Відгуки

Як працює автошкола: відгуки наших випускників

За 5 років існування тернопільської філії автошколи “Мегадрайв” ми отримали багато приємних слів на свою адресу. Найкращою ж оцінкою нашої роботи є те, що випускники минулих груп рекомендують нас своїм родичам, друзям, знайомим. Це означає, що ми рухаємось у правильному напрямку 🙂 .

Якщо і ви хочете залишити свій відгук про автошколу, скористайтесь наступною формою:

Ваше ім'я та прізвище (обов'язково)

Ваш email (обов'язково)

Ваш відгук

07/04/2021, Ісмаілов Сулейман

Вчора здав практичну частину іспиту на отримання посвідчення водія та отримав водійські права. З першого разу склав теоретичний та практичний іспити. Завдячую цьому, перш за все, своїм чудовим викладачам: Шинкар Павлу Ярославовичу (інструктор з водіння) та Гукалюк Андрію Ігоровичу (інструктор на майданчику). Робиш помилки на майданчику чи в місті – обов’язково пояснюють як і чому, як уникнути наступного разу, які моменти пропрацювати додатково. Надають всі можливі матеріали та пояснення. Без зайвих емоцій, усе чітко, толково, зрозуміло і з впевненістю в результаті мабуть більшою, ніж в самого студента. Спочатку думав, що можливо дарма обрав механічну коробку передач ( через складний свій характер та спецефічність свого мислення, тяжко було звикнути до механіки та відчувати моменти в авто), але через деякий час та великого терпіння Павлу Ярославовичу вдалося знайти до мене підхід та метод пояснення, аби вбити мені в голову як до чого. Повірте мені, не кожен зможе так легко привчити щось таке, такому як я.
І ще. В моменти якихось панічних атак на дорозі та переляку на іспиті, моральна підтримка Павла Ярославовича та Андрія Ігоровича, а на теоретичному іспиті Зоряни Богданівни – краща, ніж в деяких психотерапевтів=)
Можу з впевненістю сказати, в них сталеві нерви та правильний підхід до учнів.

Теоретична частина, яку нам викладала Якубів Зоряна Богданівна, побудована дуже логічно і чітко. Всі додаткові питання студентів розбиралися. В неї на заняттях не було нудно, як ніби на лекції нудній сидиш, а навпаки цікаво та весело. Всі теоретичні тестові питання розбиралися та закріплювалися правилами. Оце викладання на часи.

І в загальному, щиро дякую викладачам, що вчили, та школі загалом. Завдяки їм я зміг все здати самостійно та бути впевненим, що на механіці можна навчитися з самого нуля та здати екзамени. Бо до цієї школи я тільки знав, як їздити в машині лише на пасажирському сидінні.
З такими прекрасними людьми, як ці викладачі (інструктора), персоналом, навчанням – можна не хвилюватися за знання та навички водіїв, що пройшли навчання в цій школі.

06/04/2021, Вікторія Складанюк

Нещодавно закінчила автошколу «Мегадрайв».Вибрала саме її ,так як зараз вона є самою популярною в Тернополі.Мій відгук буде довгим і максимально правдивим.
Сподобалось:Почнемо з плюсів цієї автошколи.Перш за все, це наш викладач з ПДР – Якубів Зоряна Богданівна. Мені дуже подобалося те, як вона пояснювала нам матеріал. Завжди було цікаво та доступно.Я із задоволенням відвідувала заняття. З впевненістю можу сказати, що вам дуже пощастить якщо ви попадете до неї. Завдяки їй я здала теорію з першого разу.
На майданчику з нами працював Гукалюк Андрій Ігорович.Він спокійний, врівноважений , готовий пояснювати дуже багато разів, вміє працювати з людьми . Коли вийшла після першого заняття з ним на майданчику , дзвонила до одногрупниць та розказувала про те, як нам пощастило . Саме такими якостями повинен володіти справжній інструктор.
Не сподобалось:У водінні я була справді новачком без жодного попереднього досвіду.Знайомих , які б могли порадити з вибором інструктора не було, тому з того списку, що нам дали , попала до інструктора Зварича Євгена Петровича. На майданчику ми провели 12 занять, намотуючи круги і я до останнього ,як новачок, була переконана, що так треба , поки не виявилося , що всі одногрупники вже давно їздять по місту. Пропонував пересісти на автомат, проте я дуже хотіла навчитися їздити на механіці. Після всіх практичних занять так і залишилася абсолютним новачком.
Мені пощастило, одногрупниця переконала хоча б раз спробувати поїздити з іншим інструктором (колишній інструктор автошколи Мегадрайв). Найщиріша подяка людині, яка справді любить те, чим займається, дає своїм учням максимальну свободу у прийнятті власних рішень, щиро переживає і радіє – Дударчуку Анатолію Віталійовичу.Перші заняття довелося працювати над тим, щоб перебороти страх знаходячись за кермом, та щоб довести мені те, що я справді зможу їздити та отримувати від цього задоволення.Тепер для мене це справді кайф, відчуваю себе надзвичайно впевнено за кермом , об’їздила все місто безліч разів, а не лише маршрути, які є в сервісному центрі. Ніякої критики зі сторони Анатолія Віталійовича, лише підтримка та надзвичайна віра в себе. Якщо ви хочете навчитися їздити, щиро рекомендую хоча б раз спробувати з ним заняття.
Загальне враження:Досить не погана автошкола ,так як багато плюсів, але найважливіше для мене було отримати не лише якісну теоретичну підготовку ,але й практичну.

03/04/2021, Дроздова Тетяна

Нарешті я отримала права!!! Тепер я впевнено можу сказати, що реально навчитись і здати в Сервісному центрі без ніяких корупційних схем.
Але це можливо тільки завдяки великій праці і підтримці справжніх спеціалістів в цій сфері.
Я безмежно вдячна за школі Мегадрайв, точніше кваліфікованим викладачам, які мене навчали. Це з теорії ПДР Якубів Зоряні Богданівні,
яка дуже змістовно та доступно, цікаво пояснює теоретичний матеріал, ділиться своїми “фішечками”
для кращого запам’ятовування правил, підтримує і переживає за кожного свого учня. Якщо ви думаєте, що неможливо все запам’ятати,
то Зоряна Богданівна з легкістю з цим вам допоможе.
Також дуже вдячна Андрію Ігоровичу (інструктору на майданчику),який дуже спокійний та врівноважений,
терплячий до учнів і готовий багатезно разів пояснювати всі особливості паркування та маневрування, а пояснення з маленькою машинкою запам’ятовується на завжди))
На жаль з тими знаннями, які я отримала з практичних занять по водінню з інструктором Зваричем Євгеном Петровичем я б довгоочікуваних прав не отримала:
12 занять на майданчику з 16, багато простоїв, постійна підтримка руля, постійне звучання фрази “не панікуйте”….. все не то, все не так…..
Результат: Велике бажання покинути школу, і забути про права!!!
Дуже вчасно мені повезло познайомитись з колишнім інструктором школи Мегадрайв – Дударчук Анатолій Віталійович.
Для мене це людина не просто інструктор, але й психолог.
Він заставив мене повірити в себе,навчив відчувати машину, бачити знаки, прогнозувати дорожні ситуації, приймати рішення,
і це все проходило в ненапруженій обстановці, під музику, ні разу підвищеного голосу,
ні разу “не кидай щеплення”, “не панікуйте”, а щодо витримки і терплячості цієї людини можна ще писати і писати. Навіть в сервісному Анатолій Віталійович підтримував і переживав разом зі мною.
І РЕЗУЛЬТАТ: здача практичного іспиту в Сервісному центрі з першої спроби і довгоочікувані права в мене в руках!!!

Р.S.: Для майбутніх водіїв і водійок дуже рекомендую автошколу Мегадрайв, тут є багато кваліфікованих викладачів, але вибір правильного інструктора – це дуже важливо!!!

30/03/2021, Соломія Бронецька

Нещодавно отримала права і за це хочу подякувати Войцехівському Андрію Романовичу. Це людина, яка навчила мене керувати транспортним засобом без страхів, а з усмішкою на обличчі. Терпіння, професіоналізм -це все про Андрія Романовича. Кожне заняття проходило в приємній атмосфері, жодних проблем чи конфліктів, лише слова підтримки «Ти все зможеш! І так, я змогла!
Мені ,навіть, шкода, що уроки закінчилися, це були прекрасні часи.
Андрію Романовичу-дякую Вам! Ви найкращий!

28/03/2021, Ольга Злочовська

Нарешті я отримала посвідчення водія!:)Завдяки МЕГАДРАЙВ – це було не дуже складно і цікаво. Дуже дякую, Автошколі МЕГАДРАЙВ, за таких чудових, кваліфікованих і відповідальних інструкторів, Шинкар Павлу Ярославовичу (інструктор з водіння) та Гукалюк Андрію Ігоровичу (інструктор на майданчику). Також щиро дякую викладачу теорії Якубів Зоряні Богданівні, яка завжди доступно і вміло досила інформацію до студентів.
Особливу подяку хочу висловити Шинкар Павлу – Ви навчили впевнено почуватися на дорозі, завжди доступно все пояснювали, “розжовували” все від А до Я, з терпіння і розумінням завжди ставились до всіх моїх “помилок” 🙂 на дорозі, за Ваші настанови та підтримку, аж до самого екзамену в Сервісному центрі.
Ще раз ЩИРО ДЯКУЮ!!!бажаю успіхів і хороших студентів!!!
І всім РЕКОМЕНДУЮ автошколу “МЕГАДРАЙВ”!!!

23/03/2021, Пітухова Валентина

Хочу подякувати автошколі «Мегадрайв», яка допомогла втілити мою мрію стати водієм. Починаючи з теорії, Зоряна Богданівна, зарядила ентузіазмом до навчання, вразила своїм професіоналізмом. Екзамен склала 20 з 20. Окремо хочу подякувати Бордуну Роману Романовичу та Гукалюку Андрію Ігоровичу. Ці два інструктори справжні професіонали. Роман Романович так по-батьківськи витерпів усі мої неправильно прийняті рішення на дорозі, завжди вчасно виправляв. Я прийшла з нульовим багажем знань про автомобіль, саме він навчив мене бази керування. Я відчувала, що в мене вірять незалежно зроблю я щось неправильно, чи ні. Це надважливо. І взагалі навчання найкраще дається в хорошій атмосфері. Андрій Ігорович допоміг засвоїти їзду на майданчику, щоб не допустити жодної помилки на екзамені. Так і сталося. Саме йому вдячна за розуміння усіх нюансів. Їзда містом також пройшла чудово з цим інструктором. Він завжди давав пояснення та конструктивну критику кожної дії. Навчив мене глобально сприймати ситуацію на дорозі. Посвідчення водія тримаю у руках. Я щаслива і вдячна усім, хто допоміг мені на цьому нелегкому шляху❤️

20/03/2021, Яна Дроненко

Доброго дня, я би хотіла розповісти про школу Мегадрайв і про викладачів, інструкторів. У мене був дуже хороший, ввічливий і відповідальний до своєї роботи викладач з теорії Руслан Васильович. Про нього тільки хороше враження склалось після закінчення автошколи. Також хотіла би розповісти про інструктора Андрія Романовича. Це дуже добра, спокійна людина, яка іноді може замінити психолога. Я ніколи би не могла подумати що мені так пощастить з інструктором, який завжди спокійно обяснить, і скаже що ти робиш не так і завжди протягне руку допомоги. Завдяки ньому я навчилась рушати пі гірку( «мож улюблене») також рушати з першого разу не глохнувши. Одним словом хороша людина. Також про інструктора по майданчику Ігор Євгенович. Людина яка навчила мене паркуватися, який обяснив як це все відбувається, де потрібно включати поворотніки і все інше. Тому нічого поганого про автошколу Мегадрайв я не можу сказати. Вони готують тебе до водіння як в сервісному центрі, так і водінню в повсякденному житті. Тому рекомендую школу Мегадрайв і без ніякого сумніву.

20/03/2021, Іван Радченко

Навчався водінню в інструктора – Барицького Івана Івановича. Задоволений на усі 100%!!! Він дуже стриманий, терплячий,спокійний та відповідальний. Професіонал своєї справи! З ним було легко та комфортно навчатись водінню. Я отримав усі бажані навики і дуже йому за це вдячний👍 Рекомендую усім.

20/03/2021, Якубець Юлія

Дякую, школі Мегадрайв за якісне навчання і приємну атмосферу. Я навчалась у групі 81, де теорію викладав Вавричук Руслан Васильович – прекрасний педагог та знавець своєї справи, тому знання засвоювались дуже легко. Щодо практичних занять, то моїм інструктором був Кардаш Сергій Миколайович – справжній професіонал , з ним я дізналась про багато різних нюансів, що стосується водіння на дорозі та на майданчику. Вимогливий , але поряд з тим простий та відкритий до діалогу. З ним відчуваєш себе у безпеці на дорозі. Це людина, яка зацікавлена в тому, щоб ви мали хороші навики їзди, а отже могли гарно здати іспит.

20/03/2021, Тетяна Л

Висловлюю щиру подяку прекрасному інструктору з водіння – Войцехівському Андрію Романовичу, за витримку, розуміння, спокійне та зрозуміле пояснення практичних занять.
Досвідчений, пунктуальний, з хорошим почуттям гумору і просто приємний співрозмовник. Знайде підхід до кожного учня.
Також велике дякую Синюк Л.Й за викладання теоретичного курсу, який був зрозумілим і досить цікавим та інструктору з майданчика по паркуванню Богонович І.Є який спокійно і зрозуміло проводив заняття.

18/03/2021, Василина Суслик Заблоцька

Хочу подякувати найкращому інструктору з водіння, Войцехівському Андрію Романовичу. Це -людина з залізними нервами, з неймовірним терпінням. Коли я на іспиті починала панікувати я згадувала слова свого інструктора, що потрібно заспокоїтися і все получиться! Андрій Романович навчив мене бути впевненою на дорозі . В машині (в моїй улюбленій шкоді ) завжди панує хороший настрій, завжди весело і не напряжно(що не мало важливо для мене)!!! І головні слова ІНСТРУКТОРА, що колись ти будеш сміятися над тим, як все починалося. І дійсно згадую я ту дівчину яка прийшла перший раз до Андрія Романовича і так стає смішно… Так радісно, що я вже отримала водійське посвідчення але водночас і сумно, що я вже не буду їздити з таким чудовим інструктором. Андрій Романович вислухає, розрадить, підтримає коли потрібно. І головне, що кожним своїм новим досягнення за кермом , я хочу і ділюся зі своїм інструктором івін мене радо(як мені здається😃😃😃) підтримує і дає настанови і каже, що все в мене получиться. Про Андрія Романовича можна писати дуже і дуже багато хорошого…
Двома словами ДЯКУЮ ВАМ!!!!
Я смілимо буду рекомендувати Андрія Романовича друзям і знайомим ну і звичайно вашу школу. Мегадрайв – це дійсно та школа, де вас навчать і ПДР і практики. Мегарута школа, мегакрута викладачка теорії -Якубів Зор’яна Богданівна і мегакруті інструктори Войцехівський А.Р. і Гукалюк А.І. Я ВАМ ВСІМ БЕЗМЕЖНО ВДЯЧНА!!!!

16/03/2021, Віятик Оксана

Хочу висловити щиру подяку найкращому інструктору Войцехівському Андрію Романовичу☺️який все чітко пояснює,з яким навчання по водінню одне задоволення.💜 Його підтримка надавала мені впевненості в собі,завжди вміє з легкістю знайти підхід.Він завжди на позитиві і заряджає цим інших,просто найкращий інструктор,терплячий та віданний своїй роботі!!!Дякую йому за все.

14/03/2021, Кріль Людмила

Хочу висловити щиру подяку інструкторам з водіння Роману Романовичу та Андрію Ігоровичу найкращим інструкторам, дякую вам за терпіння, високий рівень професіоналізму, те що допомогли додати впевненості, коли здавалося що нічого неполучається, а також за почуття гумору яке допомагало трошки зняти переживання.Окрема подяка викладачу Зоряні Богданівні за прекрасну подачу теоретичної частини, за її підтримку, допомогу та віру у своїх учнів! На мою думку автошкола “МЕГАДРАЙВ” найкраща, тут вам допожуть на найвищому рівні оволодіти навичками водіння та вивчення правил дорожнього руху! Я жодного разу не пошкодувала про свій вибір) Щиро дякую Вам! РЕКОМЕНДУЮ!!!!!

09/03/2021, Marina Ferens

Доброго дня,пишу відгук з почуттям радості і гордості, що є така чудова автошкола “Мегадрайв” та їх висококваліфіковані фахівці. Особливу подяку хочу висловити Бордуну Роману Романовичу, що допоміг здобути навики на дорозі, не боятися, а навпаки відчувати впевненість, заздалегідь звертати увагу на знаки, дорожню обставновку, виконувати вірний алгоритм дій, необхідний для керування, докладно та зрозуміло все пояснює ,вчить як орієнтуватися в дорожній обстановці та швидко та правильно реагувати. Якщо щось не вдавалось ,чітко пояснює в чому саме пролема і пропрацовуємо її разом. Майстер своєї справи ,а завдяки почуттю гумору навчання проходить легко та невимушенно. Дякую за поборений страх на дорозі, дякую за виїзди в будь- яку погоду, і в будь-якої складності заторів нашого міста.
Дякую також Руслану Васильовичу – нашому викладачеві теорії, дуже доступно все викладає з прикладами з реального життя (що дуже важливо). Розповість і пояснить все простими і доступними словами.
Ігор Євгенович, дякую Вам за витримку і вміння докладно і дохідливо пояснити тонкощі й подробиці управління автомобілем. Крок за кроком, навик за навичкою, долаючи мою невпевненість, Ви допомогли мені опанувати непростим, але дуже цікавим мистецтвом керування автомобілем на майданчику.
3 місяці навчання пролетіли, як 2 дні. Тому всім рекомендую ” Мегадрайв”

05/03/2021, Шерстюк Людмила Богданівна

❤️ Дякую школі Мегадрайв а особливо Якубів Зоряна Богданівна за неймовірну подачу матеріалу😘 Та окрему Велику ПОДЯКУ моєму інструкторові Шинкар Павло , за його терпіння та неймовірний підхід до кожного учня. Всім рекомендую скористуватися його уроками 👏👏 Успіхів всім

Хочу висловити окрему подяку Павлові Шинкар ,за його неймовірний труд за високий професіоналізм . Доступно подає матеріал та завжди підтримує.Надає високоякісні рекомендації які дуже добре допомагають при здачі іспиту .
Терпіння та успіхів

04/03/2021, Ахмедова Таміла

Щиро дякую автошколі «Мегадрайв» за навчання. Більша половина занять проходила в онлайн уроках так як був карантин, але це ніяк не вплинуло на навчання адже проводив його Руслан Васильович пояснював все легко та доступно і в результаті з першого разу зданий іспит.
Навчання водінню я вибрала Ігора Петровича і це був правильний вибір адже водіння на майданчику та по місту здала також з першого разу. Можу сказати що в цій автошколі працюють справжні професіонали.

02/03/2021, Радченко Христина

Мене навчав водінню Шинкар Павло Ярославович. Чудовий інструктор і людина! Зрозуміло та чітко пояснює, відповідально ставиться до викладання, терплячий , пунктуальними, добросовісний, веселий. Викладався на усі 100%!! Дуже рекомендую!! 👍🏻👍🏻👍🏻

27/02/2021, Олійник Ірина

From zero to hero разом із МЕГАДРАЙВ
Керувати автомобілем – це не просто тиснути на педалі і крутити руль – це значно більше. І я це зрозуміла з допомогою найкращого автоінструктора Андрія Романовича. Він переконав мене, що хвилюватися – це нормально, але керувати авто повинні не хвилювання чи страх, а – розсудливість і “холодний розум”, помилятися також нормально, якщо ти готовий виправляти свої помилки.
Важливо довіряти тому у кого ти вчишся, бо, коли ти не зовсім знаєш як в автомобілі все працює, а ноги, руки і голова окремо має бути той, хто тримає баланс.
Амплітуда коливань маятника емоцій у процесі навчання часом займала протилежні значення від “Я можу керувати автомобілем” до “Я ніколи не буду водієм”, а Андрій Романович дуже спокійно і впевнено повертав до рівноваги, кожне “Не можу” перетворив у “Все просто”.

Людмила Йосипівна познайомила із теорією дорожнього руху, який не хаосний, як видається на перший погляд, а організований за законами логіки. Хто, коли, куди їде визначено, потрібно просто зрозуміти. На життєвих прикладах пояснила наскільки важливо не лише знати, а й розуміти та використовувати Правила дорожнього руху, оскільки знання дають впевненість та убезпечують від багатьох інцидентів.

Ігор Євгенович довірив кермо та навчив розуміти відстані до об’єктів у відношенні до автомобіля. Навчив їздити повільно та паркуватися.

Особливе дякую всім працівникам автошколи Мегадрайв, що змогли організувати таке комфортне навчання та об’єднати всіх професіоналів в одну структуру. Ви робите можливим та комфортним навчання. Дуже вдячна за все.

Була дуже рада вчитися у найкращих! 

26/02/2021, Сенів Марія

Вдячна автошколі ” Мегадрайв” за знання та вміння. Завдяки Людмилі Йосипівній, яка чітко і доступно пояснювала теорію, тести здала з першого разу! Також вдячна МЕГА крутому інструктору Войцехівському Андрію Романовичу. Він справді знавець своєї справи. Все чудово пояснює, терплячий, ніколи не кричить😁, допомагає подолати страх перед дорогою. З ним завжди весело. Дякую йому за підтримку та віру в себе!! Андрій Ігорович на Рено також професіонал, який навчить паркуватися і заїжджати в гараж👍Рекомендую автошколу “Мегадрайв”!!!

17/02/2021, Лучанко Наталія

Шмегельський Олег Романович професійний вчитель, доступно пояснює , вчасно виявляє помилки і допомагає їх виправити 👍

13/02/2021, Мар’яна Бяла

Я закінчила Вашу школу в січні, вже успішно здала теорію та водіння, тиждень тому отримала права.
Хочу подякувати Вашій школі за якісну підготовку!
Дякую Зоряні Богданівні за теоретичні заняття та Олені Василівні за практичні! Все було на вищому рівні!
Випадково зустріла директора в МРЕО (коли здавала практичний іспит), він впізнав мене, витратив свій час щоб дати мені поради та настанови перед іспитом, а це багато про що говорить. Тому ше раз хочу подякувати ВСІМ працівникам мегадрайву! ❤️

12/02/2021, Христина Черешнюк

Йшла в «Мегадрайв» по чудових відгуках від друзів. Завтра вже здаю внутрішній іспит і ще жодного разу не пошкодувала, що обрала саме вас. Бо те, що чула від знайомих про інші автошколи навіть не рівняються із вашими викладачами, автомобілями та адміністрацією!
Рекомендую школу усім! Щиро!)

PS: окремий привіт 😉 і подяка викладачу теорії Зоряні Якубів та практики – Ігорю Кекішу.

10/02/2021, Наталія Пришляк

Висловлюю щиру подяку інструктору Олегу Романовичу за Ваш високий професіоналізм, стриманність, знання та навички,які я отримала під час практичного навчання.
Олег Романович-людина, яка у своїй діяльності викладається на усі 100%.Дуже стриманно та спокійно все пояснює,що заслуговує окремої поваги.
Усім,хто прагне навчитися водінню з автоматичною коробкою передач, безумовно, рекомендую звертатися до Олега Романовича.

05/02/2021, Заяць Андрій

Щиро вдячний мегадрайв за організацію навчання на водія.
Дуже задоволений, що був в групі, котру навчала ПДР Людмила Йосипівна. Вона завжди чекала від нас запитань )). Постійно викладалась на кожному занятті попри дистанційне навчання.

Також, дуже радий, що навчався водінню у інструктора Івана Івановича. Він допомагав з першого і до останнього заняття. Виявляв терпіння, розуміння і ділився досвідом.

Останніх 4 заняття, мене навчай Ігор Богданович, який також виявляв терпіння, яке так потрібне нам учням. І ввесь час вселяв впевненість.

Тож, особисто я, не шкодую, що вибрав МЕГАДРАЙВ. Бажаю автошколі по більше учнів, а згодом і вмілих водів на дорогах нашого файного міста.

04/02/2021, Вікторія Івасечко і Оксана Івасечко

Всім-всім-всім, хто хоче навчитися водити авто з автоматичною КПП, звертайтеся у Мега-драйв до Олега Романовича на Volvo! Ми надзвичайно задоволені, що потрапили саме до нього! Прекрасно пояснює, підходить до занять відповідально і практично, пунктуальний, має чудову витримку до учнів 🙂 Ми дуже йому вдячні і всім рекомендуємо!

30/01/2021, Марія Обізюк

Нещодавно я закінчила навчання в автошколі «Мегадрайв» і однозначно рекомендую саме цю автошколу!
Щиро вдячна за якісне та професійне навчання, розуміння, людяність та професіоналізм.
Викладач теорії Людмила Йосипівна пояснювала матеріал доступно, цікаво та легко.
Особливо хочу подякувати інструктору з водіння Якубіву Олегу Романовичу! Усі уроки проходили на позитиві, легко, спокійно та без паніки. Олег Романович навчив мене оцінювати ситуацію на дорозі і завжди думати наперед. З ним завжди було легко і цікаво. Це людина, яка навчить вас усіх нюансів водіння. Рада, що моїм інструктором з водіння був саме Олег Романович!
Також вдячна Андрію Ігоровичу, який навчав водінню на майданчику. Андрій Ігорович надзвичайно спокійний та врівноважений, терплячий до учнів і готовий декілька разів пояснювати всі особливості паркування та маневрування.
Рекомендую автошколу «Мегадрайв»!

16/01/2021, Андрій Козун

Дякую автошколі «Мега-Драйв» за має водійське посвідчення!
Викладач з теорії Руслан Васильович дуже гарно та просто все пояснює, наводячи життєві приклади – іспит з теорії в МРЕВ здав з 1 разу без жодних помилок.

Андрій Романович (Shkoda на механіці) – дуже хороший викладач на практиці. Підлаштовувався під мене, дав можливість самостійно зробити та виправити свої помилки. Зробив з мене ввічливого та акуратного водія, дуже йому дякую!) Рекоменную водія однозначно!

Сергій Миколайович – дав можливість попробувати машину на АКПП. Дуже досвідчений та відповідальний водій. Всім рекомендую хто планує їздити на автоматі.

Автошкола «Мега-Драйв» дала не тільки знання та вміння керувати машиною, а також можливість поїздити на різних машинах. В загалом до здачі екзамену в МРЕВ я покатався на 5-тьох машинах, як з механікою, так і на автоматі.
Бажаю автошколі розвитку та хороших учнів)

15/01/2021, Іра Польова

Щаслива, що навчалась в автошколі Мегадрайв
Щиру вдячність висловлюю викладачу з теорії Людмилі Йосипівній, яка завжди наводила життєві приклади, що дуже допомагало у запам’ятовуванні ПДР
Інструктор Олег Романович нереально позитивний, власне, цим допомагав перебороти страх на дорогах
Інструктор з майданчика – Андрій Ігорович не втрачав рівноваги, коли я сто разів питала “в яку сторону крутити руль?”. Це та людина, з якою легко спілкуватися, а відтак вчитися
Тим, хто це читає, я б побажала таких стальних нервів, як у людей, згаданих вище
Окремо дякую директору за таке трепетне ставлення до роботи і за наснагу
Якщо ти вагаєшся яку автошколу обрати? Однозначно МЕГАДРАЙВ

15/01/2021, Наталя Лучко

Нещодавно закінчила автошколу Мегадрайв. Хочу подякувати колективу школи за якісне навчання !! Хочу відмітити роботу викладача з теоретичного курсу Людмили Йосипівної (з першого разу здала тести в сервісному центрі ))), а також подяка інструктору з практичного водіння Роману Романовичу!!! (чорне Лачетті). Як то кажуть інструктор від Бога. Виважений та стриманий, вміє гарно пояснити всі ази водійської майстерності. Що вже казати, якщо я вперше сіла за кермо авто і, дякуючи Роману Романовичу, з першого ж разу в МРЕВ здала водійський іспит. Він мега крута ЛЮДИНА.
Побільше б таких інструкторів!!!

30/12/2020, Ільницька Маріанна

Хочу висловити подяку найкращій школі нашого міста-Мегадрайв👍 Щиро вдячна за таких кваліфікованих викладачів як Якубів Зоряна Богданівна (теорія) і Кардаш Сергій Миколайович (практика). Дякую їм за терпіння, доброту, підбадьорення. Навчатися в них одне задоволення. 😊Бажаю вам побільше вдячних учнів. Ви того варта!!! 🎉

29/12/2020, Оля Парастюк

Якщо ви шукаєте автошколу щоб “з нуля” навчитися керувати автомобілем – Вам сюди!!!!!
Адміністратори: організація відмінна – все чітко, все вчасно, будь які зміни – попереджували завчасно
Викладання теорії: Частина занять проводилося очно, частина дистанційно (в звязку з карантином), але це абсолютно не вплинуло на якість навчання. Руслан Васильович гарно і грамотно все пояснював і відповідав на питання.
Практичні заняття на майданчику: Андрій Ігорович за 3 заняття навчить будь-кого паралельно паркуватися, розвертати машину в обмеженому просторі і заїжджати в гараж заднім ходом. Тихо, спокійно, впевнено. Дякую вам!
Практичні заняття по місту. Ну це моя улюблена тема! Найкращий автоінструкор АНДРІЙ РОМАНОВИЧ ВОЙЦЕХІВСЬКИЙ. Я на заняття приходила як на свято. Завжди весело, цікаво. Ми обїздили практично все місто, всі перехрестя. З першого уроку Андрій Романович зарядив мене впевненістю що я навчуся, здам іспит і буду їздити! І я це зробила. Сама здала в сервісному центрі, з першої спроби, та ще й на дев’ятці!!!!!!!!! Я просто не знаю як словами висловити свою подяку – ті емоції просто неймовірні! ДЯКУЮ

23/12/2020, Ірина Сухомлин

Доброго дня!
Недавно закінчила заняття у вашій автошколі і ще раз переконалась, що всім знайомим буду радити тільки вас!
Теоретичні заняття проводились у дуже зручній і зрозумілій формі ! Викладач справжній майстер своєї справи! Все доступно, все зрозуміло😉
Практичні заняття в мене проходили з інструктором Євгеном Петровичем і теж можу його рекомендувати як професіонала своєї справи 👍🏻
Врівноважений, навіть у стресових ситуаціях зберігав спокій. Приїжав вчасно, машина завжди чиста і пояснював все доступно.
Також займалась з інструктором на рено Андрієм, теж сподобався підхід👍🏻 після нього паралельне паркування більше не лякає)

Перед мегадрайвом я відвідувала ВСА на Польового і можу сказати, що дійсно різниця дуже відчутна!
Порівняти в мене було з чим і я з впевненістю можу стверджувати, що мегадрайв – найкраща автошкола 🤍

23/12/2020, Гикава Юлія Андріївна

Висловлюю щиру подякую колективу автошколи «Мегадрайв» за професіоналізм, людяність та високий рівень підготовки до практичного та теоритичного іспиту в МРЕО та й їзді загалом.
Особливо вдячна Кардашу Сергію Миколайовичу, за вашу людяність, професійність, легкі та цікаві уроки, підхід до навчання, вміння бачити недоліки у водінні та легкість з якою ви допомогаєте їх подолати! Також висловлюю вдячність викладачу теоритичної частини- Зоряні Богданівній, дякую за легке та цікаве навчання, легкі асоціації які ви наводите аби ми точно не помилилися при зданні тестів та за вашу неймовірну підтримку та добре серце!
Можу сміло рекомендувати в автошколі «Мегадрайв» висококласного інструктора – Сергія Миколайовича! Та крутезну викладачку – Зоряну Богданівну!

19/12/2020, Крохмальницька Світлана

Дякую, школі мегадрайв за розвіяння міфів, що скласти екзамен з першого разу і без грошей не можливо. Ми це зробили разом!!!!! Разом з інструктором Кардаш Сергій Миколайович. Щиро вдячна, що відчуття, що я змогла ЦЕ зробити.
Віра в себе і впевненість. Вперед на запис до найкращої школи “Мегадрайв”

17/12/2020, Іваниця Віталія

Найкраща автошкола у Тернополі , викладачі проводять заняття на найвищому рівні , я швидко навчилась їздити , чим дуже задоволена ..Викладач теорії Зоряна Богданівна чітко та якісно подає матеріал , Інструктор- Кекіш Ігор Петрович спокійно , без зайвих нервів навчає водінню , рекомендую цю автошколу друзям !

16/12/2020, Балящук Ірина

Дякую Вам, автошкола «МегаДрайв», за всі знання і навички! Тепер і я водій!)
Викладач з теорії, Людмила Йосипівна, доступно і цікаво пояснювала інформацію, наводила приклади з життєвих ситуацій, що допомагало одразу розуміти матеріал!
Також величезне дякую інструктору Роману Володимировичу! Він вчить не боятися керування автомобілем. Я справді чекала кожного заняття і раз за разом почувалася впевненіше за кермом автомобіля🚘
Андрій Ігорович – це ще один чудовий інструктор Вашої автошколи. Дуже чітко і зрозуміло пояснював як керувати автомобілем на майданчику, завжди вказував на помилки і одразу пояснював як їх уникнути наступного разу🚗
.
Дякую за професіоналізм викладачів та інструкторів!!!

16/12/2020, Черкас Світлана Анатоліївна

Щиро дякую пану директору за грамотно організований процес навчання,розвиток та удосконалення автошколи!!! Також велике дякую прекрасним викладачам та професіоналам своєї справи Людмилі Йосипівні, Ярославу Іринейовичу, Андрію Ігоровичу!!! Успіхів вам та процвітання!!!

16/12/2020, Чорномидз Уляна Михайлівна

Дуже велике дякую автошколі “Мегадрайв”,- це супер школа👍. Також окремо хочу подякувати Людмилі Йосипівній за те що чітко і, головне, доступно пояснювала теорію, – це професіонал своєї справи. Андрію Романовичу – вперше саме з ним я їздила🚗 (але як вияснилось механіка – це не моє). І величезне дякую Ігорю Петровичу 🤗за терпіння, за стальні нерви, за спокійне пояснення, за суперське паркування (чоловік визнав що я краще паркуюся😆). “Мегадрайв” ви здійснили мою мрію😏💋💋💋

05/12/2020, Мамула Василь

Подяка викладачам, адміністративному персоналу і особливо кваліфікованим інструкторам за весь процес навчання, який був не легким в умовах пандемії. Результатом вважаю здачу теорії і водіння в СЦ з першого разу, без ніяких хабарів і домовленостей.

04/12/2020, Наталя Сташків

Вибрала автошколу по рекомендаціях і залишилася задоволеною!!
Відгук мій буде про автошколу лише позитивний.
Викладала теоретичні заняття в нас Людмила Йосипівна, справді дуже доступно все пояснювала і повторювала по декілька разів, а пізніше ще й перепитати можна було і вона ще раз пояснила, без лишніх натисків і невдоволень.
Інструктор по місту Ігор Юрійович теж все доступно,спокійно пояснював.
Одним словом – РЕКОМЕНДУЮ.

02/12/2020, Бутрин Ірина

Мій відгук буде довгим, але максимально чесним.
Мінуси:
Найбільше розчарування було вкінці. При вступі до автошколи обіцяли, що складати іспит в МРЕВ ми будемо на автівці, яку надає автошкола. Тобто, мій інструктор з машиною на якій я вчилась, безкоштовно, під’їжджає до сервісного центру, тоді коли я записалась. Це було важливо для мене. Бо знала, що машина сервісного центру – ВАЗ 21099. В процесі навчання ця умова змінилась. Бо МРЕВ купили собі такий самий автомобіль як і автошкола – Renault Logan 2020р. Але вже на майданчику мене чекав сюрприз. Ця нова машина не їздить, бо інструктор захворів. А інший інструктор не має права приймати на цій машині, тому всі здають якраз на “дев’ятці”. Шок. З автівки 2020р.випуску, пересісти на 1999р. Де кермо без гідропідсилювача, передачі вмикаються до хрускоту і не піднімається сидіння (сидиш як на асфальті, хоч подушку підставляй). Починаю дзвонити інструкторам, адміністрації автошколи просити, щоб все-таки подали машину, яку спочатку обіцяли. Бо на цій я не здам. Спочатку сказали, що заборонив директор чи хтось там, подавати машини з Мегадрайву для здачі іспиту. Хмм… Стою біля зеленого Ланоса по кругу обклеєного наліпками АВТОШКОЛА МЕГАДРАЙВ і думаю…десь мене обманюють. Дзвоню знову, бо ж де справедливість? Сказали, що запитають директора чи він дозволить. Чекаю…. Не дозволив, бо зриваються заняття. Починаю думати, що майже 9000грн за навчання було забагато. Ну що поробиш, буду значить пробувати на “дев’ятці”. Чекала в живій черзі, щоб здати з 08:30 до 17:00 приблизно. В той час як всі машини з автошколи (МЕГАДРАЙВ включно) здавали поза чергою. Холодна, голодна, злюща. В середині почекати не можна, бо карантин.
Посвідчення водія я таки отримала, але з “тяжкою бідою”. Крутиш руль двома руками зі всієї сили і ледь не плачеш..
Тепер про плюси.
Так вони є. Це два інструктори: Олег Романович Якубів(по місту) і Андрій Іванович(на майданчику). Не передати словами як я їм вдячна. Досі коли їду кудись звучить голос Олега Романовича “нууу, так і будем моняти”😂 або “ножка де має бути?”. Дуже вдячна Вам за цей голос в моїй голові і за таку підтримку, Олег Романович. З Вами завжди було весело, цікаво і легко спілкуватися. Як з найкращим другом.
Андрій Іванович, я паркуюсь як БОГ в будь-якій точці міста завдяки Вам. Пояснення маленькими іграшковими машинками, це ТОП ⬆️. Вам я дуже вдячна за терпіння. Не з першого разу навчилась, але я таки заїжджаю в гараж або між машинами задом.
Людмила Йосипівна – викладач теорії, теж хороший педагог.
Одним словом, викладачі найкращі. Решта, потрібно допрацювати.
Дякую.

23/11/2020, Марія Заверуха

Якщо ви мрієте про водійське посвідчення і впевнено керувати автомобілем, щиро рекомендую обирати автошколу «Мегадрайв». Висококваліфіковані фахівці допоможуть вам у цьому.
Особлива подяка викладачу з теорії Синюк Людмилі Йосипівні, яка дуже цікаво і легко змогла донести до нас весь матеріал, незважаючи на дистанційне навчання. Про високий професіоналізм викладача свідчить мій результат тестів у Сервісному центрі 20 балів з 20. 😊
Дуже дякую інструктору з водіння Войцехівському Андрію Романовичу за колосальну підтримку, інформативні та позитивні заняття і самовіддану працю. Якщо ви досі думаєте, що навчання може бути нудним і одноманітним, то запишіться до Андрія Романовича, який просто зруйнує цей стереотип! Коли прийшли на іспит з водіння, всі просто заздрили, що в мене такий класний інструктор! Тому просто бажаю вам навчатися водінню в Андрія Романовича! Не хочу вихвалятися, але іспит з водіння я склала теж з першого разу і зараз впевнено керую авто. 😉
Пишаюся тим, що навчалася в найкращому «Мегадрайві»!

20/11/2020, Ничка Наталія

Ось і закінчилось наше навчання , ці місяці пролетіли дуже швидко та корисно . Перш за все хочу подякувати Кардаш Сергію Миколайовичу за най-най вищий рівень навчання, підтримку і віру в нас, Ви не побоюсь цього слова НАЙКРАЩИЙ інструктор по водінню! І ще щире дякую нашому викладачу по теорії Вавричуку Руслану Васильовичу завдяки Вам все було зрозуміло ( можна було не перечитувати пройдений матеріал) . І дякую самій школі «МегаДрайв» за таких чудових людей , які знають свою справу! Удачі Вам!

19/11/2020, Юлія Береза

Хочу висловити щиру подяку інструктору з водіння (КПП автомат) Ігорю Петровичу Кекішу та викладачці теоретичної частини ПДР Зоряні Богданівні Якубів за високий рівень професіоналізму, підтримку, допомогу та віру у своїх учнів. Я щаслива, що мене навчали такі хороші, відповідальні та віддані своїй справі фахівці, завдяки вашій підготовці, я успішно склала іспити та уже маю омріяне посвідчення водія.
До приходу у автошколу “МегаДрайв”, я узагалі не вміла їздити на авто і не володіла знаннями ПДР. На перших практичних заняттях дуже боялася, але Ігор Петрович розвіяв усі мої страхи щодо керування автомобілем, навчив, що у гараж можна заїхати з любого положення.
Команда цієї автошколи справді навчає, надихає та дбає про своїх учнів, плекає справжніх водіїв!!!
Усім рекомендую автошколу “МегаДрайв”.

13/11/2020, Антоніна Валяш

Мрії збуваються! Якщо Ви сильно захотіли навчитися водінню, то автошкола “Мегадрайв” зробить все для того, щоб Ваша мрія збулася, повірте це перевірено мною! За три місяці, немаючи досвіду та навиків водіння, завдяки якісному викладанню теорії та практичних занять я навчилася водити автомобіль.
Особливо хочу відмітити інструктора з практичних занять Кекіш Ігора Петровича, людина, яка викладається на всі сто, вкладає в тебе усі свої навики та досвід, дарує та втілює в життя твої мрії!!!!Щиро дякую Вам!!!
Автошколу рекомендую!!!!!

13/11/2020, Анатолій Валяш

Хочу щиро подякувати автошколі “Мегадрайв” !!! За три місяці, не маючи досвіду, я навчився водінню . Якісне та доступне викладання теорії та практичних занять і в результаті омріяне посвідчення водія. Особливо хочу подякувати інструктору з водіння
Кекіш Ігору Петровичу, за його вміння доступно та з великою силою доносити знання. Людина гідна поваги та вдячності!!!! Бажаю усьому колективу автошколи здоров’я, та досягнення найвищих вершин!!!
Рекомендую автошколу “Мегадрайв “

12/11/2020, Валерія Ліпська

Обравши автошколу «Мегадрайв» я жодного разу не пошкодувала про свій вибір.Саме тут працюють справжні професіонали. Щиро вдячна Людмилі Йосипівні, для якої дистанційне навчання зовсім не проблема, адже навіть у таких умовах заняття були доступними, інформативними та цікавими. Це не просто монолог викладача, а інтерактивний діалог, можна було змоделювати конкретну ситуацію та отримати фахову відповідь.
А ще, хочу висловити слова вдячності інструктору з водіння Ігорю Петровичу. З яким виїхати у місто вже на першому занятті не склало жодних проблем. Допоміг освоїти різні методи паркування, що так важливо для новачка. Це саме та людина з якою зникають страхи щодо керування автомобілем. Безмежно дякую за підтримку та терпіння.
Новачки з цією людиною Ви будете почувати себе впевненно та в безпеці!
Мегадрайв ви найкращі!

09/11/2020, Ольга Намуровна

Я обрала автошколу Мегадрайв через можливісиь навчатись на вихідних і тримаючи права в руках жодного разу не пошкодувала про свій вибір.
Людмила Йосипівна доступно і чітко поямнювала навчальний матеріал. Після її занять не потрібно було відкривати підручник, бо все просто і зрозуміло.
Практичні заняття з Сергієм Миколайовичом Кардашем теж варті найкращої оцінки. Якщо ви шукаєте професійнала своєї справи і просто терпеливого і веселого інструктора, то вам треба до Сергія Миколайовича.
Загалом для мене автошкола Мегадрайв асоцюється з професійністю, індивіальним підходом, демократичністю. На всі мої побажання/прохання я завжди отримувала відповіді/підтримку/бажані зміни.
Дякую💛

08/11/2020, Наталія Величенко

Щиро дякую інструктору з водіння Роману Ігоровичу ( автомобіль Skoda Octavia)! Професіонал своєї справи, пунктуальний і емоційно стабільний інструктор. Заняття проходять в комфортному автомобілі і дружній атмосфері. Інструктор який спокійно дасть грунтовну відповідь на десятки запитань. Завдяки отриманим практичним навичкам: паркування заднім ходом в дворі, ліві повороти, розвороти в обмеженому просторі не викликають труднощів і паніки😄🤣
Теоретичну частину навчання проводила Людмила Йосипівна, викладач яка в дистанційному режимі навчання, своєю самовіддачею і любов’ю до своєї справи, так професійно і чітко допомагала освоїти ПДР. Дякую Вам!
❤️

07/11/2020, Савка Ірина

Найкраща автошкола в Тернополі❤️
Особливо дякую інструктору Сергію Миколайовичу (автомат) ви людина своєї справи.
Дякую❤️

04/11/2020, Щиснович Зоряна

Хочу висловити слова подяки найкращій школі по навчанні водіїв, в чому сама переконалась. Я дуже ретельно вибирала автошколу , продзвонила всі автошколи Тернополя і зупинила свій вибір на «Мегадрайв», про що ані трішечки не шкодую, а задоволена що зробила правильний вибір. Я дуже боялась сідати за кермо, перед першими уроками йшла з почуттями тривоги та страху, але познайомившись з інструктором і довірившись йому , його порадам, я не лише подолала свій страх, я з азартом та нетерпінням чекала наступного уроку з водіння. Сергій Миколайович Кардаш — ви найкращий інструктор, щиро вдячна за ваше терпіння та слова підтримки, завдяки вам я отримала водійські права з першого разу, бажаю вам слухняних учнів та ще більшого терпіння і звичайно здоров`я . Теоретичний матеріал засвоїла завдяки Людмилі Йосипівні , яка настільки доступно та цікаво подавала теми, що я відкривала посібник лиш кілька раз і іспит було складено з першої спроби, і це завдяки Людмилі Йосипівні, яка кожного разу нам повторювала, що вона в нас вірить і знає , що ми всі складемо іспити без проблем і станемо ввічливими водіями на дорогах. Мегадрайв — ви найкраща школа, дякую керівництву за підбір такого персоналу. Рекомендую цю школу без зайвих слів .

03/11/2020, Галя Телішко

Дуже задоволена, що обрала саме цю школу “МЕГА ДРАЙВ”, посвідчення водія уже на руках. Велике дякую, викладачу з теорії-ПДР , Синюк Людмилі Йосипівній, ви досвідчений викладач, професіонал своєї справи, вміло і доступно доносите матеріал, після чого і я здала тести з першого разу у сервісному центрі на відмінно!!! Окремо хочу подякувати інструктору з водіння, Бордун Роману Романовичу! Ви мега крутий інструктор- розумний, терплячий, спокійний, а головне водіння з вами, це просто одне задоволення, страх пропадає відразу, появляється впевненість і вміння, правильно керувати авто!!! А також велике дякую інструктору, Анатолію Віталійовичу за усі вміння на майданчику. Усім раджу навчатись водінню у автошколі – “МЕГА ДРАЙВ”!!!!!Ви супер!!!!

30/10/2020, Інна Мельник

Без сумніву це найкраща автошкола в Тернополі!!! Найкращі викладачі, інструктора!!! Якісна та доступна подача інформації! Автошкола дуже високого та професійного рівня підготовки!!! Всім рекомендую!!! Дуже радію , що саме у вас навчалася!!!! Дякую!!!

29/10/2020, Іра Сташків

Обрала «Мегадрайв» за відгуками в інтернеті і не шкодую оскільки, в цій школі можна отримати чудові теоретичні та практичні знання. Насамперед хочу подякувати викладачеві з теорії, Людмилі Йосипивні за доступні, цікаві і зрозумілі заняття, які були доповнені життєвими прикладами. Особливо хочу відзначити роботу інструктора Анатолія Віталійовича, який навчив мене відчувати машину і вміло керувати нею, а також як паркуватися та заїжджати в гараж. На практичних заняттях по місту пояснив всі нюанси водіння, допоміг подолати страх . Я завжди буду пам’ятати підтримку Анатолія Віталійовича на всіх заняттях, а особливо під час екзамену. Дякую вам за віру в мене. Ви найкращі 😉
Усім рекомендую автошколу «Мегадрайв»

23/10/2020, Ivan Chornobai

Хочу висловити слова подяки автошколі «МегаДрайв» за отримані знання та навички! Навчання у цій школі відбувається на виключно високому рівні. Дуже дякую викладачці з теоретичної частини Якубів Зоряні Богданівні. Вона доступно і цікаво пояснювала матеріал, наводила багато прикладів, які сприяли швидкому та ефективному засвоєнню інформації. Саме завдяки її підходуь мені вдалось скласти теоретичний екзамен з першого разу)

Окрему подяку хочу висловити інструкторам з водіння Сергію Миколайовичу та Андрію Ігоровичу.
Саме завдяки їхнім знаням та терпінню)))) вдалося засвоїти навички управління транспортним зособом і як результат здати практичний екзамен!!!!!

Всім добра!!!!

 

20/10/2020, Віталік Бойчук

Хочу сказати, що я надзвичайно вдячний водійській школі “Мегадрайв”, за професіональний підхід до навчання майбутніх водіїв навіть в умовах дистанційного отримання знань. Мене сильно вразило, що завдяки відповідальності викладачів навчальний процесс проходив із легкістю. Складнощі швидко загасали, залишаючи лише запал і бажання йти вперед, не гальмуючи. Грамотно обійшовши усі повороти, об’їхавши усі ями, не потрапивши у ніякі ДТП, я запевняю що у цьому заслуга школи “Мегадрайв”! Максимально рекомендую її усім, хто дійсно хоче отримати майстерні знання про водіювання, адже там є усе і навіть трохи більше, для комфортної, та безпечної поїздки з інструктором та отримання базових(і не тільки) знань теорії!Бажаю успіхів тим, хто буде учнем у цій школі, хоча успіх у будь-якому випадку знайде їх там.
Особлива подяка Людмилі Йосипівні за доступне та цікаве викладання теорії. Людмила Йосипівна міцно обіймаю! Та інструктору з практичних занять Кардашу Сергію Миколайовичу! Сєрьога крепко тисну руку (wink)

17/10/2020, Кравець Ліза

Чудова автошкола, доступне подання матеріалу та турботливі викладачі. Дуже дякую Людмилі Йосипівні за досконалий виклад матеріалу з ПДР і Сергію Миколайовичу за швидке та легке навчання водінню. Ви найкращі!!!❤️❤️❤️

10/10/2020, Оксана Лукащук

Автошкола Мегадрайв найкраща в Тернополі!!!
Дякую директору Юрію Орестовичу, викладачу Людмилі Йосипівні, інструкторам Ярославу Іринейовичу і Анатолію Віталійовичу за професійне навчання і як результат маю гарний подарунок до Дня НародженняІІІ
Успіхів Вам і процвітання!!!

10/10/2020, Аврамцев Андрій

Я здав на права , навчився їздити на авто , за рахунок власних зусиль, та професійного підходу до навчання водіння Ігора Петровича Кекіша , також вдячний Зоряні Богданівній Якубів за зрозумілу та доступну подачу навчання теорії правил дорожнього руху, додаткове пояснення всіх хвилюючих мене питань по ПДР, контроль здачі попередніх іспитів на сайті greenway .
Раджу всім проходити навчання в мегадрайв , тут тільки відповідальні , відкриті , компетентні люди яких зараз важко знайти!

04/10/2020, Синишин Юрій

Дуже хороша автошкола! В цій школі можна отримати чудові теоретичні та практичні знання. Дякую Зоряні Богданівній за змістовну та доступну подачу теоретичного матеріалу. Хочу висловити особливу вдячність Євгену Петровичу та Анатолію Віталійовичу за терпіння, розуміння, підтримку та професійну підготовку водіння. Навчанням в автошколі задоволений! Тим, хто ще не визначився, яку школу обрати, рекомендую автошколу «Мегадрайв»!

30/09/2020, Віктор Ворощук

Обрав «Мегадрайв» за рекомендацією товариша і не жалкую. Доступно, на високому методичному рівні, було прочитано теоретичний курс і проведено заняття з практичних навичок водіння. Витримці інструкторів Якубів Зоряни Богданівни, Кардаша Сергія Миколайовича, Гукалюка Андрія Ігоровича та Зварича Євгена Петровича, які допомагали мені вивчити правила дорожнього руху і навчитись їздити, можна лише позаздрити. Безліч разів, методично, не шкодуючи часу і сил, відпрацьовувались складні для розуміння елементи правил дорожнього руху та елементів водіння.
Хочу щиро подякувати за дуже хорошу роботу і щире, неформальне ставлення викладачам автошколи Якубів Зоряні Богданівні, Кардашу Сергію Миколайовичу, Гукалюку Андрію Ігоровичу і Зваричу Євгену Петровичу. Ви не тільки вчите людей правил дорожнього руху і навичок їзди. Ви даєте їм віру у власні сили. Велике вам спасибі! Здоров’я вам всім і наснаги у вашій нелегкій праці!
P.S. Здається, я вже знаю, в якій автошколі вчитиметься їздити моя дружина.

30/09/2020, Юля Нетофор

Закінчивши найкращу автошколу МегаДрайв, від щирого серця хочу сказати велике дякую за Вашу безцінну працю, старання і оптимізм на цій нелегкій ниві.
Ви допомагаєте не тільки дізнаватися щось нове та важливе Ви вселяєте міцну віру і світлу надію майбутнім водіям.
Особливе дякую, інструктору з водіння Войцехівському Андрію Романовичу, за терпіння, вірну пораду та підтримку добрим словом.

27/09/2020, Антоніна Ядчишин

Ось і закінчилися три місяці навчання! Всі хвилювання перед першим виїздом в місто, перед іспитами позаду. І я сміливо можу сказати що автошкола “МегаДрайв” найкраща в Тернополі, повірте навчитися керувати автомобілем можна легко в цій автошколі. Велике дякую за теоретичні уроки викладачу Якубів Зоряна Богданівна, яка все чітко по полочкам розкаже і пояснить стільки, скільки треба!!! Тепер навіть серед ночі, як десять заповідей можу пройти тести з ПДР))) А саме більше дякую Богу за чудового інструктора з практичних занять Бордуну Роману Романовичу, дійсно знає свою справу і робить її на совість, щоб кожен учень зміг почуватися впевнено на дорозі. І навіть коли тобі здається, що нічого не вийде, він зможе підтримати і сповнити вірою в себе!!! Дякую Вам за терпіння і підтримку. Також інструктор з практичних занять на майданчику Андрій Ігорович, завжди підтримає і допоможе виконати вправи до автоматизму! Завдяки автошколі склала іспит і з теорії і з практики самостійно. Дякую Вам за ваш труд.

24/09/2020, Оксана Папуга

Залишилась дуже задоволеною навчанням у цій автошколі.
Викладач теоретичного матеріалу – Зоряна Богданівна пояснює доступно,трішки з гумором і якщо потрібно повторить “20” разів.!!)))
Інструктор з водіння –Андрій романович– людина із залізним терпінням.Ні разу не підвищував голосу,не створював психологічного тиску і загалом є легкою комунікабельною людиною біля якої не почуваєш себе напружено за кермом.
Дуже щаслива, що пішла саме в цю автошколу, обов’язково рекомендуватиму своїм друзям!

16/09/2020, Христина

Ось це і сталось! Я отримала посвідчення водія. Посвідчення-посвідченням – я вмію ВОДИТИ АВТО!!! І все це завдяки автошколі “Мегадрайв” в особі її викладачів та інструкторів Людмили Йосипівни (викладач теорії, у якої теорію не можливо не знати), Анатолія Віталійовича (викладач практичних занять по паркуванню) та Андрія Романовича. Андрій Романович заслуговує окремої подяки. Це саме той інструктор, який навчить з “нуля” (саме такою я сіла до нього на перше заняття), який вселяє віру у самих себе. Іноді, мені здавалось, що він вірить у мене і мої можливості більше, ніж я сама. Це Людина та Інструктор великої літери. Він ніколи не повишав голос, хоча було за що. Завжди відчував мій настрій. З яким би настроєм я не сідала у його синю Фабію, завжди виходила весела та довольна, з новими навиками, яких з кожним заняттям ставало все більше і більше. Андрій Романович не шкодував ні себе, ні мене, ні Фабію і все заради того, щоб я навчилася їздити. І я це зробила!
Тож, якщо ви ще думаєте і вагаєтеся, яку школу обрати, то це однозначно “Мегадрайв” і це,однозначно, Андрій Романович.

16/09/2020, Надія Штогрин

Зараз, на жаль, людьми заволоділа байдужість і безвідповідальність. Тому так високо сьогодні оцінюються здавалось би звичайні людські чесноти, такі як: інтелігентність, відданість своїй роботі, бажання щиро поділитись з людьми своїми знаннями, а ще звичайна людська турбота і бажання це зробити. Тому мені сьогодні хочеться сказати велике спасибі людям, яким притаманні ці чесноти, а саме: викладачці теорії Людмилі Йосипівні за дуже зрозумілі, доступні пояснення ПДР , за завжди спокійний і розмірений тон на уроках, за увагу приділену кожному учневі, лиш би нам було все зрозуміло, адже водій – це надзвичайна відповідальність. І, звичайно, щира подяка інструктору з водіння Ігорю Петровичу – за розуміння, витримку, за великий «Мерседес», яким я вперше проїхала вулицями Тернополя і за щиру підтримку.
Від цих мудрих людей я отримала неоціненні знання.
Тому хочу побажати і Людмилі Йосипівні, і Ігорю Петровичу, а ще всім випускникам школи «Мегадрайв» тільки добра і завжди щасливих доріг!

03/09/2020, Артур Каспрук

Автошкола просто супер. Сказати чесно ніколи не міг подумати шо в сервісному реально самому здати, але завдяки автошколі «МегаДрайв», мені це вдалося зробити, і з першого разу, теорія 20/20 практика з першого разу. Моя порада йдіть в автошколу МегаДрайв і саме головне вчіться. На рахунок їзди в автошколі раджу вам дуже хорошого інструктора Сергія Кардаша він навчає і на механіці «lanos” і на автоматі “ Hundai” також дуже вдячний інструктору по ПДР Зоряні Богданівні. Всі хто планує здавати на права йдіть в автошколу “ МегаДрайв»

31/08/2020, Ірина Дробіна

Всім хто ще вагається яку школу вибрати, я рекомендую “МегаДрайв”.Ще пару місяців назад про автомобіль я не знала нічого.. У мене була мрія.. в людини яка пережила ДТП, у якій люди не виживають.. Страх- це щось таке непереборне , що жило у мені 10 років.
І сьогодні я маю посвідчення водія !!! Щиро хочу подякувати людям в моєму житті ,які не вірили в мене – ви дали мені ще один поштовх вчитися і навчитися!!! Я хочу подякувати працівникам з автошколи, які повірили в мене!!!! Інструктору Войцехівському Андрію Романовичу – найкращий інструктор, чарівник який витирає з пам’яті всі страхи і невпевненість!!! Людмилі Йосипівній за теоретичне навчання- професіонал з великої букви, надзвичайно чуйна, добра людина, 2500 тисяч запитань ти запам’ятовуєш на ура.. тому що кожну дрібничку ти розумієш!!! Андрієві по майданчику – уважний і спокійний, по-справжньому навчить всім нюансам парковки ! Щиро вдячна директору школи за хороших працівників!!! Сьогодні твердо можу сказати – ви найкраща автошкола!!! А я водій , який абсолютно не боїться дороги)))

29/08/2020, Третьякова Ірина

Перед вибором автошколи прочитала багато відгуків. І дуже задоволена, що вибрала саме Мегадрайв. Це дійсно школа в якій навчають.
Я ніколи не їздила і навіть не пробувала.
І сьогодні я вже маю права які НЕ КУПИЛА, а сама отримала здавши з першого разу і теоретичний і практичний іспити завдяки:
Зоряні Богданівні (викладач теорії), зрозуміло і доступно пояснювала кожну тему.
Андрію Романовичу (інструктор з водіння) який навчив не боятися машини і впевнено їздити по наших дорогах, завжди з хорошим почуттям гумору і позитивом. Підтримає і заспокоїть в момент коли машина “заглохла”, а позаду вже сигналять бо ти їдеш з буквою “У” зібратись і спокійно поїхати далі.
Їздити було одне задоволення!
Анатолію Віталійовичу (інструктор з парковки) який терпляче пояснює послідовність паркування. І жодного разу не підвищив голос (хоча неодноразово робила одні і такі ж помили).
РЕКОМЕНДУЮ “Мегадрайв”

26/08/2020, Оля Кушко

Автошкола чудова, тут ви дійсно отримаєте всі необхідні знання з теорії та практики, які допоможуть вам стати впевненим водієм. Викладач з теорії Зоряна Богданівна дуже чітко та зрозуміло пояснює матеріал, всі питання, теми уроків розбирає детально, проводить роботу над помилками. Хочу висловити вдячність інструктору з водіння Євгену Петровичу за витримку, розуміння та вміння навчити керувати автомобілем з нуля. Також окреме дякую інструктору Анатолію Віталійовичу за нереальне терпіння та підтримку. Однозначно найкращі рекомендації!

11/08/2020, Михайло Мороз

Хочу висловити подяку автошколі «Мега Драйв» за дійсно високий рівень підготовки водіїв!
Особливо хочу подякувати Викладачу теорії Якубів Зоряні Богданівній!
Вона дуже доступно та цікаво подавала матеріал, завдяки чому він легко засвоювався.
Окрема подяка за Ваше терпіння та наполегливість, саме завдяки Вам у мене не виникло жодних труднощів із здачею екзамену!
За практичні навички хочу подякувати Якубіву Олегу Романовичу!
Спасибі за Ваше терпіння і за те що вірили в мене навіть більше ніж я в себе!
Тепер я набагато впевненіше почуваюсь на дорозі, адже Ви завжди вчили думати наперед!
Також дякую за навики паркування на майданчику Андрію Ігоровичу, досить доступно і адекватно пояснив як орієнтуватись та використовувати такі потрібні знання, які неодмінно пригодяться!
Усім рекомендую Автошколу Мега Драйв!
Тут дійсно готують справжніх водіїв !!!

08/08/2020, Марія Скоморівська

Дуже вдячна автошколі «Мегадрайв» за отримані знання. З радістю можу сказати, що не помилилась у своєму виборі.
Щиро вдячна за теоретичну підготовку Зоряні Богданівній, яка легко і зрозуміло пояснювала всі знаки і правила дорожнього руху, які колись здавались незрозумілими та важкими. Занняття з нею завжди проходили інформативно, весело і продуктивно. Це людина, яка переживає за ваш результат, і готова знову і знову пояснювати правила для того, щоб ми дійсно їх розуміли, а не просто завчили і забули.
Особливу подяку хочу висловити інструктору з водіння – Андрію Романовичу. Це інструктор, який навчить їздити з «нуля» як було в моєму випадку. Людина з неймовірним терпінням, спокійний, з почуттям гумору, знайде підхід до кожного учня, допоможе побороти страх їзди по місту, завжди підтримає і підбадьорить, по-справжньому вболіває та переживає за результат кожного учня. Навіть, коли виникали труднощі при їзді, він завжди спокійно, доступно і в жартівливій формі пояснював всі нюанси на дорозі.
Якщо ви хочете їздити без паніки, криків, а в спокійній, веселій і дружній обстановці, тоді сміливо рекомендую такого інструктора як Андрій Романович.
Також хочу подякувати інструктору Анатолію Віталійовичу(майданчик), який навчить вас паркуватися всіма можливими способами. Професіонал свої справи, спокійний, врівноважений, терплячий, доступно пояснює всі тонкощі паркування.
Надзвичайно вдячна автошколі «Мегадрайв» за отримані знання і набуті навички водіння. Рекомендую кожному, хто хоче стати справжнім водієм.

05/08/2020, Марія Мазуркевич

Рекомендую усім автошколу “Мегадрайв”
Тут не тільки кваліфіковані, справедливі, чесні викладачі, а наставники, які стали для мене сім’єю.
Насамперед хочу виразити велику вдячність викладачеві з теорії, Якубів Зоряні Богданівній, вона викладач який поєднує у собі і високий професійний рівень, і підтримку своїми порадами та жартами. Людина яка стимулює і дає сили для вирішення будь-яких проблем.
Пояснює зрозуміло і доступно матеріал. Робить усе і навіть більше для учнів з якими працює. Допомагає і хвилюється за кожного свого учня.
Якубів Олег Романович, викладач з практичного навчання водінню. Мені його порекомендували як дуже хорошого і кваліфікованого викладача. Хочу сказати що це не так. Олег Романович, це мегакрута людина!!! Жодного разу він не сказав нічого поганого коли у мене щось не виходило, завжди все зрозуміло пояснював та ділився професійними секретами по водінню. Хороший психолог, який уміє підібрати потрібні слова. Він мене багато чому навчив, якщо б не він, не було б з мене водія)))
Якубів Олег Романович та Якубів Зоряна Богданівна це ті люди які були від самого початку і до видачі водійського посвідчення поряд. Навчали, допомагали та підтримували.
Також дякую викладачам по майданчику Анатолій Віталійовичу та Андрію Ігоровичу. Вони зрозуміло та доступно пояснювали усі тонкощі та нюанси з водіння на майданчику. З ними було цікаво та легко вчитися.
Директорові автошколи також велика подяка, ви справді допомагаєте усім своїм учням і піклуєтесь про них.
Усім рекомендую автошколу “Мегадрайв” це те місце де кожен професіонал своєї справи. ВИ НАЙКРАЩІ!!!

05/08/2020, Анатолій Лещишин

Відмінна автошкола і відмінний персонал!
Людмила Йосипівна, дякую Вам за науку та відновлення всього теоретичного багажу )
а також хочу щиро подякувати інструктору Сергію Миколайовичу, який буквально за 3 дня зробив з мене водія, відновивши всі практичні навички після багаторічної перерви! Дякую Мега-Драйву!

27/07/2020, Мар`яна Копит

Ще донедавна я вважала, що водіння — це суто чоловіча справа і мені ці педалі/передачі/знаки — зовсім не потрібні. З іншого боку, я розуміла, що їздити треба вміти бодай би про всяк випадок.
І ось по відгуках, я обрала школу МегаДрайв, і ні разу про це не пожаліла.
Хочу висловити величезну подяку Людмилі Йосипівні — лектору з теорії. Я ніяк не могла повірити, що зможу розуміти всі ті знаки і правила ПДР. Людмила Йосипівна, доступно, цікаво змогла це все вложити в моїй голові. Навчила не вчити на пам`ять той чи інший знак, а розуміти його.
Тепер хочу висловити слова вдячності своєму інструктору з водіння, Войцехівському Андрію Романовичу. Після першого заняття, я вже зрозуміла, що не помилилась з вибором інструктора. Коли я приходила на кожне нове практичне заняття, Андрій Романович давав мені все більше завдань і ганяв мене по повній програмі)))) Ми вчили всі можливі маневри і відпрацьовували їх аж поки я не виконувала їх не “на удачу”, а чітко і технічно. Бувало таке, що сьогодні виходить, а через день починають вилазити якісь підводні камені і я починаю робити дурні помилки. Я страшне нервувалась,в такі моменти я казала, що певно не здам той екзамен, Андрій Романович сміявся і казав, що все вийде тільки, якщо зберуся. З одного боку здавалося, що і так зібрана, з іншого — що зібратися тут просто неможливо, бо одночасно контролювати ВСЕ — було не реально важко. Як же я злилась, коли мені здавалося, що от щойно я зробила все правильно, а Андрій Романович каже : “А поворот хто мав включати?”))). Багато нюансів стосовно хто, де і за яких обставин має перевагу. Знати це — одне, змогти вчасно і правильно зреагувати — зовсім інше, саме тому в мене в якийсь момент з`явилося відчуття страху… І лише завдяки Андрію Романовичу, його вмінні переконати, повірити в себе, я подолала страх перед дорогою! Я ні разу не почула критики чи не вдоволення в свою сторону, дякую за величезне терпіння, слова підтримки, розуміння, ввічливе ставлення, навіть коли на 100% “гальмуєш”))))  Кожен наступний урок проходив весело, цікаво, не вимушено, і здавалося, що їздиш не з інструктором з водіння, а з добрим, старим другом!!!!! Дякую Вам за МЕГА емоції, які я отримала від навчання! Дякую Вам за віру в мене!!!!!!
Якщо ви не впевнені в собі, боїтесь сідати за руль, то вам лише до Андрія Романовича, я навіть не думала, що можуть бути такі класні інструктора з водіння!

Також хочу подякувати інструктору з майданчика — Анатолію Віталійовичу! Людина просто фанат своєї роботи. Навчить вас паркуватися як паралельно так і заїхати в гараж, правда були в мене з тим гаражем проблеми, але це через те, що я вперто не хотіла слухати Анатолія Віталійовича))))). Я одна з тих хто здавав екзамен і на майданчику і по місту з Анатолієм Віталійовичем, сильна підтримка і його переживання за мене, я буду пам`ятати завжди.

Дякую директору, Юрію Орестовичу, якому не байдуже, який вболіває за своїх учнів.

Колектив автошколи МегаДрайв — ви МЕГА круті!!!!!!!

 

24/07/2020, Петро Михайлишин

Доброго дня! Хочу висловити щиру подяку автошколі “Мега Драйв” за чудового інструктора – Сергія Миколайовича!!! Це не лише чудовий інструктор, який вміє доступно, спокійно пояснити і навчити, але і хороша, ввічлива і добра людина! Сергій Миколайович допоміг мені здобути перші навички водіння і паркування всього лиш за кілька занять! Тому, якщо ти боїшся сідати за кермо і думаєш відмовитись від автомобіля, то звертайся до Сергія Миколайовича, який навчить, підкаже, пояснить всі нюанси! Побачиш, як і сліду не залишиться від тих вагань, незнання, невпевненості і страху! Дякую щиро за здобуті знання і навики!!!

16/07/2020, Сушко Оксана

Дуже дякую автошколі “Мегадрайв” за здобуті знання. Задоволена навчанням у вас на усі 100 %. Моє начання попало на період карантину, вдячна що ви змогли організувати доступне дистанційне навчання у такий не простий час.

Хочу щиро подякувати викладачці по теорії Людмилі Йосипівні за її професіоналізм, розуміння, терпіння, вчити ПДР з нею було неймовірно цікаво і доступно. Дякую за її хвилювання за нас і підтримку.

Також хочу подякувати інструктору по водінню Андрієві Романовичу (це мій другий інструктор), мені дуже пощастило , що він став моїм інструктором. Саме з ним я повірила що зможу водити, почала отримувати задоволення сидячи за кермом, навчилася вправлятися та не боятися складних дорожніх ситуацій. Ви професіонал своє справи!!! Дякую вам за хороший настрій на кожному занятті, за терпіння, розуміння, ви завжди усміхнений, щирий. Дякую за ваш індивідуальний підхід, методи навчання, з вами моя мрія навчитися водити стала реальністю.

І ще вдячна інструктору на майданчику Анатолію Віталійовичу, за ваш професіоналізм, доступнні роз`яснення, завжди хороший настрій. Навчання у вашій автошколі було насиченим і продуктивним. тут навчають відповідальних водіїв. Усім рекомендую автоколу “Мегадрайв”.

29/06/2020, Солопа Наталія

У свій час, навчання в автошколі “Мегадрайв” обрала саме завдяки хорошим відгукам на її сайті. Зараз вже і сама з впевненістю можу сказати, що “Мегадрайв”- це супер школа ! Щиро вдячна Руслану Васильовичу за теоретичну підготовку. Усе було чітко, доступно і зрозуміло. Дякую також Сергію Миколайовичу, інструктору з водіння. Не сумнівайтеся, він навчить вас не тільки вправно їздити, а ще й розуміти “що машинка хоче”. Ця його коронна фраза ще довго допомагатиме мені у моїй водійській практиці.
Складаю подяку і Анатоліію Віталійовичу , інструктору з паркування на майданчику. Людина надзвичайно спокійна, доброзичлива, толерантна. З ним легко і просто навчатися мистецтву паркування . Анатоліію Віталійовичу, паркування “на ходу”, якому ви вчите ,- просто супер!
Рекомендую автошколу “Мегадрайв” усім, хто хоче оволодіти мистецтвом бездоганного водіння, хто хоче стати справжнім водієм і отримати від водіння у житті справжній мегадрайв!!!

20/06/2020, Сімора Антоніна

Дуже вдячна автошколі Мегадрайв. Школа дійсно направлена на те, аби учні здобули знання , правильно і вміло використовували їх. Вразило те, що школа веде своїх учнів до самого отримання посвідчення. Окремо хочу подякувати своєму інструктору Бордуну Роману Романовичу. Дуже спокійний і тактовний вчитель, весела і порядна людина.Анатолію Віталійовичу велике спасибі за уроки на майданчику. Завдяки йому здала майданчик з першого разу.Рекомендую автошколу Мегадрайв усім охочим отримати посвідчення водія власним вмінням і знаннями.

19/06/2020, Лех Олеся

Сьогодні я здала на права, завдяки знанням, які мені дали інструктори автошколи “МегаДрайв”. Водити машину це надзвичайно важливий для мене досвід. Тому як правильно водити, без ризику і з власного досвіду все розкаже Руслан Васильович, пояснює легко, просто та доступно)))
Щодо практики, то наполегливо РЕКОМЕНДУЮ Романа Романовича (Chevrolet Lacetti). Щодо цього інструктора я впевнена на всі 1000%. Він надзвичайно спокійна людина, пояснить що і до чого та як все має бути (а при потребі не один раз). З цим інструктором я себе завжди почувала в машині впевнено, тому що протягом кожного заняття я чула слова підтримки, Роман Романович залюбки підкаже та допоможе.
І звичайно ж практичні заняття на майданчику… На них виділяється всього три дні, проте Анатолій Віталійович встигне будь-кого навчити як відчувати машину, як керувати нею швидко та вміло, як швидко крутити руля, як ідеально паркуватися та заїжджати в гараж. І ще розкаже і покаже багато крутих та корисних навичок, які знадобляться кожному водію.
Однозначно рекомендую автошколу “МегаДрайв”.

15/06/2020, Світлана Чуб

Хочу щиро подякувати колективу автошколи “Мегадрайв” за здобуті знання, досвід та омріяне водійське посвідчення. Щиро вдячна викладачу теорії Людмилі Йосипівні за змістовні уроки ПДР, це було так цікаво та інформативно. Велика подяка інструктору Анатолію Віталійовичу, який не втомлювався і знову і знову пояснював нюанси паркування та маневрування на майданчику))
І нарешті велике ДЯКУЮ моєму інструктору Бордуну Роману Романовичу (Chevrolet Lacetti), який допоміг освоїти керування авто з нуля. Жодного разу не підвищив голосу, спокійна, терпляча, весела та дуже хороша людина. Майстер своєї справи, я дуже вам вдячна.
Рекомендую автошколу “Мегадрайв”!!

12/06/2020, Марія Фараонова

Однозначно рекомендую автошколу «Мега Драйв», де дійсно навчать ПДР і водінню.
Заняття з Людмилою Йосипівною, викладачем з теорії, завжди були цікавими, зрозумілими, прикріплені життєвими прикладами. З нею ПДР не були нудними.
Андрій Романович Войцехівський, на мою думку, найкращий інструктор автошколи. Я дуже задоволена, що навчалася водінню саме у нього. У ньому чудову поєднуються професійні якості з особистими рисами і життєвим досвідом. Він спокійний, терплячий, веселий, компанійський, чудово пояснює і вказує на помилки З ним заняття завжди були цікавими і легкими. Андрій Романович, щира людина, яка вболіває за тебе на екзамені, підтримує і радіє разом з тобою. Я дуже вдячна йому за допомогу, підтримку, поради.
Анатолій Віталійович, інструктор з паркування, навчив шукати орієнтири, які допомагають паркуватися, пояснив всі нюанси паркування та шляхи виходу з невдалого початку. Він спокійно і детально все пояснить і покаже. Заняття з ним проходили легко, весело і дуже швидко. На іспиті щиро переживав за кожного і підтримував.
Навчанням в автошколі “Мега Драйв” задоволена на 100%. Щиро дякую за таку потужну команду!

08/06/2020, Оксана Поцілуйко

Отримавши у Сервісному центрі на п’ятому десятку років своє перше посвідчення водія вкотре переконуюся, що не помилилася при виборі школи. 

У Мегадрайві все чесно і справедливо, тут вам навіть не доведеться  щось вигадувати і хитрувати, бо здобуті знання гарантуватимуть стовідсоткову здачу теоретичного іспиту, а практичні вміння дозволять не боятися “страшної ” естакади при здачі водіння на майданчику і складних ситуацій на міських вулицях.

Мегадрайв – це школа, де вас зранку напоять гарячою кавою, чи чаєм, зрозуміють і підтримають, коли щось не вдається. До речі, Мегадрайв єдині у Тернополі, де є ранкові групи вихідного дня.

 А ще, тут працюють  надзвичайно кваліфіковані і досвідчені викладачі, усі вони  майстри своєї справи і просто хороші люди. Я їм безмежно вдячна!

 Заняття з Людмилою Йосипівною були завжди цікавими, зрозумілими,  підкріплювалися прикладами з життя. Вона на високому рівні, а водночас дуже доступно і дозовано подає теоретичний матеріал, тому, незалежно від свого віку і статусу, ви просто перетворюєтесь на уважних учнів. 

Уроки водіння з інструктором Євгеном Петровичем  спонукали аналізувати  і обдумувати свої помилки. Він вчить думати на дорозі, а не просто повторювати завчені схеми, можна тільки дивуватися його терпінню.

Анатолій Віталійович – інструктор з водіння на майданчику – фанат своєї професії, потрапивши до нього, ви з легкістю зрозумієте усі нюанси різних видів паркування.

І нарешті директор, Юрій Орестович, не якийсь там “набундючений дядько”, а вимогливий, людяний і коректний керівник, який буде вболівати за кожного учня на іспиті.

Отже,  якщо  для Вас, до цього часу, дорожні знаки були просто якимось символами, а за кермо автомобіля ви сіли перший раз на занятті з інструктором – не вагайтесь, спробуйте, не пошкодуєте!  Щиро рекомендую Мегадрайв усім!

04/06/2020, Антон Васько

Щиро дякую Бордуну Роману Романовичу за подолання страху на дорозі і за стресостійкість. Саме після цього інструктора, будь-які перешкоди на дорозі здаються дрібницями! Всім рекомендую цього класного інструктора, повірте, не пошкодуєте!😉

01/06/2020, Христина Шеленберг

Щиро вдячна всій команді автошколи “Мегадрайв”! Людмила Йосипівна, викладач теорії, доступно подає матеріал та структурує заняття, ніколи б не подумала, що вчити ПДР так цікаво. Найбільше сподобалось те, що теорія підкріплюється життєвими прикладами. Олег Романович Якубів, інструктор з водіння, пояснив всі нюанси водіння та поведінки на дорозі, допоміг подолати страх та завжди підтримував, коли щось не виходило. Анатолій Віталійович, інструктор з паркування, допоміг освоїти різні способи паркування авто та навчив шукати орієнтири, які допомагають правильно та швидко паркуватись. Всім рекомендую “Мегадрайв”, адже тут ви зможете стати вправним водієм!

19/05/2020, Оля Борисевич

Довго вибираючи між автошколами, обрала МегаДрайв!Сьогодні я щаслива людина, що зупинила свій вибір саме на цій школі. Тут працюють професіонали своєї справи. Починаючи з Директора Юрія Орестовича, котрий вже на першому організаційному занятті уточнив, що з МегаДрайву учні йдуть вправними водіями і школа робить для цього все можливе! Треба налаштуватися вбирати знання як губка!Так і було! Викладач Якубів Зоряна Богданівна стала для нашої групи “другою мамою”, котра розуміє кожного із своїх дітей, підлаштовується під робочі графіки, пояснює незрозуміле по кілька разів та розказує те, що може бути на дорозі водія, про що “книжка не пише”,а також влучно розряджає обстановку!!! Зоряна Богданівна, велике людське спасибі за переживання, терпіння, розуміння та мудрі поради – Ви професіонал своєї справи! За теоретичну частину знань водія можна не переживати, в найекстремальніших умовах сьогодення, Ви були завжди на зв’язку!
Величезне спасибі хочу сказати інструктору школи Ковалю Ярославу Іринейовичу! Я сіла вперше за руль та для Вас то було не страшно! Дякую за зрозумілі пояснення, поради, підтримку та індивідуальний підхід!
МегаДрайв – це не просто школа, де нудно читають теорію та вчать практики по програмі!!!! це команда, яка вболіває, розуміє та підтримує кожного із своїх учнів!
Якщо Ви шукаєте школу, котра дасть Вам впевненість на дорозі та релакс за рулем, то Вам сюди – у МегаДрайв!!!!!
Щасливої дороги з великим багажем знань та практичних навиків!
Безмежно вдячна та щаслива, що здійснили мою мрію!

28/04/2020, Надія Романкевич

Якщо ти читаєш цей відгук, то означає, що ти вагаєшся чи навчатися в автошколі Мега-Драйв. Тому, не вагайся! Це реально найкраща автошкола в Тернополі.
Теорію вчать бездоганно і практику на якісних автомобілях.
Я попала в першу експериментальну групу преміум класу з індивідуальним підходом, де можна було вибирати зручні дні для навчання, відео-уроки + пояснення від прекрасного викладача Зиновія Богдановича. Матеріал він пояснював дуже доступно, з гумором і зворотнім зв’язком. Теорію на екзамені вся наша група здала з першого разу.
Також дякую за практичні уроки Володимиру Мирославовичу. За його терплячість і навчання, коли я тупила, особливо на початку. Тому про таке як плутати педалі і мови не могло бути.
І за практичні заняття на майданчику дякую Анатолію Віталійовичу, який давав дуже чіткі вказівки і орієнтири при паркуваннях і розворотах.
Тому і практику в ДАІ я теж здала без проблем.
Рекомендую цю школу!

16/03/2020, Арабська Галина

Привіт усім!
Три місяці тому я визначилась із автошколою, а зараз у мене в руках омріяне посвідчення водія)) Тому впевнено можу сказати, що не помилилась у своєму виборі, дуже рада, що мала змогу навчатись саме у школі ”Мегадрайв”.
Хочу подякувати Людмилі Йосипівній, яка викладала нашій групі теорію, за доступне та цікаве пояснення тем, за вміння підтримати і зрозуміти кожного. Саме завдяки Вам я склала іспит і впевнена у своїх знаннях ПДР. Дякую Вам!
Також хочу подякувати інструктору по практичному водінню Жеребному Володимиру Мирославовичу за терпіння, пояснення, розуміння. Саме завдяки Вам я не боюсь сідати за кермо та впевнено почуваю себе на дорозі. Дякую Вам!
Хочу подякувати Анатолію Вітальовичу, інструктору по площадці. Це професіонал своєї справи. Людина, яка знайде підхід до кожного, покаже, розкаже, навчить і допоможе зі всім справитись. Дякую Вам за терпіння, чудове почуття гумору, за те що навчили паркуватись на ходу. Уроки з Вами проходили не замітно, і дуже класно, хотілось цілий день вчитись. Саме завдяки Вам я склала площадку без жодної помилки. Дякую Вам велике!

12/03/2020, Груздев Олег

3 місяці тому я обрав автошколу Мегадрайв. Через свою зайнятість, це єдина автошкола в місті, яка надає змогу навчатися у вихідні. Завдяки пррофесійному підходу усіх працівників навчання було легким. Окрема подяка кваліфікованому викладанні матеріалу Людмилі Йосипівні, авто-інструктору Олегу Романовичу та іншим за їх професіоналізм.

12/03/2020, Складанюк Олег

Закінчив автошколу “ Мега Драйв” в Тернополі та здав іспит в сервісному центрі з першого разу без “додаткової допомоги”. Автошкола знаходиться в центрі міста, а клас для навчання сучасно та дуже красиво облаштований. Викладач теорії Людмила Йосипівна доступно та цікаво розповідає матеріал та дасть відповідь на любе запитання тому інформація дуже легко запам’ятовується. Практичні уроки викладав Євген Петрович, з першого заняття було зрозуміло, що з інструктором мені дуже пощастило. Все пояснює дуже доступно, та терпляче ставиться до учня, хотя після кожного заняття дивувався як мати таку витримку ,аналізуючи свої поїздки. Євген Петрович розповідав про всі нюанси водіння і доступно пояснив, як правильно виконувати всі маневри , пояснював таке що в книжках не напишуть . Так що з інструктором з водіння вибір очевидний .З Євгеном Петровичом під час іспиту в сервісному центрі не буди виникати запитання ( а що якщо не здам).Дуже дякую “Мега Драйв” за постійну підтримку, допомогу та знання. Раджу всім! Повірте, Ви не пошкодуєте!

11/03/2020, Чучко Люба

Сьогодні, я отримала своє перше і неймовірно дороге для мене посвідчення водія, заради якого я вивчала правила дорожнього руху, правила надання першої медичної допомоги, а що особисто для мене важливе- це правила поведінки і маневрування, правила стоянки, паркування і, що особливо важливо, правила поведінки в екстренних (аварійних) ситуаціях.
Коли я тільки підбирала автошколу, всі говорили, що це не ж важливо, адже отримати посвідчення водія з першого разу без жодних перездач я не зможу, а я усім доказала, що це МОЖЛИВО!!!!
Так от, автошкола “МегаДрайв”-це саме те місце, де усі бажаючі абітурієнти отримають багаж знань, який безумовно допоможе вам отримати ваше омріяне посвідчення.
У вивченні теорії мені і моїй групі допомагала Людмила Йосипівна- це неймовірний професіонал, яка доступно пояснює усі закручені і на перший погляд не зрозумілі правила ПДР. Це людина, яка переживає за вас і ваші результати, яка контролює весь процес вивчення тем і не ігнорує ваші прогули, не пройдені теми чи помилки. А, що саме більше мене вразило, до неї можна було звертатися в любий момент і вона завжди розяснювала всі вам не зрозумілі питання.
Наступна людина якій я би хотіла подякувати це мій інструктор Роман Володимирович. Цей чоловік- професіонал. Ця людина жодного разу не підвищила голос, навіть коли ви помиляєтеся, він спокійно і зрозуміло розяснює чому і як сталася така ситуація і як надалі уникати таких випадків. Я на першому занятті не знала навіть як то сісти за те кермо правильно, а на останньому, без жодного мандражу чи тривоги їхала по місту. Це людина яка сама бачить всі ваші “грішки” і відточує з вами їх настільки, що на наступному занятті ви навіть забуваєте, що ще вчора різко кидали щеплення чи путали передачі. Також його великим плюсом, є підтримка вас впродовж всієї здачі в Сервісному Центрі, він пояснює, аналізує помилки інших учнів, рекомендує як вчинити в тій чи іншій ситуації.
Взагальному, я більш ніж задоволена навчанням у цій школі. Тепер я можу сміливо і впевнено їздити по місту, згадуючи усі поради свого інструктора.

11/03/2020, Іван Гураль

Привіт усім!
Декілька годин тому отримав своє довгоочікуване посвідчення водія. Хочу подякувати Людмилі Йосипівній за цікаві, незабутні, доступні і веселі теоретичні заняття, завдяки яким я зміг здати без жодних помилок іспит. Також вдячний Анатолію Віталійовичу за 3 цікавих заняття з паркування, він професіонал у своїй роботі, застосовує різні цікаві вправи, які допомагають відчувати габарити машини.
А тепер хочу найбільше подякувати своєму інструктору Бордуну Роману Романовичу ( Chevrolet Lacetti) завдяки якому я подолав страх до дороги. Практичні заняття з Романом Романовичом проходили завжди на позитиві і після яких залишались тільки хороші емоції. Хороший, добрий, розумний, відповідальний, з хорошим почуттям юмору чоловік, який підтримає в екстримальних моментах і стане вам не просто інструктором а справжнім товаришом, до якого можна звертатись за порадами навіть після складеного іспиту.

11/03/2020, Андрій Мормуль

Дуже вдячний самому філіалу Мегадрайв.  В першу чергу я хочу подякувати своїм викладачам Людмилі Йосипівній (викладач теорії) дуже легко і доступно пояснює, іноді завжди найде влучий жарт аби пояснити тему. Також величезна подяка Войцехівському Андрію Романовичу(інструктор практичних занять),  ця людина ходячий талант, так легко і з юмором та щей так швидко обучити усім основам,  дуже компанійський і приємний, легко знайти спільну тему, завжди жартівливо пояснить твою помилку і допоможе її виправити…) Рекомендую😋. А ще дуже хочу подякувати Анатолію Вітальовичу(інструктор практичних занять на площадці) дуже хороший, приємний,теж любить пожартувати і доступно і легко донести матеріал до учня,саме він навчив мене паркуватись на ходу, і таким чином я і здав іспит. Тому хочу виразити велике ДЯКУЮ  усім викладачам і філіалу Мегадрайв.

11/03/2020, Anastasiia Boiko

Найкраща автошкола! Все на вищому рівні! Хороший і дружний колектив. Прийміть слова щирої вдячності за гідний внесок у вихованні початківців водіїв. Величезне спасибі Руслану Васильовичу за цікаві теоретичні заняття та підготовку до тестів! Також Анатолію Віталійовичу за набуті знання парування на майданчику та «Дев’ятки»! Особлива вдячність інструктору з водіння Володимиру Орестовичу, за розуміння, терпіння, правильний підхід до кожного учня і підтримку на дорозі та екзаменах. Завдяки нашим заняттям, я отримала омріяні права, подолала свій страх та паніку на дорогах і впевнено відчула себе за кермом, справжній майстер своєї справи, адже навчили керувати автомобіль правильно та безпечно!
Вдячна директору за це що є така автошкола «МегаДрайв», бажаю процвітання!!! Спасибі всьому колективу школи за набуті знання!!!

06/03/2020, Гац Іванна

Хочу подякувати автошколі “Мегадрайв” за здобуті знання і її директору Юрію Орестовичу за підтримку і присутність на іспитах. Дякую викладачу з теорії Болюх Ігорю Володимировичу за цікаві уроки і доступне пояснення теоретичного матеріалу правил ПДР. Також висловлюю щиру подяку інструктору Кардаш Сергію Миколайовичу (Daewoo Lanos), який підкорегував та удосконалив мої практичні навички водіння, за підтримку та віру в мої можливості. Якщо ви справді хочете навчитися їхати і почувати себе впевнено на дорозі, подолати страх водінням, безсумнівно, обирайте саме його. Ще дякую інструктору Анатолію Віталійовичу (майданчик, Renault) за 3 практичні заняття які були дуже корисні.
Тому, рекомендую автошколу Мегадрайв усім тим хто справді хоче отримати знання, практичні навички з водіння і скласти іспити без додаткових витрат.
Дякую “Мега Драйв” – ви найкращі!

26/02/2020, Юра Заверуха

Всім привіт! Сьогодні я отримав посвідчення водія, і хочу поділитися враженнями про автошколу “Мега Драйв” , а також про людей, яким я безпосередньо вдячний за здобуті знання та навички.
Теорію нашій групі викладав Болюх Ігор Володимирович. Завдяки цьому викладачу, кожне заняття з теорії було цікавим та інформативним, а інформація легкою для розуміння.
Також хочу висловити вдячність інструктору Анатолію Віталійовичу – останні три практичні знання були класними)
І саме велике ДЯКУЮ висловлюю інструктору Кардашу Сергію Миколайовичу, інструктор-професіонал, який зробить з вас впевненого водія. Завдяки Вам, я отримав знання та навички які мені будуть в природі ще довгі роки.

Загалом від навчання в автошколі залишилися тільки приємні враження, дуже важливою була підтримка інструктора та викладача від першого теоретичного-практичного занятть до здачі у Сервісному центрі.

Автошколу “МЕГА ДРАЙВ” однозначно рекомендую!

26/02/2020, Інна Шишковська

Доброго дня усім! Вперше пишу відгук на сайті, але не могла не подякувати “Мегадрайв”! Дуже задоволена навчанням у цій автошколі!Чудовий колектив професіоналів та хороший вибір автомобілів!
Щиро вдячна за теоретичну підготовку Зіновію Богдановичу! Він чітко і зрозуміло пояснював кожну тему і всі незрозумілі поняття! Завдяки йому УСЯ наша група здала теоретичний екзамен з першого разу! Також дякую Анатолію Віталійовичу, який доступно і терпляче раз за разом пояснював маневри на майданчику!
Але найбільше хочу подякувати своєму інструктору з водіння – Войцехівському Андрію Романовичу! Це дійсно чудова людина! Терпеливий, з хорошим почуттям гумору, ніколи не підвищує голос! Професіонал своєї справи!!! Навчить вас як вправлятися із власним автомобілем та не боятися різних складних умов на дорогах і що важливо, приймати швидкі рішення у різних ситуаціях! Завжди старається забрати вас із зручного вам місця(це дуже класно, тому що не потрібно добиратися через ціле місто на урок)…надсилає повчальні матеріали та додатки! А кожне заняття у нього проходить інформативно, легко та весело))Тому якщо хочете, щоб ваші заняття проходили у невимушенній обстановці, наче ви їздите із своїм другом – то Вам обов’язково до Андрія Романовича!!!
Дуже задоволена вибором автошколи! Удачі Вам!

26/02/2020, Таня Андрусишин

Дякую автошколі «Мегадрайв» за здобуті знання та вміння, завдяки чому я отримала посвідчення водія! Обираючи цю школу, варто бути впевненим, що скласти іспит без проблем та переживань можливо, головне -відповідальне ставлення до навчання.
Всі працівники – професіонали, які викладаються по-максимуму! Перше враження після спілкування з методистом пані Оленою зіграло вирішальну роль при виборі автошколи! Вона тактовно й доброзичливо відповідає на запитання, з такими людьми хочеться спілкуватися.
Викладач, Зеновій Богданович, легко і зрозуміло пояснює ази теорії, акцентуючи увагу на складних моментах, а особливі випадки коментує вдалими жартами, тому проблем із засвоєнням інформації не виникає.
Інструктор, Анатолій Віталійович, який навчає виконувати маневри на майданчику, спокійно і терпляче пояснює всі нюанси, завжди позитивний, усміхнений, з ним не можливо не навчитись!
Особливо хочу подякувати своєму інструктору – Войцехівському Андрію Романовичу!!! Вважаю, що кращого вчителя, ніж Андрій Романович не існує! Його методична робота, індивідуальний підхід, щирість і доброта заслуговує на повагу, він вміє створити особливу ауру навчання – все відбувається на позитиві, без тиску, без підвищення голосу, спокійно, легко, послідовно, крок за кроком. Підтримка Андрія Романовича не дозволяє сумніватися в собі, і ти просто впевнений, що все вийде. Ще ніколи так не сумувала за навчанням, бо після кожного водіння емоційне піднесення просто зашкалювало!
Бажаю автошколі «Мегадрайв» успіхів і процвітання, бо вона того варта!!!

22/02/2020, Василина Марія

Хочу щиро подякувати автошколі “Мегадрайв” за здобуті навички) Хочу подякувати Болюх Ігорю Володимировича(викладач теорії) за цікаві уроки і життєві приклади, хороше роз’яснення матеріалу). Висловлюю щиру подяку Євгену Тарасовичу Михайлишин( Opel) за те, що допоміг подолати страх та навчив впевнено їхати. Дякую Вам за підтримку в сервісному центрі.
Анатолій Віталійович вам щира подяка за хороше роз’яснення їзди на дев’ятці та Рено, наших уроків я ще довго не забуду) Юрій Орестович, Вам дякую за підтримку та за можливість навчатися у такій якісній школі, яка справді дає знання! Я щиро рекомендую саме цю автошколу,бо тут найкраще!!!!

20/02/2020, Оля Романишин

Сьогодні отримала права)) хочу висловити свою подяку інструктору по теорії Руслану Васильовичу, Ви так все просто, доступно, грамотно роз’яснювали, що все запамятовувалось на ураааа!!! Окремої подяки заслуговує Сергій Миколайович, інструктор по водінню, за його працю, терпіння,. “”еенннуууу” кількість раз пояснювати одне і те ж саме!!! Мені дуже сподобалось навчання в цій автошколі!!! Тут працюють спеціалісти своєї справи, які навчають їздити і почуватись впевнено на дорозі, подолати страх і невпевненість!!!

19/02/2020, Мищишин Ірина

Не пожаліла,що вибрала цю школу! Хоча спочатку були нюанси,я поміняла інструктора ( не сподобалась манера викладання). Але все змінилось на краще. Мені назначили нового інструктора Романа Романовича (Chevrolet Lacetti),просто золотий викладач,я ним дуже задоволена,на практику ходила як на св‘ято,професіонал.Дякую йому за підтримку,за віру в мене!!!Всім його раджу! Теорію у нас вів Болюх Ігор,також дуже гарно пояснює,наводить життєві приклади,вміє донести інформацію. І ще хочу подякувати Анатолій Віталійовичу (рено) Навчив паркуватися ,заїжджати в гараж заднім ходом,так що я б і не подумала що у мене вийде. Повністю задоволена.

04/02/2020, Ваславська Галина

Привіт! Мене звати Галя,сьогодні я отримала водійські права категорії (B). Емоції просто зашкалюють!!! Я дуже задоволена ,що обрала автошколу Мега Драйв. В цій школі я отримала хороші знання з ПДР. Щиро дякую Вам Людмило Йосипівно за уроки. Ви дуже професійно і доступно все пояснюєте.Щиро дякую своїм інструкторам по водінню,Євгену Петровичу і Анатолію Віталійовичу. Ваші уроки Я запамятаю назавжди. Ви навчили не тільки керувати автомобілем, але й виходити з різних життєвих ситуацій, які трапляються на дорозі.А ще мені дуже сподобалось ставлення до учнів директора автошколи, Юрія Орестовича. Він завжди пригощав нас кавою,на іспитах в Сервісному центрі переживав за кожного учня. “Мега Драйв” це не просто автошкола,це єдина команда яка дає знання і вболіває за своїх учнів. Щиро дякую!!!

04/02/2020, Маша Смук

Доброго дня Всім) Хочу поділитися своїми враженнями про автошколу «Мегадрайв»😊
Як і всі юні водії, шукала автошколу в інтернеті, багато знаходила, багато читала ) і чогось саме ця автошкола припала саме більше до душі , наважилась і пішла ) пам‘ятаю як було важко і страшно , все ж таке не відоме😁)
Переступивши поріг автошколи Мегадрайв, нас зустріла дуже приємна викладачка Людмила Йосипівна. Це неймовірний викладач, майстер своєї справи) не побоюсь так сказати) Людина дуже спокійна ( що не менш важливо 😁) , доступно пояснювала весь матеріал , навіть найменші недорозуміння теорії вона нам просто «розжовувала» щоб було зрозуміло всім!
Хочу ще сказати дуже велике ДЯКУЮ інструктору Івану Івановичу ( Lanos) , за те що навчив справді їздити!) Їздити і не боятися машин чи пішоходів 😁)
За його терпіння)) Інструктор справді вартий того, щоб вчитися в нього !) людина відповідальна і спокійна, ні на одному заняття не було піднято голос !!
Ще дякую Анаталію Віталійовичому, ( 9 , майданчик) , за велике терпіння , за те що він доступно все пояснював і показував !
І також велике дякую директору Юрію Орестовичу, за таку змогу навчатися в такій класні автошколі «Мегадрайв».
Хочу залишити цей відгук для того, щоб справді вибирали найкращих)
Я не пожаліла що обрала саме цю автошколу , і прийшовши туди і зараз коли навчання вже закінчилось я не пожаліла при виборі інструктора!)
Думаю такий підхід до своїх учнів, справді вартий тих грошей за навчання !!
Тепер я – водій !!!

03/02/2020, Світлана Цісик

Запропонувала мені автошколу Мега драйв моя знайома, і я задоволена що пішла вчитися сюди. У цій школі підготовка теорії і саме водіння на високому рівні. Хочу подякувати дуже хорошому викладачеві з теорії Людмилі Йосипівні за цікаві і доступні лекції, яка буде невпинно пояснювати тільки що ми засвоїли матеріал. Євгена Петровича за те, що навчив з нуля освоїти їзду на авто, спочатку на майданчику, потім і на перехрестях по місту, при щільному потоці машин. Дякую за ваше терпіння, підтримку коли це потрібно і за хороший настрій. Також хочу подякувати Анатолію Віталійовичу за навчання паркування на 9 як у сервісному центрі. Бажаю автошколі, всім викладачам і інструкторам міцного здоров’я і терпіння! Навчайтеся у автошколі мегадрайв, тут можна отримати знання які потрібні у дорозі!!! Успіхів усім!

03/02/2020, Євчин Олександр

Всім привіт, хочу порекомендувати автошколу мегадрайв , за якісне навчання та висококваліфікованих викладачів, які допоможуть тобі у навчанні, підкажуть, роскажуть, все доступною мовою. Саме головне що з викладачами водіння дуже легко знаходиш спільну мову, а це дуже важливо. Тому я сміло можу рекомендувати автошколу МЕГАДРАЙВ як : круту, цікаву, та таку яка навчає ЯКІСНО. РЕКОМЕНДУЮ!!!

01/02/2020, Іра Басмат

Рекомендую автошколу “МегаДрайв”. Вдячна за доступно пояснену теорію Людмилі Йосипівній. Людина, яка навчить розуміти всі правила дорожнього руху. Також інструктор 9, Анатолій Віталійович, хороший та терплячий , розкаже вам всі секретики безпечного паркування та всіх вправ на майданчику. І величезне дякую Роману Володимировичу, який не побоявся виїхати зі мною у місто та навчив керувати автомобілем. Після здачі екзаменів та отримання прав, навички та вміння не зникають, вже перевірено

30/01/2020, Ірина Кузів

Не можу не залишити свій відгук, можливо він допоможе комусь зробити правильний вибір, так як, свого часу, це зробила я. Словами важко передати всі мої найпозитивніші емоції, але я спробую.
Шукала автошколу по відгуках в інтернеті, зустріла масу позитивних саме про автошколу «Мегадрайв». Не помилилася. Тепер я водій не просто з пластиковою карткою (посвідченням водія), а й з відповідними навиками і знаннями. Навчалася у ранковій групі, інші варіанти мені просто не підходили. Це єдина автошкола, де таку знайшла. Повний сервіс, навіть організовують медогляд і навчання на автомобілі аналогічному тому, що й на екзамені в сервісному центрі. Директор, Юрій Орестович, підтримує на кожному кроці, допомагає подолати страх і невпевненість, навіть був присутній на іспиті, а це багато про що говорить. Створені всі умови, аби було комфортно навчатися (клас на Стадникової, 1): маленька група, відеолекції, комп’ютери, на яких можна відразу виконувати тести, з можливістю обговорити з викладачем зроблені помилки, бо на початку їх буде просто маса, а на іспиті в сервісному центрі «20 правильних з 20». І це результат роботи викладача теорії, Людмили Йосипівни. Повірте, ви освоїте навіть надання першої медичної допомоги на достатньому рівні, навіть якщо ви не медик.
А тепер те, за чим ми йдемо в автошколу – водіння. Невимовна вдячність інструкторам Івану Івановичу (Lanos) та Анатолію Віталійовичу (майданчик). Спокійні, врівноважені, доступно все пояснюють. Жодного разу не підвищили голос!!!!! До кожного учня індивідуальний підхід. Рух в щільному потоці, перехрестя, коловий рух та ін., все це тепер не страшно)). Не соромно заїхати на парковку, бо я там по-любому запаркуюся! Навчать все і підтримають. Найбільше за що переживала на іспиті – це підвести їх, але здала з першого разу! УРА!!! В цю автошколу варто йти, навіть лише заради цих інструкторів. Дякую Вам за все!
Ці три місяця навчання були дуже насичені і продуктивні. Бажаю автошколі «Мегадрайв» процвітання. Впевнена, з таким складом професіоналів – так і буде. Успіхів Вам!

22/01/2020, Стахнік Руслана

Безмежно вдячна колективу автошколи «Мегадрайв» за здобуті знання,навики та досвід.
Спасибі Руслану Васильовичу за легкість засвоєння інформації , Анатолію Віталійовичу за терпіння , Юрію Орестовичу за можливість якісної освіти.
Величезна подяка Олегу Романовичу за підтримку , допомогу ,професіоналізм та хороший настрій.
Тут навчають дійсно відповідальних водіїв.
Найкраща автошкола в Тернополі)

18/01/2020, Олена Сміх

Хочу висловити вдячність автошколі «МегаДрайв» за отримані знання та навички! Навчання у цій школі відбувається на найвищому рівні. Дуже дякую викладачці з теоретичної частини Людмилі Йосипівній. Вона доступно і цікаво пояснювала матеріал, наводила багато прикладів, які допомагали швидкому та ефективному засвоєнню інформації. Саме завдяки Людмилі Йосипівній мені вдалось скласти теоретичний іспит без помилок з першого разу)
Окрему подяку хочу висловити своєму інструктору з водіння Володимиру Орестовичу. Він вміє знайти правильний підхід до кожного учня, допоможе справитись із емоціями, подолати страх і паніку, які можуть виникати під час водіня. Безмежно дякую йому за постійну підтримку та терпіння. Це саме та людина, яка навчить керувати автомобілем правильно та безпечно!

Усім рекомендую автошколу «МегаДрайв»!

12/01/2020, Ленчук Вадим

Щиро вдячний автошколі “Мега Драйв” за якісне навчання. Велика подяка Руслану Васильовичу за інформативні лекції, Анатолію Віталійовичу за хороше роз’яснення нюансів “Дев’ятки”, директору Юрію Орестовичу за можливість здобувати якісну кваліфікацію. Окрема подяка Гуменному Роману Володимировичу, це інструктор, який спокійно, без зайвих слів та дій навчить чудово їздити в любих умовах та ситуаціях. Інструктор, який роз’яснить усі нюанси та відповість на усі питання, які вас цікавлять. Однозначно рекомендую.
Ще раз дякую інструкторам, які наповнюють автошколу “Мега Драйв” за здобуті знання та навички, які так необхідні в теперішній час.

09/01/2020, Чайківська Руслана

Щиро вдячна школі Мега Драйв за хороше навчання. Велике дякую учителю Руслану Васильовичу за те що вклав в мене всю цю науку.Також велике дякую Анатолію Віталійовичу за його навчання. І ще дуже, дуже я вдячна за інструктора який працює у цій школі це Войцехівський Андрій Романович , він навчив мене не боятись авто. Андрій Романович хороша людина , ввічливий , добрий і розумний а най головніше він знавець своєї роботи ,таких людей і спеціалістів треба цінити.Я кожному рекомендую такого інструктора як Андрій Романович. А директору цієї школи я дякую за те що є така школа як МЕГАДРАЙВ. Успіхів вам усім .

05/01/2020, Ольга Борщик

Три місяці назад я перечитувала відгуки, обираючи автошколу, а сьогодні – тримаю в руках омріяне посвідчення водія))))))!!!! Щиро вдячна колективу автошколи, адже крім водійського посвідчення я маю ще й багаж знань і вмінь……
Насправді – це були дуже цікаві і насичені місяці! Заняття з теорії, тривалістю 2 год. – пробігали, як 15 хв., і хоч я – працююча мама двох діток (а отже, вільного часу обмаль) – не хотілось пропускати ні одного заняття!!! Повірте – теорія з Людмилою Йосипівною це справді доступно і цікаво!!!!!!
Особливо вдячна моєму інструктору – Войцехівському Андрію Романовичу!!!!! Саме Він допоміг мені “подружитись” з авто, подолати страх, отримати перші навички водіння, а потім і впевнено відчути себе за кермом, отримуючи від цього задоволенн!!!!! Ще хочу додати одну фразу, почувши яку, свого часу, я обрала інструктром Андрія Романовича : “Це Людина, яка ніколи не підвищує свій голос”! І це дійсно так – перевірила)))))), Він завжди підтримає, пояснить, підкаже – впевнено і спокійно…
Також дякую інструктору Анатолію Віталійовичу, який невтомно, знову і знову, пояснює маневри на майданчику))))
Ще варто відзначити підтримку директора на іспитах – він реально вболіває за кожного, теж пояснює, жартуючи і розряджаючи обстановку!
Раджу автошколу “Мегадрайв” – вони НАЙКРАЩІ!!!!!

03/01/2020, Пшенична Юліана

Хочу надзвичайно подякувати автошколі «МегаДрайв» та набутим знанням у ній.Теоретична та практична частина навчання на вищому рівні.Особливо хочу подякувати за теоретичні знання Руслану Васильовичу,який цікаво та із розумінням навчав нас.
А завдяки Андрію Романовичу Войцехівському я переборола свій страх та навчилася спокійному,правильному та безстресовому водінню.Саме Андрій Романович зумів підібрати правильний підхід та зумів навчити без лишніх криків,паніки і тому подібне.
Безмежно вдячна за отримані знання та водійські права.

Відгуки минулих років.

2019 2018 2017 2016

Ознайомитись із відгуками про автошколу Тернополя (чи висловити свою думку) можна не тільки на нашому сайті, а й на довідкових ресурсах міста чи сторінках школи в соціальних мережах. Для переходу на ці сайти просто клікніть на їх логотипи:

TERNparta   0352 FB