.
Дякую автошколі “Мегадрайв”
Рекомендую усім хто хоче отримати посвідчення водія або маючи здобути практичні навички!!!

04/06/2019, Репіховська Олена

Супер! Супер! Супер! Море вражень по закінченні автошколи і як результат отримання посвідчення водія з першої спроби)) Так, саме з першої спроби!!! Адже глибокі теоретичні знання і практичні навички, якими я оволоділа за три місяці навчання в автошколі – це заслуга компетентних викладачів, інструкторів, які виконують свою роботу на всі 100% Величезне спасибі своєму інструктору з водіння Сергію Миколайовичу, бо завдяки йому я навчилася “чути і розуміти” автомобіль. І вже на наступний день після отримання посвідчення змогла трішки з переживанням, але з впевненістю у своїх можливостях, сісти за кермо власного авто. Автошкола “Мегадрайв” по праву може називатися найкращою, принаймні я в цьому переконалася. Всім, хто ще не визначився, де здобути знання, необхідні для отримання посвідчення водія, РАДЖУ саме цю автошколу

03/06/2019, Юлія Гах

Хочу поділитися своїм враженням про школу Мегадрайв, після того як отримала права. Навчання поділяється на 2 частини: теоретична і практична. Нас теорію викладав Руслан Богданович, все дуже чітко і з масою прикладів з життя, також відео ролики які допомагають краще освоїти інформацію. Практика – тут історію писати можна, Євген Петрович вчитель з великим досвідом роботи, з веселим гумор і з своїм методом викладання і просто хороший чоловік. А також Роман Володимирович з великим терпінням до нас новачків. Також окремо дякую, директору школи, який підтримував нас під час іспиту і за те що зібрав таку групу професіоналів в одну групу. Успіху Вам Мегадрайв!

02/06/2019, Заневська Ірина

31/05/19 я закінчила автошколу “МЕГАДРАЙВ”. Враження від навчання тільки позитивні, адже я з першого разу, самостійно, здала екзамен та отримала посвідчення водія. Це реально!!!
Велике спасибі Людмилі Йосипівні за такі цікаві та змістовні лекції. Завдяки Вам ми без проблем здали теоретичну частину екзамену, а отриманні знання, думаю, залишаться на все життя!
Хочу щиро подякувати інструктору Ярославу Іринейовичу, за Вашу відданість своїй справі, за те, що навчили мене водити авто, за Вашу моральну підтримку на екзамені. Ви дуже відповідальний та хороший інструктор, тому всім рекомендую!
Окрема подяка також Роману Володимировичу за Ваші практичні заняття на майданчику, завдяки яким мені вдалось здійснити всі маневри з першої спроби!
“МЕГАДРАЙВ” – це найкраща автошкола у місті Тернополі, адже тут працюють справжні професіонали, які дійсно роблять усе, щоб навчити людину з “нульового” рівня правильно водити авто та впевнено почуватись на дорозі. Успіхів Вам та процвітання!!!
РЕКОМЕНДУЮ УСІМ!

01/06/2019, Оля Товарніцька

Вчора проходив іспит в МРЕВ! Здала!) Теорію і практику з першого разу. І це реально!
Хочу висловити велику вдячність моєму викладачу з теоретичних занять – Людмилі Йосипівній за таку грамотну, доступну і цікаву подачу матеріалу. На заняттях вона приділяла увагу кожному з учнів, доповнювала свої лекції прикладами з власного досвіду.
Дякую за підтримку на іспиті!
Також окреме величезне ДЯКУЮ своєму інструктору з водіння-Сергію Миколайовичу за його професійність і терпіння. Строгість, вимогливість і водночас доброта і позитив в одній Людині!
Рекомендую!!! Він допоміг справитись з моїми страхами і подолати невпевненість,повірити в себе, навчив безпечному водінню і контролювати ситуацію на дорозі. А перед самим іспитом підтримав, допоміг зібратись і не розгубитися. Дякую за здобуті знання і навики!
Також хочу висловити свою подяку всьому колективу автошколи “Мегадрайв” на чолі з директором Юрієм Орестовичем! Бажаю вам успіху, процвітання і подальшого розвитку. ДЯКУЮ! “Мегадрайв” – ви найкрутіші!!!

01/06/2019, Світлана

Нещодавно також закінчила цю школу і ні на секунду не пожаліла, що обрала саме її! Тут можна дійсно чогось навчитися. Все на вищому рівні: викладачі, лекції, інструктори (Роману Володимировичу окреме СПАСИБІ)! Тому, хто дійсно хоче навчитися їздтити, без «заплатити» або «по блату» – сюди, тому що знання, які подаються в автошколі «Мегадрайв», дійсно якісні і доступні.
Щиро рекомендую саме «Мегадрайв»!

31/05/2019, Вітя Величко

Закінчив цю автошколу здав з 1 разу .Велике дякую Людмилі Йосипівні за теоретичні знання і Ярославу Іринейовичу за практичні навички.Враження від автошколи лише позитивні всім рекомендую зразу замітно що люди тут знають свою роботу і роблять її прикладаючи максимум зусиль для того що б ми отримували свої права)

31/05/2019, Діана Молодець

Сьогодні завершилось моє навчання в автошколі «Мегадрайв», і я отримала посвідчення водія, щастю немає меж, тому я дуже вдячна цій автошколі за здобутті знання та навички.

Як тільки я збиралась на навчання, мені пропонували різні варіанти шкіл, але я знала, що я хочу попасти саме в автошколу «Мегадрайв», і я ще ні разу про це не пошкодувала. Враження від школи тільки позитивні!)Ці три місяці пройшли дуже швидко, тому що кожне заняття як теоретичне так і практичне, було цікаве і пізнавальне.

Саме тому, хочу висловити велику вдячність викладачу теоретичної частини Людмилі Йосипівній. Людмила Йосипівна мала підхід до кожного учня.Це людина, яка в цікавій, доступній формі подає матеріал, кожне заняття проходило дуже швидко та ефективно, тому як на заняттях так і вдома, я з задоволенням проходила тести, використовувавши всі поради, які ми отримували на занятті. Вона навчить вас не зубрити тести, а їх розуміти, а поради, які вона дає, обов`язково пригодяться в житті.Людмила Йосипівна так пояснює матеріал, що її хочеться слухати і постійно вдосконалювати свої знання. Тому я дуже дякую Людмилі Йосипівній, адже
Я змогла скласти іспит без жодної помилки!)

Наступне, велике дякую я б хотіла сказати моєму інструктору з водіння-Сергію Миколайовичу. Він дуже добрий, але водночас вимогливий та терпеливий.На уроці ви можете задавати будь яке питання, а Сергій Миколайович все пояснить, також за весь час навчання я отримала безліч порад, які буду використовувати в подальшому житті. Сергій Миколайович- це Людина, яка повністю віддається своїй роботі, і яка хоче навчити правильно керувати автомобілем , а нам в свою чергу головне мати бажання та прислуховуватись до його порад, які є дуже цінними, і тоді буде чудовий результат!) Кожного уроку, я взнавала та вчилась новому, тому з нетерпінням чекала кожного заняття. Тому після навчання в Сергія Миколайовичу я впевнено почуваю себе за кермом. Сергій Миколайович, дуже доступно все пояснює як вправи на майданчику так і їзда по місту, тому я всім рекомендую йти до нього, адже на заняттях ви будете відчувати підтримку, і якщо навіть зробите щось не те, він пояснить вам вашу помилку, тому в подальшому ви повторювати її не будете. Сергій Миколайович налаштовує вас на спокій, щоб ви були впевненими в собі, пояснює що він не дасть вам зробити щось не то, саме це дуже допомагає долати страх, який може виникнути під час їзди по місту.
Я дуже дякую йому, адже саме він навчив мене керувати автомобілем так, що я по-перше, впевнена в своїх діях, а по-друге,що я з 1 разу здала іспит, без додаткової допомоги. Крім того, від нього була велика підтримка на екзамені, що є дуже важливим у такий момент. Тому я дуже вдячна Вам за віру в мене, за ваше терпіння, за те,що навчили йти до мети! Я всім рекомендую йти до нього, якщо ви дійсно прагнете навчитись правильно керувати автомобілем, побороти свій страх, та бути впевненим на дорозі!)

Також, дякую всій автошколі на чолі з чудовим директором, Юрієм Орестовичем, який дійсно відданий своїй справі.

Підсумовую хочу сказати, що я щиро задоволена навчанням в цій автошколі, і тому всім рекомендую йти на навчання сюди. Адже якщо ви маєте велике бажання навчитись їздити, впевнено почувати себе за кермом, і довести самому Собі, що ви можете скласти іспит, без додаткової допомоги, вам обов`язково потрібно в автошколу «Мегадрайв».
Бажаю цій автошколі успіху, хороших учнів та процвітання у вашій справі.

29/05/2019, Вікторія Слотюк

Найкращий час для написання відгуку автошколі – час в черзі по водійське посвідчення. Хочу подякувати Мега Драйв: в першу чергу інструктору Євгену Петровичу – це професіонал з великої літери, людина яка справді віддана своїй роботі, в Євгена Петровича особливий підхід до кожного учня, я завжди за кермом відчувала його підтримку, ніколи не було підвищення тону, жодного разу не пошкодувала про вибір інструктора я однозначно рекомендую усім цього інструктра (дівчатам точно😊), викладачу теорії Руслану Богдановичу який дуже вміло пояснював ПДР з прикладами з життя, Роману Володимировичу – це людина з ангельським терпінням, директру Юрію Орестовичу він зібрав справжніх професіоналів, а на іспиті в МРЕВ підтримував і вболівав за учнів як за рідних дітей.Дякую Мега Драйв!!!! Ви найкращі!!!

27/05/2019, Мельник Катерина

Я хочу про автошколу “Мега Драйв” залишити тільки хороші відгуки.
Це школа , в якій дійсно працюють хороші викладачі з навчання , які вміють доступно проводити заняття ,”викладатися” на всі сто, тому від навчання отримуєш тільки задоволення.
Від себе особисто, хочу подякувати Руслана Васильовича це людина , яка дійсно знає свою роботу , просто і доступно викладає матеріал, а для кожного хто хоче навчитися він все пояснить якщо щось не зрозуміло , це дійсно людина і викладач з Великої букви.
Також хочу подякувати Володимиру Орестовичу який був моїм інструктором з водіння ,таким людям як він, потрібно дякувати за їхнє терпіння і віддачу у роботі , це дуже хороша людина , який знає свою роботу і дає хороші знання по навчанню з водіння а також він є тактовний і педантичний у роботі .
І також хочу подякувати інструктору з водіння на майданчику Володимиру Мирославовичу за чіткість та лаконічність у заняттях , витримку та терпіння .Я всім рекомендую автошколу ” Мега Драйв “.

22/05/2019, Юлія Дутка

Не дарма Мегадрайв вважають найкращою автошколою у Тернополі! Викладачі та інструктори – супер професіонали! Надзвичайно інформативні теоретичні заняття, купа інформації, яку Людмилі Йосипівні вдавалось вкласти і по поличках розкласти в наші голови) в результаті – в більшості групи здача теоретичної частини іспиту без помилок)
За навички водіння безмежно вдячна Ковалю Ярославу Іринейовичу, якому вдалося з нуля навчити мене їздити так, що одразу ж після отримання прав я змогла впевнено їхати з МРЕВ додому за кермом!!! Якщо хтось переживає за те, що інструктор буде сваритись, тоді вам точно до нього) Надзвичайно позитивна і приємна людина, і, в той же час, професіонал, який зможе вас навчити всьому, що потрібно знати і вміти на дорозі! Словами не зможу передати своєї вдячності йому) Впевнена, що все життя буду згадувати про початок свого водійського досвіду з посмішкою!
Дуже рада, що закінчила саме цю автошколу!

11/05/2019, Ігор Воробець

Не можу стримати своїх емоцій і задоволення від того, що одержав права!)) Заслуга у цьому всіх працівників автошколи “Мегадрайв”. Щиро вдячний всім, хто вклав у мене знання та вміння їзди))
Особливо хочу подякувати інструктору з водіння Євгену Петровичу, який з великим терпінням ставився до мене, як до учня без досвіду. Знання і навики, які він мені передав, допомогли здати іспити та отримати посвіченння водія.
Також дякую Володимиру Мирославовичу, що допоміг мені “відшліфувати” навички паркування.
Чудова школа! Всім рекомендую!

10/05/2019, Оля Шкварок

Щиро вдячна автошколі “МЕГАДРАЙВ” за отримані чудові теоретичні та практичні знання.
Людмила Йосипівна доступно, цікаво та зрозуміло викладе теорію.
Окремо хочу подякувати своєму інструктору Євгену Тарасовичу за залізне терпіння, витримку, завдяки Вам я навчилась керувати автомобілем з нуля.
Бажаю процвітання автошколі та хороших учнів, РЕКОМЕНДУЮ

08/05/2019, Галагань Юрій

Дуже задоволений!!! Це найкраща автошкола!!! Навчання пройшло швидко і дуже інформативно. Що дало змогу здати з першого разу без зайвих зусиль. Дуже дякую Людмилі Йосипівній ,Євгену Тарасовичу і Володимиру Мирославовичу – найкращі💥

07/05/2019, Наталя Соболівська

Сказати що я задоволена це нічого не сказати. Я згадую ці прекрасні 3 місяці навчання з посмішкою. Школа на найвищому рівні, викладачі професіонали і головне що це люди які люблять свою роботу. Безмежно дякую Людмилі Йосипівній за те що вона до нашої групи відносилась як до своїх дітей, за її професіоналізм і доброту. Дякую інструктору Євгену Тарасовичу за терпіння та професіоналізм. Саме завдяки цим людям розумієш що прекрасні вчителі існують )

05/05/2019, Адам Шминдюк

Навчання пройшло досить швидко. Викладач гарно і чітко пояснює ПДР.
Навчання водіння також на високу рівні,що дозволило без проблем здати екзамен в мрео. А ще це чудова можливість втілити ідею про корисний подарунок!!!!!!!!

25/04/2019, Ірина Липак

Усім рекомендую – найкраща автошкола! Отримала посвідчення водія з першого разу без додаткової допомоги, потрібно тільки бажання та такі професіонали, які працюють в “Мега Драйв”)) Велика подяка всім за нові знайомства, за гарно та доступно поданий матеріал та інформацію як по теорії так і по практиці. Дякую я Євгену Петровичу та Зиновію Богдановичу за розуміння та терплячість. Я тепер водій……Я рекомендую при виборі інструктора – Євгена Петровича адже стільки мати терпіння і при цьому не просто навчити мене їздити з нуля, для того, щоб я здала екзамен, а навчити, щоб я вміла після автошколи ЇЗДИТИ – це дуже багато Дякую.

10/04/2019, Ілля Мельник

закінчив цю прекрасну автошколу.здав всі екзамени в сервісному центрі.не можу натішитись правами.
хочеться подякувати інструкторам – Сергію Миколайовичу,який підтримував мене у сервісному центрі й надав дуже великої мотивації коли я здавав майданчик, та Володимиру Ярославовичу за вкладенні в мене сили та за приємно проведений час за кермом їхніх автомобілів.За їхню привітність,легкість у спілкуванні та їх індивідуальний підхід.навчили мене керувати автомобілем з нуля,завдяки ним можу легко сісти в татову машину 😀 і не переживаючи ні за що робити свої справи у два рази швидше 🙂
Також окреме дякую нашому вчителю теорії,в якого заняття пролітали швидко,але дуже ефективно!Тепер не страшний жоден знак на моєму шляху водія!
окремо дякую директору автошколу – Юрію Орестовичу,за його підказки,допомогу та чудове почуття гумору!
Так що не вагайтеся у виборі автошколи,якщо вам потрібні категорія В,море емоцій та вражень – то тут вибір однозначний.Йдіть у автошколу “Мегадрайв” і ви не прогадаєте.
Ще раз дякую,хай щастить!

09/04/2019, Жигадло Олена

Нещодавно закінчила автошколу “Мегадрайв” і хочу подякувати викладачам за вкладені в мене терпіння, вміння, знання та щиру підтримку на іспитах!
Дякую Людмилі Йосипівній за теоретичне навчання, за чіткі та зрозумілі роз’яснення!
Особливо подяка, Володимиру Орестовичу за уроки водіння. Це інструктор з безмежним терпінням, навчає водінню у спокійній та дружній атмосфері, повторює стільки, скільки треба.Саме з ним я навчилась водінню з нуля і отримувати від їзди задоволення!
Всім рекомендую автошколу “Мегадрайв” та інструктора Володимира Орестовича!!!

26/03/2019, Токарчук Олександр

Сьогодні офіційно завершилось моє навчання в автошколі «Мегадрайв», 3 місяці навчання промайнули в одну секунду, я навіть не встиг усвідомити, коли це сталося. Це місце залишило у моїх спогадах лише позитивні, теплі та приємні емоції і зараз я спробую пояснити чому.

 Коли я усвідомив, що моє навчання завершилось – мені стало якось сумно на душі, за ці 3 місяці уроки у цій школі стали для мене місцем відпочинку, певної розрядки, і зовсім не тому, що ми нічого не робили – навпаки, кожен урок це була плідна і сумлінна праця. Уроки стали місцем розрядки і відпочинку завдяки двом ключовим факторам: приємний і дружній колектив та професійний викладач. Перш за все хочу висловити свою щиру вдячність Болюху Ігору Володимировичу. Це той самий викладач, який вклав у нас знання, що допомогли успішно скласти теорію. Хочу підкреслити його професійність, я зустрічав не багато викладачів, які можуть так доступно, жваво і в цей самий час цікаво викладати матеріал, жодного разу нам ніхто не читав сухий матеріал з підручника, ніхто не змушував писати 100500 сторінок дослівного тексту з ПДР,  взагалі ніхто писати не змушував нічого, насправді це і не було потрібно, пояснення Ігора Володимировича на дивно гарно запамятовувались – це справжній талант, також відчуваються 25 років педагогічного стажу за спиною. Нехай у нас в країні буде більше таких викладачів.

 На рахунок колективу – справді було приємно працювати у ньому. Ніколи не помічав якихось сварок, косих поглядів чи ще чогось подібного. Особливо сильно згуртованість відчувалась сьогодні – на екзамені, коли вся група вболівала один за одного, справді приємно було на це дивитись і брати участь. Це люди, з якими мені б хотілось зустрічатись надалі – як на дорогах, так і на тротуарах)

 Окремих декілька слів хотілось би сказати про нашого директора – це весела, позитивна, але в той самий час строга людина, але хочу підкреслити – по доброму строга. Якщо людина щось робила не так – він прямо казав, що вона робить погано. Він, як мені видалось, не сприймає жодних відмазок типу «перехвилювався» і я його тут повністю підтримую. Загалом дуже хороший директор, що старається створити всі умови, щоб учні успішно склали екзамен. І як людина, як на мене, він хороша.

 Також хочу подякувати своєму інструктору з водіння  – Євгену Тарасовичу. Це також професіонал своєї справи, що доступно і чітко пояснює, а головне – може це робити декілька разів без зайвих емоцій. Нарікань щодо ставлення інструкторів до учнів – особисто я почув надзвичайно мало. Євген Тарасович, якщо ви це будете читати, – дякую вам за працю.

 Хочу підкреслити ще один, як на мене, достатньо важливий момент – ставлення інструкторів до учнів на екзамені. Особисто мені сьогодні було дуже приємно, коли сьогодні інструктор, що не вчив мене, підійшов до мене, спробував підбадьорити і дав останні настанови, підказки. На жаль, не знаю ні його ім’я , ні прізвища. І в загальному відчувалося вболівання і підтримка інструкторів, повірте – це важливий фактор.

Підсумовуючи весь цей довгий текст, хочу сказати, що автошкола «Мегадрайв» – це хороший, професійний і відлагоджений колектив з хорошим і професійним керівництвом. Якби мене спитали чи варто туди йти – я б відповів не вагаючись, звичайно так.

27/02/2019, Анжела Гурнік

Дуже дякую автошколі “МегаДрайв” за отримані знання. Сьогодні отримала посвідчення водія. Радості немає меж. Хочу висловити велику вдячність викладачу теоретичної частини Людмилі Йосипівній за чудовий виклад матеріалу та професійній здібності. Саме її правильний підхід і викладацький хист змогли доступно навчити правил дорожнього руху.
Особливо виражаю вдячність Сергію Миколайовичу, не просто інструктору, а розумній, пунктуальній, веселій людині, за його професіоналізм, терпіння, позитивний підхід та підтримку. Дуже вдячна йому за те, що він допоміг мені здати екзамен, але і справді навчив їздити. Він дійсно навчить водити вас автомобіль з впевненістю та з виконанням усіх вимог правил дорожнього руху. З впевненістю можу сказати, що саме ця людина навчить керувати автомобілем кожного. Я рекомендую Сергія Миколайовича, оскільки ця людина вміє дати впевненість в собі, та навчить правильно та безпечно керувати автомобілем. Щиро вдячна йому за наданий досвід та безкінечне терпіння.
Усім рекомендую автошколу “МегаДрайв”.

22/02/2019, Глушок Наталя

Дуже дякую за отримані знання школі «Мега Драйв» за допомогою яких я здала іспит з першого разу, також Людмилі Йосипівній за її старання, та доступність по всіх темах які ми проходили! Також хочу подякувати інструктору з водіння Сергію Миколайовичу, за його терпіння, наполегливість щоб ми безпечно могли їздити, і склали успішно іспит! Мега крута школа☺️!!!

21/02/2019, Стопник Олександра

Дуже хороша школа. Якісне навчання. Приємні викладачі. Яким велика вдячність за вкладені знання. Вони роблять максимум. І є результат. Я здала з першого разу всі екзамени і отримала права :-). Також в автошколі є багато різних автомобілів на вибір, в тому числі дві машини автомат. І навіть така ж дев’ятка як на екзамені і є власний тренувальний майданчик. Одним словом. Я залишилась дуже задоволеною. Однозначно рекомендую тут навчатись.

20/02/2019, Назар Радюкін

Ощасливлений отриманням посвідчення водія хотів би виразити найщиріші слова подяки автошколі «Мегадрайв»! Тут справді працюють професіонали найвищого рівня! Особливо вдячний викладачу теорії Людмилі Йосипівній за неоціненні знання! Також за надважливі поради дякую інструктору з водіння Сергію Миколайовичу, викладачу на майданчику – Володимиру Мирославовичу ну і звичайно очільнику автошколи Юрію Орестовичу! Однозначно всім рекомендую!

18/02/2019, Петро Божемський

Всім доброго дня нещодавно закінчилось навчання та здані іспити, хочу всім організаторам та учасникам подякувати за вкладений в мене час та знання. А особливо Євгену Петровичу – інструктору з водіння, не можу порівняти з іншими але такого терпіння навіть мені особисто бракує))) – справжній педагог, якщо треба пояснить та покаже 100 разів, дуже відповідально ставится до своєї роботи.
Всім велике дякую.

15/02/2019, Святослав Войтович

Дякую за здобуті теоретичні та практичні знання!
Коли ти читаєш цей і інші відгуки, то, швидше за все, ти дійсно шукаєш можливість навчитися і без проблем отримати посвідчення водія. Дійсно більшість відгуків це величезна гора позитивних емоцій, адже коли виходиш з сервісного центру з омріяною пластиковою карточкою, інших почуттів бути не може! Зараз я хочу написати об`єктивну оцінку.
Першим великим позитивним моментом автошколи є наявність декількох навчальних баз. Особисто для мене було дуже проблематично з часом, і я зміг вбрати школу “за 5 хв від дому” 🙂
Викладач по теорії, Руслан Васильович, спокійний, послідовний, відкритий до запитань, з гарним почуттям гумору(палку не перегинає), говорить по суті(життєві історії тільки з навчальною метою).Результат прекрасний: тільки 2 людини з групи не здали теорію!
Інструктор по водінню, Євген Тарасович(Opel Astra), пунктуальний, спокійний, дуже послідовний, інколи аж педантичний 🙂 Заняття проходили насичено, дуже багато порад не тільки для іспиту, а й для життя.
Коронна фішка автошколи МЕГАДРАЙВ це площадка з такою ж самою машиною(“дев’ятка”) на якій ми здаємо іспит у сервісному центрі. Інструктор на площадці, Володимир Мирославович, навчає не тільки практики(заїзд в гараж, паралельне паркування….) а й психологічно допомагає заспокоїтися і не хвилюватися на іспиті.
Звичайно, автошкола дуже класна, але все марно якщо не буде особистих зусиль. Автошкола МЕГАДРАЙВ дасть тобі все необхідне, щоб “не паритись” і здати все з першого разу.
Окремої уваги заслуговує директор автошколи, Юрій Орестович. Учні бачаться з ним не часто, 2 рази(перше заняття і іспит), але це просто класний організатор, який зумів організувати робочий процес. Особливо цікаво було з ним на іспиті у сервісному центрі, де директор, як справжній азартний гравець(я не применшую 🙂 )переживав за долю кожного учня, і радів за тих хто “здав”, і підтримував тих хто ще має здавати.

Я РЕКОМЕНУЮ йти в автошколу МегаДрайв тим хто хоче навчитися, і тим хто дійсно хоче здати іспити сам, без переплат.
Якщо Ви дочитали мій відгук докінця, то не сумнівайтеся та йдіть навчатися в МЕГАДРАЙВ.
Якщо Ви сумніваєтесь, що відгук правдивий то можете знайти мене в соц мережах.

14/02/2019, Володимир Сандлак

Дуже хороша автошкола!! Дану автошколу вибрав спонтанно і вважаю, що з вибором мені дуже пощастило. З перших днів навчання приємно здивувало, що колектив на чолі з директором Юрієм Орестовичем це дуже привітні і віддані своїй справі люди. Теоретичну частину навчання в мене проводив викладач Руслан Васильович. Пояснює доступно, зрозуміло, і не знаю чому, але все ним сказане дуже добре відкладається в памяті. Сьогодні здавали екзамен в Сервісному центрі і при проходжені тестів, дати правильні відповіді на всі 20 питань, не склало ніяких труднощів.
Дякую також своєму інструктору з водіння Сергію Миколайовичу, який навчив мене їздити практично з нуля. До своєї роботи ставиться самовіданно. Він точно знає що робити, для того щоб навчити вас правильно їхати. Де потрібно насварить, де потрібно похвалить. При здачі практичного екзамену в сервісному центрі, його поради мені дуже пригодилися.
Отже після закінчення автошколи Мегадрайв скласти іспит в сервісному центрі, і теоретичну частину і практичну, мені вдалося з першого разу і буквально за пів дня я отримав посвідчення водія. Тож всім РЕКОМЕНДУЮ автошколу Мегадрайв Тернопіль, вони працюють на результат!!!

14/02/2019, Малачинська Юлія

Є за що сказати ДЯКУЮ!!!

За порадою друзів прийшла в «Мега Драйв».
Теорія викладалась в 13 школі, Руслану Васильовичу окреме спасибі, все обговорювалось чітко і зрозуміло, з потрібними і важливими наголосами 👌🏼.
Інструктора обрала випадково, і зрозуміла, що халяви не буде 😅. Заняття проводились чітко по графіку і на майданчику, по картоплю на базар, по ділах, на дачу не їздили. Сергій Миколайович вимогливий і на свому робочому місці, а більше нічого і не треба ☝🏼.

В «Мега Драйві» ВСЕ зроблено для того, щоб навчитись водити і отримати посвідчення водія САМОСТІЙНО з першого разу 💪🏼.

РЕКОМЕНДУЮ ✔️

02/02/2019, Патра Мар’яна

Ось і пролетіли три місяці навчання в автошколі,ніби на одному подиху.
Із задоволенням рекомендую “Мега Драйв” усім знайомим та друзям,адже тут працює найкраща команда викладачів та інструкторів!
Із нетерпінням чекала кожного заняття по-теорії.Ігор Володимирович позитивно налаштовував нас на навчання.Заняття були цікавими ,швидко пролітали незамітно 2 години.
Інструктор практичних занять врівноважений з стальними нервами,веселий -Іван Іванович.Напевне надовго запам’ятається його фраза:”Завези свого старого інструктора на стоянку”.Доступно пояснював як поступати у різних дорожніх ситуаціях.ІНСТРУКТОР СУПЕРОВИЙ!!!
Коли почались практикуми на дев’ятці терпли руки і ноги(хто їздив або буде-зрозуміє).Володимир Мирославович-спокійни,неподавав жодних негативних емоцій під час невдалого виконання вправ.Завдяки навчанню на дев’ятці я успішно здала водіння у сервісному центрі.
У нас була маленька ранкова 37 група де всі здружились.Перед початком занять всі ділились чого навчились на водінні.Були цікаві і смішні інсторії)))
Велике спасибі усім хто був з нами ці три місяці також директору автошколи Юрію Орестовичу-підібрав у свій колектив працівників які віддані своїй роботі.
Усі хто ще у пошуках автошколи із впевненістю рекомендую “Мега Драйв”!!!

31/01/2019, Поліщук Ігор

Школа просто супер!!!! Навчався у 36-групі
Дуже хороша подача матеріал,хочу подякувати викладачеві Зіновію Богдановичу за те що дав багато корисної інформації!!!! Це дуже хороший викладач !!!!
Окрему подяку хочу відати Євгену Петровичу за водіння, терпіння та розуміння що навчив мене так впевнено їздити і не боятись перешкод та труднощів на дорогах!!!! Рекомендую цього інструктора!
Також хочу подякувати Володимиру за 4 уроки на( дев’ятці) які дали мені змогу з легкістю паркуватись та здати екзамен на відмінно!!!
Хто хоче навчитись правильно та легко їздити то вас саме у “Мегадрайв”!!! Тут все відповідає вищому рівні навчанні!!!

13/01/2019, Боса Оксана

Вибравши автошколу “МегаДрайв” я ні на хвилину не пожаліла про свій вибір. Це та автошкола яка дійсно заслуговує на високе звання. Протягом трьох місяців тобі викладаються на всі 100%, теоретичний курс охоплював багато різних життєвих ситуацій після яких ти ще краще запам’ятовував ПДР. Хочеться висловити свою подяку викладачу
Руслану Богдановичу, який так вдало вмів знаходити спільну мову з кожною людиною, до кожного знаходив особливі слова, пояснював все на власному життєвому прикладі, або на прикладах з життя розповіді інших. Також хочеться висловити свою величезну подяку найкращому інструктору Володимиру Орестовичу, Ви дійсно зробили для нас багато, дуже багато. Було багато різних приємних моментів, ви передали нам частинку свого досвіду і впевненості в собі, як Ви з впевненістю казали нам, що в нас все вийде, і цими словами Ви вселяли в нас віру, віру в те що ми дійсно зможемо. Завжди допоможете, порадите як краще, за що Вам ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ. Однозначно раджу автошколу “МагаДрайв” особливо інструктора по практичному водінню Володимира Орестовича, дійсно людина яка викладається більше ніж на 100%, що свідчить про любов до своєї роботи. Дякую Вам за ці 3 місяці чудового настрою, приємного спілкування, та за нові знайомства.З впевненістю можу рекомендувати автошколу “МегаДрайв” я думаю ви не пошкодуєте про свій вибір.

06/01/2019, Іванна Ворона

Нещодавно закінчила навчання у найкрутішій автошколі міста – автошколі «Мега Драйв»!!! Це насправді мега класна школа, у якій працюють справжні професіонали своєї справи. За час навчання всі викладачі стають тобі друзями) матеріал викладають доступно, цікаво, пояснюють доти, доки не стане зрозуміло)
Окрему подяку хочу висловити Івану Івановичу, інструктору з практичного водіння! Людина, яка любить свою роботу і віддається їй на всі 100! Це людина з ангельським терпінням і підходом. Рекомендую тільки його))) Під час навчання його спокійний тон голосу і чіткі рекомендації допомагали в будь-якій ситуації, не будо жодного разу підвищеного тону. Легко, адекватно і часто у формі жартів вказував на помилки (навіть якщо вони спочатку повторювались) . Саме він допоміг перебороти страх дороги і страх швидкості. На його заняття я ходила із захопленням. Я – людина, яка до сліз боялася сісти за кермо і просто не уявляла себе водієм, але так хотілося навчитися і доказати собі що можу. Ви повірили в мене і в мене все вийшло. Я так радію, що вибрала саме Вас!) Велике, велике, велике спасибі вам, Іване Івановичу. Ви найкращий викладач! Ці три місяці навчання пройшли як мить, я вже скучаю за нашими заняттями)
Усім рекомендую автошколу «Мега Драйв», а автошколі бажаю подальшого процвітання)))

04/01/2019, Репіленко Артем

Радий що потрапив у автошколу “Мега драйв”, тут працюють високо кваліфіковані робітники, які навчать, розкажуть і допоможуть із задоволенням. Записуйтесь на навчання сюди, не пожалієте))

04/01/2019, Софія Махобей

Рекомендую автошколу Мегадрайв! За час навчання всі викладачі стають тобі друзями) матеріал викладають доступно, цікаво, пояснюють доти, доки не стане зрозуміло) хочу подякувати Руслану Богдановичу за уроки теорії! Було дуже весело і цікаво) і окрему подяку хочу висловити Володимиру Орестовичу! Людина яка любить свою роботу і віддається їй на всі 100! Найкращий викладач!
Бажаю автошколі подальшого процвітання бо ви на це заслуговуєте!)

Відгуки минулих років.

2018 2017 2016

Ознайомитись із відгуками про автошколу Тернополя (чи висловити свою думку) можна не тільки на нашому сайті, а й на довідкових ресурсах міста чи сторінках школи в соціальних мережах. Для переходу на ці сайти просто клікніть на їх логотипи:

TERNparta   0352VK FB

Якщо ж ви хочете залишити свій відгук про автошколу прямо зараз, скористайтесь наступною формою:

Ваше ім'я та прізвище (обов'язково)

Ваш email (обов'язково)

Ваш відгук