Відгуки

Як працює автошкола: відгуки наших випускників

За 4 роки існування тернопільської філії автошколи “Мегадрайв” ми вже встигли почути багато приємних слів на свою адресу. Найкращою ж оцінкою нашої роботи є те, що випускники минулих груп рекомендують нас своїм родичам, друзям, знайомим. Це означає, що ми рухаємось у правильному напрямку 🙂 .

16/03/2020, Арабська Галина

Привіт усім!
Три місяці тому я визначилась із автошколою, а зараз у мене в руках омріяне посвідчення водія)) Тому впевнено можу сказати, що не помилилась у своєму виборі, дуже рада, що мала змогу навчатись саме у школі ”Мегадрайв”.
Хочу подякувати Людмилі Йосипівній, яка викладала нашій групі теорію, за доступне та цікаве пояснення тем, за вміння підтримати і зрозуміти кожного. Саме завдяки Вам я склала іспит і впевнена у своїх знаннях ПДР. Дякую Вам!
Також хочу подякувати інструктору по практичному водінню Жеребному Володимиру Мирославовичу за терпіння, пояснення, розуміння. Саме завдяки Вам я не боюсь сідати за кермо та впевнено почуваю себе на дорозі. Дякую Вам!
Хочу подякувати Анатолію Вітальовичу, інструктору по площадці. Це професіонал своєї справи. Людина, яка знайде підхід до кожного, покаже, розкаже, навчить і допоможе зі всім справитись. Дякую Вам за терпіння, чудове почуття гумору, за те що навчили паркуватись на ходу. Уроки з Вами проходили не замітно, і дуже класно, хотілось цілий день вчитись. Саме завдяки Вам я склала площадку без жодної помилки. Дякую Вам велике!

12/03/2020, Груздев Олег

3 місяці тому я обрав автошколу Мегадрайв. Через свою зайнятість, це єдина автошкола в місті, яка надає змогу навчатися у вихідні. Завдяки пррофесійному підходу усіх працівників навчання було легким. Окрема подяка кваліфікованому викладанні матеріалу Людмилі Йосипівні, авто-інструктору Олегу Романовичу та іншим за їх професіоналізм.

12/03/2020, Складанюк Олег

Закінчив автошколу “ Мега Драйв” в Тернополі та здав іспит в сервісному центрі з першого разу без “додаткової допомоги”. Автошкола знаходиться в центрі міста, а клас для навчання сучасно та дуже красиво облаштований. Викладач теорії Людмила Йосипівна доступно та цікаво розповідає матеріал та дасть відповідь на любе запитання тому інформація дуже легко запам’ятовується. Практичні уроки викладав Євген Петрович, з першого заняття було зрозуміло, що з інструктором мені дуже пощастило. Все пояснює дуже доступно, та терпляче ставиться до учня, хотя після кожного заняття дивувався як мати таку витримку ,аналізуючи свої поїздки. Євген Петрович розповідав про всі нюанси водіння і доступно пояснив, як правильно виконувати всі маневри , пояснював таке що в книжках не напишуть . Так що з інструктором з водіння вибір очевидний .З Євгеном Петровичом під час іспиту в сервісному центрі не буди виникати запитання ( а що якщо не здам).Дуже дякую “Мега Драйв” за постійну підтримку, допомогу та знання. Раджу всім! Повірте, Ви не пошкодуєте!

11/03/2020, Чучко Люба

Сьогодні, я отримала своє перше і неймовірно дороге для мене посвідчення водія, заради якого я вивчала правила дорожнього руху, правила надання першої медичної допомоги, а що особисто для мене важливе- це правила поведінки і маневрування, правила стоянки, паркування і, що особливо важливо, правила поведінки в екстренних (аварійних) ситуаціях.
Коли я тільки підбирала автошколу, всі говорили, що це не ж важливо, адже отримати посвідчення водія з першого разу без жодних перездач я не зможу, а я усім доказала, що це МОЖЛИВО!!!!
Так от, автошкола “МегаДрайв”-це саме те місце, де усі бажаючі абітурієнти отримають багаж знань, який безумовно допоможе вам отримати ваше омріяне посвідчення.
У вивченні теорії мені і моїй групі допомагала Людмила Йосипівна- це неймовірний професіонал, яка доступно пояснює усі закручені і на перший погляд не зрозумілі правила ПДР. Це людина, яка переживає за вас і ваші результати, яка контролює весь процес вивчення тем і не ігнорує ваші прогули, не пройдені теми чи помилки. А, що саме більше мене вразило, до неї можна було звертатися в любий момент і вона завжди розяснювала всі вам не зрозумілі питання.
Наступна людина якій я би хотіла подякувати це мій інструктор Роман Володимирович. Цей чоловік- професіонал. Ця людина жодного разу не підвищила голос, навіть коли ви помиляєтеся, він спокійно і зрозуміло розяснює чому і як сталася така ситуація і як надалі уникати таких випадків. Я на першому занятті не знала навіть як то сісти за те кермо правильно, а на останньому, без жодного мандражу чи тривоги їхала по місту. Це людина яка сама бачить всі ваші “грішки” і відточує з вами їх настільки, що на наступному занятті ви навіть забуваєте, що ще вчора різко кидали щеплення чи путали передачі. Також його великим плюсом, є підтримка вас впродовж всієї здачі в Сервісному Центрі, він пояснює, аналізує помилки інших учнів, рекомендує як вчинити в тій чи іншій ситуації.
Взагальному, я більш ніж задоволена навчанням у цій школі. Тепер я можу сміливо і впевнено їздити по місту, згадуючи усі поради свого інструктора.

11/03/2020, Іван Гураль

Привіт усім!
Декілька годин тому отримав своє довгоочікуване посвідчення водія. Хочу подякувати Людмилі Йосипівній за цікаві, незабутні, доступні і веселі теоретичні заняття, завдяки яким я зміг здати без жодних помилок іспит. Також вдячний Анатолію Віталійовичу за 3 цікавих заняття з паркування, він професіонал у своїй роботі, застосовує різні цікаві вправи, які допомагають відчувати габарити машини.
А тепер хочу найбільше подякувати своєму інструктору Бордуну Роману Романовичу ( Chevrolet Lacetti) завдяки якому я подолав страх до дороги. Практичні заняття з Романом Романовичом проходили завжди на позитиві і після яких залишались тільки хороші емоції. Хороший, добрий, розумний, відповідальний, з хорошим почуттям юмору чоловік, який підтримає в екстримальних моментах і стане вам не просто інструктором а справжнім товаришом, до якого можна звертатись за порадами навіть після складеного іспиту.

11/03/2020, Андрій Мормуль

Дуже вдячний самому філіалу Мегадрайв.  В першу чергу я хочу подякувати своїм викладачам Людмилі Йосипівній (викладач теорії) дуже легко і доступно пояснює, іноді завжди найде влучий жарт аби пояснити тему. Також величезна подяка Войцехівському Андрію Романовичу(інструктор практичних занять),  ця людина ходячий талант, так легко і з юмором та щей так швидко обучити усім основам,  дуже компанійський і приємний, легко знайти спільну тему, завжди жартівливо пояснить твою помилку і допоможе її виправити…) Рекомендую😋. А ще дуже хочу подякувати Анатолію Вітальовичу(інструктор практичних занять на площадці) дуже хороший, приємний,теж любить пожартувати і доступно і легко донести матеріал до учня,саме він навчив мене паркуватись на ходу, і таким чином я і здав іспит. Тому хочу виразити велике ДЯКУЮ  усім викладачам і філіалу Мегадрайв.

11/03/2020, Anastasiia Boiko

Найкраща автошкола! Все на вищому рівні! Хороший і дружний колектив. Прийміть слова щирої вдячності за гідний внесок у вихованні початківців водіїв. Величезне спасибі Руслану Васильовичу за цікаві теоретичні заняття та підготовку до тестів! Також Анатолію Віталійовичу за набуті знання парування на майданчику та «Дев’ятки»! Особлива вдячність інструктору з водіння Володимиру Орестовичу, за розуміння, терпіння, правильний підхід до кожного учня і підтримку на дорозі та екзаменах. Завдяки нашим заняттям, я отримала омріяні права, подолала свій страх та паніку на дорогах і впевнено відчула себе за кермом, справжній майстер своєї справи, адже навчили керувати автомобіль правильно та безпечно!
Вдячна директору за це що є така автошкола «МегаДрайв», бажаю процвітання!!! Спасибі всьому колективу школи за набуті знання!!!

06/03/2020, Гац Іванна

Хочу подякувати автошколі “Мегадрайв” за здобуті знання і її директору Юрію Орестовичу за підтримку і присутність на іспитах. Дякую викладачу з теорії Болюх Ігорю Володимировичу за цікаві уроки і доступне пояснення теоретичного матеріалу правил ПДР. Також висловлюю щиру подяку інструктору Кардаш Сергію Миколайовичу (Daewoo Lanos), який підкорегував та удосконалив мої практичні навички водіння, за підтримку та віру в мої можливості. Якщо ви справді хочете навчитися їхати і почувати себе впевнено на дорозі, подолати страх водінням, безсумнівно, обирайте саме його. Ще дякую інструктору Анатолію Віталійовичу (майданчик, Renault) за 3 практичні заняття які були дуже корисні.
Тому, рекомендую автошколу Мегадрайв усім тим хто справді хоче отримати знання, практичні навички з водіння і скласти іспити без додаткових витрат.
Дякую “Мега Драйв” – ви найкращі!

26/02/2020, Юра Заверуха

Всім привіт! Сьогодні я отримав посвідчення водія, і хочу поділитися враженнями про автошколу “Мега Драйв” , а також про людей, яким я безпосередньо вдячний за здобуті знання та навички.
Теорію нашій групі викладав Болюх Ігор Володимирович. Завдяки цьому викладачу, кожне заняття з теорії було цікавим та інформативним, а інформація легкою для розуміння.
Також хочу висловити вдячність інструктору Анатолію Віталійовичу – останні три практичні знання були класними)
І саме велике ДЯКУЮ висловлюю інструктору Кардашу Сергію Миколайовичу, інструктор-професіонал, який зробить з вас впевненого водія. Завдяки Вам, я отримав знання та навички які мені будуть в природі ще довгі роки.

Загалом від навчання в автошколі залишилися тільки приємні враження, дуже важливою була підтримка інструктора та викладача від першого теоретичного-практичного занятть до здачі у Сервісному центрі.

Автошколу “МЕГА ДРАЙВ” однозначно рекомендую!

26/02/2020, Інна Шишковська

Доброго дня усім! Вперше пишу відгук на сайті, але не могла не подякувати “Мегадрайв”! Дуже задоволена навчанням у цій автошколі!Чудовий колектив професіоналів та хороший вибір автомобілів!
Щиро вдячна за теоретичну підготовку Зіновію Богдановичу! Він чітко і зрозуміло пояснював кожну тему і всі незрозумілі поняття! Завдяки йому УСЯ наша група здала теоретичний екзамен з першого разу! Також дякую Анатолію Віталійовичу, який доступно і терпляче раз за разом пояснював маневри на майданчику!
Але найбільше хочу подякувати своєму інструктору з водіння – Войцехівському Андрію Романовичу! Це дійсно чудова людина! Терпеливий, з хорошим почуттям гумору, ніколи не підвищує голос! Професіонал своєї справи!!! Навчить вас як вправлятися із власним автомобілем та не боятися різних складних умов на дорогах і що важливо, приймати швидкі рішення у різних ситуаціях! Завжди старається забрати вас із зручного вам місця(це дуже класно, тому що не потрібно добиратися через ціле місто на урок)…надсилає повчальні матеріали та додатки! А кожне заняття у нього проходить інформативно, легко та весело))Тому якщо хочете, щоб ваші заняття проходили у невимушенній обстановці, наче ви їздите із своїм другом – то Вам обов’язково до Андрія Романовича!!!
Дуже задоволена вибором автошколи! Удачі Вам!

26/02/2020, Таня Андрусишин

Дякую автошколі «Мегадрайв» за здобуті знання та вміння, завдяки чому я отримала посвідчення водія! Обираючи цю школу, варто бути впевненим, що скласти іспит без проблем та переживань можливо, головне -відповідальне ставлення до навчання.
Всі працівники – професіонали, які викладаються по-максимуму! Перше враження після спілкування з методистом пані Оленою зіграло вирішальну роль при виборі автошколи! Вона тактовно й доброзичливо відповідає на запитання, з такими людьми хочеться спілкуватися.
Викладач, Зеновій Богданович, легко і зрозуміло пояснює ази теорії, акцентуючи увагу на складних моментах, а особливі випадки коментує вдалими жартами, тому проблем із засвоєнням інформації не виникає.
Інструктор, Анатолій Віталійович, який навчає виконувати маневри на майданчику, спокійно і терпляче пояснює всі нюанси, завжди позитивний, усміхнений, з ним не можливо не навчитись!
Особливо хочу подякувати своєму інструктору – Войцехівському Андрію Романовичу!!! Вважаю, що кращого вчителя, ніж Андрій Романович не існує! Його методична робота, індивідуальний підхід, щирість і доброта заслуговує на повагу, він вміє створити особливу ауру навчання – все відбувається на позитиві, без тиску, без підвищення голосу, спокійно, легко, послідовно, крок за кроком. Підтримка Андрія Романовича не дозволяє сумніватися в собі, і ти просто впевнений, що все вийде. Ще ніколи так не сумувала за навчанням, бо після кожного водіння емоційне піднесення просто зашкалювало!
Бажаю автошколі «Мегадрайв» успіхів і процвітання, бо вона того варта!!!

22/02/2020, Василина Марія

Хочу щиро подякувати автошколі “Мегадрайв” за здобуті навички) Хочу подякувати Болюх Ігорю Володимировича(викладач теорії) за цікаві уроки і життєві приклади, хороше роз’яснення матеріалу). Висловлюю щиру подяку Євгену Тарасовичу Михайлишин( Opel) за те, що допоміг подолати страх та навчив впевнено їхати. Дякую Вам за підтримку в сервісному центрі.
Анатолій Віталійович вам щира подяка за хороше роз’яснення їзди на дев’ятці та Рено, наших уроків я ще довго не забуду) Юрій Орестович, Вам дякую за підтримку та за можливість навчатися у такій якісній школі, яка справді дає знання! Я щиро рекомендую саме цю автошколу,бо тут найкраще!!!!

20/02/2020, Оля Романишин

Сьогодні отримала права)) хочу висловити свою подяку інструктору по теорії Руслану Васильовичу, Ви так все просто, доступно, грамотно роз’яснювали, що все запамятовувалось на ураааа!!! Окремої подяки заслуговує Сергій Миколайович, інструктор по водінню, за його працю, терпіння,. “”еенннуууу” кількість раз пояснювати одне і те ж саме!!! Мені дуже сподобалось навчання в цій автошколі!!! Тут працюють спеціалісти своєї справи, які навчають їздити і почуватись впевнено на дорозі, подолати страх і невпевненість!!!

19/02/2020, Мищишин Ірина

Не пожаліла,що вибрала цю школу! Хоча спочатку були нюанси,я поміняла інструктора ( не сподобалась манера викладання). Але все змінилось на краще. Мені назначили нового інструктора Романа Романовича (Chevrolet Lacetti),просто золотий викладач,я ним дуже задоволена,на практику ходила як на св‘ято,професіонал.Дякую йому за підтримку,за віру в мене!!!Всім його раджу! Теорію у нас вів Болюх Ігор,також дуже гарно пояснює,наводить життєві приклади,вміє донести інформацію. І ще хочу подякувати Анатолій Віталійовичу (рено) Навчив паркуватися ,заїжджати в гараж заднім ходом,так що я б і не подумала що у мене вийде. Повністю задоволена.

04/02/2020, Ваславська Галина

Привіт! Мене звати Галя,сьогодні я отримала водійські права категорії (B). Емоції просто зашкалюють!!! Я дуже задоволена ,що обрала автошколу Мега Драйв. В цій школі я отримала хороші знання з ПДР. Щиро дякую Вам Людмило Йосипівно за уроки. Ви дуже професійно і доступно все пояснюєте.Щиро дякую своїм інструкторам по водінню,Євгену Петровичу і Анатолію Віталійовичу. Ваші уроки Я запамятаю назавжди. Ви навчили не тільки керувати автомобілем, але й виходити з різних життєвих ситуацій, які трапляються на дорозі.А ще мені дуже сподобалось ставлення до учнів директора автошколи, Юрія Орестовича. Він завжди пригощав нас кавою,на іспитах в Сервісному центрі переживав за кожного учня. “Мега Драйв” це не просто автошкола,це єдина команда яка дає знання і вболіває за своїх учнів. Щиро дякую!!!

04/02/2020, Маша Смук

Доброго дня Всім) Хочу поділитися своїми враженнями про автошколу «Мегадрайв»😊
Як і всі юні водії, шукала автошколу в інтернеті, багато знаходила, багато читала ) і чогось саме ця автошкола припала саме більше до душі , наважилась і пішла ) пам‘ятаю як було важко і страшно , все ж таке не відоме😁)
Переступивши поріг автошколи Мегадрайв, нас зустріла дуже приємна викладачка Людмила Йосипівна. Це неймовірний викладач, майстер своєї справи) не побоюсь так сказати) Людина дуже спокійна ( що не менш важливо 😁) , доступно пояснювала весь матеріал , навіть найменші недорозуміння теорії вона нам просто «розжовувала» щоб було зрозуміло всім!
Хочу ще сказати дуже велике ДЯКУЮ інструктору Івану Івановичу ( Lanos) , за те що навчив справді їздити!) Їздити і не боятися машин чи пішоходів 😁)
За його терпіння)) Інструктор справді вартий того, щоб вчитися в нього !) людина відповідальна і спокійна, ні на одному заняття не було піднято голос !!
Ще дякую Анаталію Віталійовичому, ( 9 , майданчик) , за велике терпіння , за те що він доступно все пояснював і показував !
І також велике дякую директору Юрію Орестовичу, за таку змогу навчатися в такій класні автошколі «Мегадрайв».
Хочу залишити цей відгук для того, щоб справді вибирали найкращих)
Я не пожаліла що обрала саме цю автошколу , і прийшовши туди і зараз коли навчання вже закінчилось я не пожаліла при виборі інструктора!)
Думаю такий підхід до своїх учнів, справді вартий тих грошей за навчання !!
Тепер я – водій !!!

03/02/2020, Світлана Цісик

Запропонувала мені автошколу Мега драйв моя знайома, і я задоволена що пішла вчитися сюди. У цій школі підготовка теорії і саме водіння на високому рівні. Хочу подякувати дуже хорошому викладачеві з теорії Людмилі Йосипівні за цікаві і доступні лекції, яка буде невпинно пояснювати тільки що ми засвоїли матеріал. Євгена Петровича за те, що навчив з нуля освоїти їзду на авто, спочатку на майданчику, потім і на перехрестях по місту, при щільному потоці машин. Дякую за ваше терпіння, підтримку коли це потрібно і за хороший настрій. Також хочу подякувати Анатолію Віталійовичу за навчання паркування на 9 як у сервісному центрі. Бажаю автошколі, всім викладачам і інструкторам міцного здоров’я і терпіння! Навчайтеся у автошколі мегадрайв, тут можна отримати знання які потрібні у дорозі!!! Успіхів усім!

03/02/2020, Євчин Олександр

Всім привіт, хочу порекомендувати автошколу мегадрайв , за якісне навчання та висококваліфікованих викладачів, які допоможуть тобі у навчанні, підкажуть, роскажуть, все доступною мовою. Саме головне що з викладачами водіння дуже легко знаходиш спільну мову, а це дуже важливо. Тому я сміло можу рекомендувати автошколу МЕГАДРАЙВ як : круту, цікаву, та таку яка навчає ЯКІСНО. РЕКОМЕНДУЮ!!!

01/02/2020, Іра Басмат

Рекомендую автошколу “МегаДрайв”. Вдячна за доступно пояснену теорію Людмилі Йосипівній. Людина, яка навчить розуміти всі правила дорожнього руху. Також інструктор 9, Анатолій Віталійович, хороший та терплячий , розкаже вам всі секретики безпечного паркування та всіх вправ на майданчику. І величезне дякую Роману Володимировичу, який не побоявся виїхати зі мною у місто та навчив керувати автомобілем. Після здачі екзаменів та отримання прав, навички та вміння не зникають, вже перевірено

30/01/2020, Ірина Кузів

Не можу не залишити свій відгук, можливо він допоможе комусь зробити правильний вибір, так як, свого часу, це зробила я. Словами важко передати всі мої найпозитивніші емоції, але я спробую.
Шукала автошколу по відгуках в інтернеті, зустріла масу позитивних саме про автошколу «Мегадрайв». Не помилилася. Тепер я водій не просто з пластиковою карткою (посвідченням водія), а й з відповідними навиками і знаннями. Навчалася у ранковій групі, інші варіанти мені просто не підходили. Це єдина автошкола, де таку знайшла. Повний сервіс, навіть організовують медогляд і навчання на автомобілі аналогічному тому, що й на екзамені в сервісному центрі. Директор, Юрій Орестович, підтримує на кожному кроці, допомагає подолати страх і невпевненість, навіть був присутній на іспиті, а це багато про що говорить. Створені всі умови, аби було комфортно навчатися (клас на Стадникової, 1): маленька група, відеолекції, комп’ютери, на яких можна відразу виконувати тести, з можливістю обговорити з викладачем зроблені помилки, бо на початку їх буде просто маса, а на іспиті в сервісному центрі «20 правильних з 20». І це результат роботи викладача теорії, Людмили Йосипівни. Повірте, ви освоїте навіть надання першої медичної допомоги на достатньому рівні, навіть якщо ви не медик.
А тепер те, за чим ми йдемо в автошколу – водіння. Невимовна вдячність інструкторам Івану Івановичу (Lanos) та Анатолію Віталійовичу (майданчик). Спокійні, врівноважені, доступно все пояснюють. Жодного разу не підвищили голос!!!!! До кожного учня індивідуальний підхід. Рух в щільному потоці, перехрестя, коловий рух та ін., все це тепер не страшно)). Не соромно заїхати на парковку, бо я там по-любому запаркуюся! Навчать все і підтримають. Найбільше за що переживала на іспиті – це підвести їх, але здала з першого разу! УРА!!! В цю автошколу варто йти, навіть лише заради цих інструкторів. Дякую Вам за все!
Ці три місяця навчання були дуже насичені і продуктивні. Бажаю автошколі «Мегадрайв» процвітання. Впевнена, з таким складом професіоналів – так і буде. Успіхів Вам!

22/01/2020, Стахнік Руслана

Безмежно вдячна колективу автошколи «Мегадрайв» за здобуті знання,навики та досвід.
Спасибі Руслану Васильовичу за легкість засвоєння інформації , Анатолію Віталійовичу за терпіння , Юрію Орестовичу за можливість якісної освіти.
Величезна подяка Олегу Романовичу за підтримку , допомогу ,професіоналізм та хороший настрій.
Тут навчають дійсно відповідальних водіїв.
Найкраща автошкола в Тернополі)

18/01/2020, Олена Сміх

Хочу висловити вдячність автошколі «МегаДрайв» за отримані знання та навички! Навчання у цій школі відбувається на найвищому рівні. Дуже дякую викладачці з теоретичної частини Людмилі Йосипівній. Вона доступно і цікаво пояснювала матеріал, наводила багато прикладів, які допомагали швидкому та ефективному засвоєнню інформації. Саме завдяки Людмилі Йосипівній мені вдалось скласти теоретичний іспит без помилок з першого разу)
Окрему подяку хочу висловити своєму інструктору з водіння Володимиру Орестовичу. Він вміє знайти правильний підхід до кожного учня, допоможе справитись із емоціями, подолати страх і паніку, які можуть виникати під час водіня. Безмежно дякую йому за постійну підтримку та терпіння. Це саме та людина, яка навчить керувати автомобілем правильно та безпечно!

Усім рекомендую автошколу «МегаДрайв»!

12/01/2020, Ленчук Вадим

Щиро вдячний автошколі “Мега Драйв” за якісне навчання. Велика подяка Руслану Васильовичу за інформативні лекції, Анатолію Віталійовичу за хороше роз’яснення нюансів “Дев’ятки”, директору Юрію Орестовичу за можливість здобувати якісну кваліфікацію. Окрема подяка Гуменному Роману Володимировичу, це інструктор, який спокійно, без зайвих слів та дій навчить чудово їздити в любих умовах та ситуаціях. Інструктор, який роз’яснить усі нюанси та відповість на усі питання, які вас цікавлять. Однозначно рекомендую.
Ще раз дякую інструкторам, які наповнюють автошколу “Мега Драйв” за здобуті знання та навички, які так необхідні в теперішній час.

09/01/2020, Чайківська Руслана

Щиро вдячна школі Мега Драйв за хороше навчання. Велике дякую учителю Руслану Васильовичу за те що вклав в мене всю цю науку.Також велике дякую Анатолію Віталійовичу за його навчання. І ще дуже, дуже я вдячна за інструктора який працює у цій школі це Войцехівський Андрій Романович , він навчив мене не боятись авто. Андрій Романович хороша людина , ввічливий , добрий і розумний а най головніше він знавець своєї роботи ,таких людей і спеціалістів треба цінити.Я кожному рекомендую такого інструктора як Андрій Романович. А директору цієї школи я дякую за те що є така школа як МЕГАДРАЙВ. Успіхів вам усім .

05/01/2020, Ольга Борщик

Три місяці назад я перечитувала відгуки, обираючи автошколу, а сьогодні – тримаю в руках омріяне посвідчення водія))))))!!!! Щиро вдячна колективу автошколи, адже крім водійського посвідчення я маю ще й багаж знань і вмінь……
Насправді – це були дуже цікаві і насичені місяці! Заняття з теорії, тривалістю 2 год. – пробігали, як 15 хв., і хоч я – працююча мама двох діток (а отже, вільного часу обмаль) – не хотілось пропускати ні одного заняття!!! Повірте – теорія з Людмилою Йосипівною це справді доступно і цікаво!!!!!!
Особливо вдячна моєму інструктору – Войцехівському Андрію Романовичу!!!!! Саме Він допоміг мені “подружитись” з авто, подолати страх, отримати перші навички водіння, а потім і впевнено відчути себе за кермом, отримуючи від цього задоволенн!!!!! Ще хочу додати одну фразу, почувши яку, свого часу, я обрала інструктром Андрія Романовича : “Це Людина, яка ніколи не підвищує свій голос”! І це дійсно так – перевірила)))))), Він завжди підтримає, пояснить, підкаже – впевнено і спокійно…
Також дякую інструктору Анатолію Віталійовичу, який невтомно, знову і знову, пояснює маневри на майданчику))))
Ще варто відзначити підтримку директора на іспитах – він реально вболіває за кожного, теж пояснює, жартуючи і розряджаючи обстановку!
Раджу автошколу “Мегадрайв” – вони НАЙКРАЩІ!!!!!

03/01/2020, Пшенична Юліана

Хочу надзвичайно подякувати автошколі «МегаДрайв» та набутим знанням у ній.Теоретична та практична частина навчання на вищому рівні.Особливо хочу подякувати за теоретичні знання Руслану Васильовичу,який цікаво та із розумінням навчав нас.
А завдяки Андрію Романовичу Войцехівському я переборола свій страх та навчилася спокійному,правильному та безстресовому водінню.Саме Андрій Романович зумів підібрати правильний підхід та зумів навчити без лишніх криків,паніки і тому подібне.
Безмежно вдячна за отримані знання та водійські права.

Відгуки минулих років.

2019 2018 2017 2016

Ознайомитись із відгуками про автошколу Тернополя (чи висловити свою думку) можна не тільки на нашому сайті, а й на довідкових ресурсах міста чи сторінках школи в соціальних мережах. Для переходу на ці сайти просто клікніть на їх логотипи:

TERNparta   0352VK FB

Якщо ж ви хочете залишити свій відгук про автошколу прямо зараз, скористайтесь наступною формою:

Ваше ім'я та прізвище (обов'язково)

Ваш email (обов'язково)

Ваш відгук