Відгуки

Як працює автошкола: відгуки наших випускників

За 5 років існування тернопільської філії автошколи “Мегадрайв” ми отримали багато приємних слів на свою адресу. Найкращою ж оцінкою нашої роботи є те, що випускники минулих груп рекомендують нас своїм родичам, друзям, знайомим. Це означає, що ми рухаємось у правильному напрямку 🙂 .

Якщо і ви хочете залишити свій відгук про автошколу, скористайтесь наступною формою:

Ваше ім'я та прізвище (обов'язково)

Ваш email (обов'язково)

Ваш відгук

21/07/2021, Шнурик Марія

Доброго дня, сьогодні уже рік як я отримала права і хочу залишити відгук. Сідаючи за кермо машини я кожного разу відчуваю велику вдячність викладачу Людмилі Йосипівні і інструктору Ярославу Іринейовичу(SKODA Fabia) з автошколи Мегадрайв🙏. Ви назавжди залишилися у моєму серці з великою повагою і вдячністю. Це люди, які з першого заняття погрузили у вивчення даного напрямку.👍Людмила Йосипівна наводила багато живих прикладів з власного досвіду, аналізувала дорожню обстановку так як вона є насправді, і це реально пригодилося. З власного досвіду я побачила навіть коли чемно їдеш по своїй смузі і тобі в лоб жене машина із зустрічного руху, обганяючи попередника і не думає ніхто з них тормозити, залишається тільки тобі зупинитися посеред траси задля уникнення ДТП, стає сумно бо таких випадків уже було немало. Просто хочеться щоб більше водіїв стали свідомими і думали про безпеку.
До початку навчання певний досвід був, перші уроки на майданчику прекрасно пройшли, але коли я виїхала в місто, таке враження що вперше сіла в машину, страх проявився неабиякий, глохла конкретно, але щоб подолати страх в нього треба йти. З Ярославом Іринейовичом я це зробила, він спокійно навчав своєї справи і це сильно мені допомогло, останні заняття вже були в задоволення, досі ще сумую що так швидко все закінчилося.Я дуже вдячна вам що можу спокійно їхати, що навчили мислити на дорозі і іншим водіям бажаю бути свідомими ❤️❤️❤️

18/07/2021, Андрій Яніцький

Мав практичні заняття з інструктором Олегом(Volvo XC 90)
Можу впевнено рекомендувати знайомим, оскільки Олег дуже добре і достатньо детально пояснює усе, що треба, завчасно прокладає маршрут на якому можна потренувати недоліки помічені під час попереднього заняття.
Авто доглянуте, комфортне.

17/07/2021, Олександр Безпалько

Обрав цю автошколу тому що підійшли час, ціна ,а також чув багато хорошого.Викладанням матеріалу повністю задоволений, все понятно і просто.Не жалію ,що обрав своїм інструктором Сергія Миколайовича Кардаша(автомат),спокійна, розуміюча і щира людина.Всьому навчить і про все розкаже, про кожен нюанс.Все дуже сподобалось, дякую!!

13/07/2021, Андрій Боднарчук

Хотів би подякувати автошколі “МЕГАДРАЙВ” за безцінні знання та навики водіння, які допомгли мені здати іспит та отримати права. Окремо хотілось би подякувати викладачам, та інструкторам. Особисто- інструктору з водіння Віктору Михайловичу Сампарі за його терпіння та незгасаючий оптимізм від заняття до заняття. Прекрасний фахівець, та дуже хороша людина, буду рекомендувати саме цього інструктора. Також хотів подякувати викладачу з теорії – Рудіку Володимиру Володимировичу, та інструкторам на майданчику Гукалюку Андрію Ігоровичу, та Ігору Анатолійовичу. Автошкола має висококваліфікованих фахівців які вміють, а головне мають бажання навчити і донести свій досвід, та знання. Якщо ви вагаєтесь і думаєете яку школу обрати- не вагайтесь, тут вас точно навчать і дадуть необхідні знання, та поради які вам знадобляться не лише на іспиті, але і в житті. Щиро вдячний за вашу роботу!

13/07/2021, Владика Андріана

Автошкола Мегадрайв – найкраща у Тернополі(без перебільшень.
Висококваліфіковані викладачі допоможуть вам освоїти ПДР та оволодіти практичними навиками.
Велику подяку хочу висловити викладачу з ПДР – Якубів Зоряні Богданівні – вона професіонал своєї справи.Заняття були проведені на найвищому рівні.Все доступно розказує та пояснює.
Також ВЕЛИЧЕЗНА подяка – Бордуну Роману Романовичу. Якщо ви ще ні разу не сідали за кермо або боїтесь тоді вам до нього,адже його уроки з водіння доступні,зрозумілі,і після цього ваші страхи зникнуть,Навіть якщо у вас не получається з першого разу він все пояснює та вчить.
Також дякую інструктору з водіння – Гукалюку Андрію Ігоровичу.Паркуватись тепер не страшно.
Так що якщо ви незнаєте яку школу обрати і навиків водіння у вас немає то без сумніву обирайте – Мегадрайв.

10/07/2021, Лучинська Юлія Іванівна

Щиро вдячна викладачам школи, які мене навчали!!! А ОСОБЛИВО Войцехівському Андрію Романовичу за неймовірну людяність, стриманість, за те , що НАВЧИВ!!! їздити і вірити в себе!!!

08/07/2021, Віталій Ступка

Щиро дякую автошколі «Мегадрайв»! За хорошу підготовку до здачі екзаменів в сервісному центрі. Завдяки таким викладачам:
Зіновію Богдановичу – хороший викладач з теорії, чудово справляється з своєю роботою, завдяки Зіновію Богдановичу та його підходом матеріал запам‘ятовується одразу.
Євгену Петровичу – інструктор з водіння. Хороша людина і щей професіонал своєї роботи. Завжди пунктуальний. Завдяки його підходом до навчання можна навчитися за 20 занять з нуля керування автомобілем. І ці уроки запам‘ятаються, адже кожну помилку він пояснить, і розкаже як правильно має бути. І в майбутньому це допоможе.
Ігор Євгенович – інструктор з водіння по майданчику. Чудовий інструктор, доступно навчає паркуватися на майданчику, виконувати різні маневри. Щей вселяти впевненість в учня.

06/07/2021, Любов Петришин

Найкраща автошкола, завдяки їй, я змогла з нуля навчитися водінню і освоїти правила дорожнього руху. Дякую найкращій викладачці теорії Якубів Зор’яні Богданівна, яка допомогла освоїти ПДР і за першим разом здати екзамен. А також дуже вдячна інструкторам: Зварич Євгенію Петровичу і Гукалюк Андрію Ігоровичу, за їхнє терпіння і витримку. Вони майстри своєї справи і вміють знайти підхід до кожного учня. Особливо я дуже хвилювалася на дорозі, але Євген Петрович, з яким я найбільше навчалася водінню все знаходив правильний підхід і правильні слова, щоб мене заспокоїти. А Андрій Ігорович, допоміг освоїти усі деталі правильного паркування, після яких помилитися неможливо. Обертайте автошколу “МЕГАДРАЙВ” і ви нізащо не помилитесь у своєму виборі.

28/06/2021, Марія Подобівська

Завдяки викладачам з теорії Людмилі Йосипівній і викладачу з практичних занять Сергію Миколайовичу – здала з першого разу. Всі казали що самій здати не реально, але з Мегадрайв все реально. Дякую школі Мегадрайв і викладачам за професіоналізм

27/06/2021, Даньків Лілія

Я надзвичайно задоволена вашою автошколою)Інструктор з водіння була у мене Олена Василівна)Чудова інструктор та людина)Доступно пояснює всі “тонкощі”на дорогах🔥
На рено Ігор Євгенович,також дуже задоволена. Врівноважений,та з почуттям гумору)Навчив паркуватись🔥
І Зоряні Богданівні-викладач з теорії)Доступно все пояснює і легко запам’ятовується матеріал.Завжди весела та навіює позитив🔥
Щиро вам дякую)Ви справді супер,Буду рекомендувати)Справді МЕГАДРАЙВОВА автошкола🔥🥳🚗👍🏻

22/06/2021, Іра Лень

Добрий день.
Школа Мега Драйв – це місце де працюють професіонали!
Тероретичний іспит на 20/20 – дуже вдячна Людмилі Йосипівні, за подачу, за пояснення, за підхід не завчити а навчити)
Здала Водіння з Першого разу!
Сергій Миколайович – дякую за терпіння, що навчили керувати, вселили впевненість і допомогли позбутись страху перед дорогою.

16/06/2021, Юлія Семеляк

Доброго дня )
Автошколу мегадрайв обрала по відгуках знайомих- і можу впевнено сказати , що не помилилась з вибором☺️
Цих 3 місяці навчання були надзвичайно крутими , хоть деколи і тяжкими – але я буду сумувати за вами )
Хочу подякувати Якубів Зоряні Богданівні за просте і доступне подання інформації, з вами ніякі тести не страшні. Всі ваші заняття були неймовірно цікавими)

Дякую своєму інструктору з водіння Баган Олені Василівні- за ваше терпіння☺️
Ви змогли повністю з нуля навчити мене різним навикам , як уникнути тих чи інших ситуацій, тепер я можу впевнено себе почувати на дорозі – а все завдяки вашим чітким поясненням і підтримці)

Дякую велике Ігору Євгеновичу (інструктор на майданчику) – дякую що пояснили всі особливості паркування та маневрування , чіткі пояснення кожної вправи та ваші професійні поради . Дякую за вашу терплячість і велику підтримку , без вас я б так легко не освоїла майданчик☺️

Я щиро рекомендую автошколу Мегадрайв – ви є професіонали своєї справи. Бажаю вам успіху та процвітання!!

15/06/2021, Ірина К.

Перед здачею іспиту в автошколі учнів запитали:”Що вам найбільше сподобалось?”. Моя відповідь була : “Інструктор з водіння” .Особисто для мене навчитися керувати автомобілем було складно, але завдяки професіоналізму, тактовності у спілкуванні, позитивному і дбайливому ставленні, доброзичливості інструктора Романа Романовича Бордуна стало можливим! Роман Романович крок за кроком, повторяючи (з величезним терпінням, ввічливістю і витримкою) нескінченну кількість раз те, що вам є незрозумілим , навчив мене керувати авто . Іноді, мені здавалось, що він вірить у мене і мої можливості більше, ніж я сама). Якщо ви ніколи не сиділи за кермом, то вам до нього, адже водіння проходить з задоволенням, а саме головне, що ефективно.

13/06/2021, Юля Б.

Щира подяка інструктору з водіння Роману Романовичу, який допоміг освоїти керування авто майже з нуля. Дякую за зрозумілі пояснення, поради, підтримку та індивідуальний підхід! Він надзвичайно спокійна людина, пояснить що і до чого та як все має бути (а при потребі не один раз). З цим інструктором я себе завжди почувала в машині впевнено, тому що протягом кожного заняття я чула слова підтримки, Роман Романович залюбки підкаже та допоможе. Він професіонал своєї справи. Всім рекомендую цього класного інструктора.

12/06/2021, Яна

Повністю задоволена навчанням у вашій автошколі! Окремо хочу подякувати Зваричу Євгену Петровичу, за те що допоміг освоїти навчики їзди з нуля і я успішно здала іспит, та Зоряні Богданівній за круту та легку подачу теорії! Щиро рекомендую вашу автошколу!

10/06/2021, Іра Паласюк

Доброго дня!
Хочу поділитися своїми враженнями про школу “Мегадрайв”. Враження лише позитивні.
Навчалися ми взимку. Погода просто “бомбезна”, особливо на дорогах, але не зважаючи на це, на заняття летіла з задоволенням.
Теорію у нас викладала чудова жінка та Вчитель з великої букви Синюк Людмила Йосипівна. Коли нам роздали книжку “ПДР”, то здавалося, вивчити це все було не реально, але з допомогою Людмили Йосипівни це стало легко та доступно. Дякую за вашу роботу та за багаж знань, які ми будемо знати та використовувати.
Окреме велике дякую хочу висловити своєму інструктору по водінню Андрію Романовичу Войцехівському. Це людина з великим серцем, де поміщаються усі його учні та учениці, і їм там завжди вистарчає місця. Практичні заняття у нас почалися саме в снігопади, і мені яка дивилася на авто як на величезного злого дракона, це було неймовірно страшно. Андрій Романович перетворив цей страх у впевненість та навики яких не забути. Саме завдяки йому тепер по місту їжджу без напруги та ноги працюють окремо😉. Вражена досі його терпінням та спокійним сприйняттям наших помилок і кинутого щеплення на передачі 😅.
Школа забезпечує зручним графіком навчання, якісним знанням та навиками керування автомобілем.
Отримавши посвідчення водія я впевнено можу сказати, що буду їздити і це роблю бо я вчилася у школі “Мегадрайв”.
Вдячних вам випускників та успіхів у вашій роботі.

08/06/2021, Віталій

Якщо ви вирішили не просто здати екзамен і получити права, а дійсно навчитись добре їздити, то вам однозначно до Андрія Романовича, це професіонал своєї справи, з дуже великим досвідом та своїм індивідуальним підходом до учнів, і просто хороша людина з якою є про що поговорити і отримати життєву пораду.

07/06/2021, Ілона

Автошколу обирала, спираючись на позитивні відгуки і найвищий рейтинг у місті. Адже основною метою було не лише отримати посвідчення водія, але реально навчитись кермувати автомобілем у будь- яких умовах.
Теоретичний матеріал викладав Руслан Васильович. На прикладах з життя « сухі правила» перетворювались на класні асоціації з використанням їх на практиці.Чітко і ясно.
Коли нам закинули список інструкторів з водіння, вибір був скоріше інтуїтивний.
Тоді я обрала Барицького Івана Івановича, забігаючи наперед, ні на секунду не шкодую про даний вибір. Починали ми на ланосі( 3 заняття), 4 вже було на фольцваген гольф. Від інструктора насправді дуже багато залежить: впевненість у своїх силах, як ти будеш відчувати автомобіль, твоє відношення до дороги, складних перехресть, кільцевих доріг, заторів на підйом, годин пік, паркування в реальних умовах. Перші виїзди в місто звичайно ж супроводжувались мандражем, але потім ти починаєш ловити кайф через влучні поради, лайфхаки і слова підтримки. Коли я казала, що хочу якийсь складніший маршрут, Іван Іванович казав « а давай». Саме йому я вдячна за відсутність страху і отримання задоволення від кермування та отриманні практичні навички.
Інструктор на майданчику- Ігор Євгенович. Дуже спокійний, методичний. Вказував на помилки і як їх можна уникнути.
І як результат : отримання посвідчення водія з першої спроби ( здача тестів+ практична частина: майданчик та місто)
Однозначно рекомендую!

04/06/2021, Дмитро

Дану автошколу вибрав в першу чергу через найвищий рейтинг автошкіл у Тернополі, широкий вибір навчальних машин, але більше всього на вибір повпливало багато позитивних відгуків від знайомих. В результаті був дуже задоволений рівнем викладання теорії Людмилою Синюк, яка не тільки показала свою професійну компетентність, але й тактовність і лоялність. Щодо інструкторів – мене вчили Павло Ярославович та Андрій Ігорович, які показали максимальний спокій з їхньої сторони, навіть у не зовсім простих ситуаціях, навчання було доступним для розуміння, що дало ще більше мотивації в практикуванні водінню автомобілем, за що я їм дуже вдячний. Водійське посвідчення отримав буквально декілька днів назад, чим дуже задоволений. Одним словом – тільки позитивні емоції після навчання, тому всім рекомендую дану автошколу!

03/06/2021, Ірина Безкоровайна

Автошколу я обирала за відгуками і не прогадала 👍👍 Відмінне викладання теорії завдяки якому чудово знаю правила і на іспиті 20 правильних відповідей 💪 Дякую за це Людмилі Йосипівні.
Водіння це особливий пункт . Навчити водити велику машину може лише Олег Романович. Велике йому дякую за терпіння , за те що скільки потрібно стільки повторяли одну вправу . Тепер мій чоловік не боїться за свою машину 😂😂😂😂 А ще саме головне здала практику за першим разом 💪💪💪💪💪

02/06/2021, Кійко Аліна

Сьогодні отримала права, дуже задоволена школою МегаДрайв, професійний підхід, викладач теорії Зоряна Богданівна доступно та зрозуміло пояснювала теорію дуже вдячна за цікаві та інформативні уроки . Інструктор з водіння Олег Романович це найтерпляча людина, навчив практичних навиків водіння, спокійно та терпиливо вказував на помилки. Дуже рада що обрала саме школу МегаДрайв.Рекомендую всім хто хоче отримати якісну підготовку з водіння як теоретичну так і практичну🙂

28/05/2021, Євгенія Зарудна

Автошколу обрала навмання, щоб підходив графік теоретичних занять, про що не пошкодувала жодного разу!
Викладач теорії Людмила Йосипівна детально розповідала весь матеріал. Якщо була потреба, то і по декілька разів пояснювала одне і те саме. Внутрішній екзамен та екзамен в Сервісному центрі з теорії здано з першої спроби!
Інструктор з практичного водіння Войцехівський Андрій Романович легко та впевнено підготував мене до водіння в місті. Завжди вибирав цікаві способи для навчання. Рушати під горку “на дорозі в небо”, паркування в місті між дорогими автомобілями. Там хоч-не хоч, але запаркуєшся 🙂 Затори під гірку не такі вже й страшні. Завжди підтримає, вислухає, знайде правильний підхід до учня. А ще забере та відвезе після заняття в будь яку точку міста! Кожне заняття проходило весело, бувало, що і плакала, але Андрій Романович швидко заспокоїв і я впевнено поїхала далі!
Інструктор з практичного навчання на майданчику Гукалюк Андрій Ігорович покаже майстер-клас на майданчику і навчить Вас! Він спокійно, зрозуміло пояснював та показував усі маневри. Вказував на помилки та пояснював як уникнути їх наступного разу. Його маленькі підказки допомогли мені здати іспит з 1 разу!
Кожен з інструкторів допомагає боротися з будь-яким страхом, зв’язаним з водінням. Тепер мені не страшно самій сісти за кермо, а ззаду посадити свою доньку в автокрісло і їхати!
Якщо хочете отримати посвідчення водія з 1 спроби без хабарів – обирайте вище згаданих викладача та інструкторів!

28/05/2021, Bohdana Zakhidna

Нещодавно закінчила автошколу Мегадрайв. Це дійсно Мега крута школа. Вибирала по відгуках і жодного разу не пошкодувала про свій вибір.
Велике дякую викладачу з теорії ПДР – Синюк Людмилі Йосипівні, заняття проходили завжди в доступній формі і з життєвими прикладами. Саме завдяки Людмилі Йосипівні йшла на теоретичний екзамен без страху.
Окрему подяку хочу висловити своєму Мега крутому інструктору з водіння Шинкар Павло Ярославович. Це інструктор який навчим мене не просто водити машину а водити її їз задоволенням. Хоча скажу чесно інколи мені здавалося що в мене нічого не получиться. Я дуже вдячна йому за колосальну підтримку, за те що навчив бачити і правильно розуміти знаки і дорогу.
Шкодую тільки про одне- дуже швидко пройшов час.
Також дякую інструктору Гукалюк Андрію Ігоровичу за навики водіння на майданчику. Дякую за витримку і зрозуміле поясне паркування.
Хто ще не визначився яку школу обирати рекомендую Мегадрайв 💖💖💖

27/05/2021, Аня

Не зовсім вмію гарно писати, але не можу не поділитися емоціями 🙂 вже вчора отримала своє посвідчення, на одного водія буде тепер більше! )

Щиро дякую за дуже цікаві виклади теорії Зоряні Богданівній. Більше ніж 2 тисячі тестових питань не були страшними і непосильними, навіть навпаки, цікаві і досить зрозумілі. ПДР не є складними, якщо є хороше пояснення кожного пункту і чіткий, цікавий виклад.
І окреме величезне дякую інструктору Олегу Романовичу! Перший раз, коли побачила Volvo XC90, була налякана габаритами, хоча завжди обожнювала великі машини. Але завдяки пану Олегу полюбила цього “звіра” і просто насолоджувалась водінням, не боячись великих розмірів (навпаки, є відчуття певної переваги на дорозі:). Паркування, вміння триматися на дорозі і ще багато різних мудростей – одним словом, повний багаж знань, які точно потрібні абсолютно всім. І, головне, я точно знаю, що отримала практику не лише для одного іспиту, а й для реального життя. А все інше, звісно, вже здобудеться з часом!)))

27/05/2021, Ірина Зосіна

Відгук:
+ ще один водій🚗🚘🚙
-теорія з першого разу 20/20 ✅
-водіння з першого разу✅
Тому все можливо здати самостійно!
____________________________________
Щиро рекомендую школу @megadrive_te ! Тут професійна підготовка як з теорії (Людмила Йосипівна розкаже про усі нюанси, правила, нововведення), так і з водіння (@olegshmigelsky навчить водити автомобіль, всяких фішок при паркуванні і на підйомі, відчувати габарити автомобіля (тому що Volvo XC90- то не хухри мухри, таки найбільший учбовий машин в Тернополі на категорію В, після нього хоч на маршрутці) і головне об’їжджати ями😜).❤️

25/05/2021, Антоніна Смолярова

Автошколу обирала навмання і як виявилось обрала найкращу). Автошкола Мегадрайв дає високий рівень підготовки водіїв і якщо ви дійсно хочете знати правила дорожнього руху і керувати автомобілем дотримуючись їх, то вам сюди!!!
Щиро вдячна Людмилі Йосипівні за просте і доступне подання теорії, викладач від Бога! А також інструктору Олегу Романовичу (автоматична коробка), який проявляв неабияке терпіння ,чудово все пояснював і допоміг повірити у власні сили, бо я вже мала сумніви , що зможу керувати автомобілем).
Успіхів і процвітання колективу Мегадрайв!

20/05/2021, Даткун Анастасія

Хотіла б подякувати своїм “першим” вчителям із водіння,а саме інструктуру Шинкару Павлу Ярославовичу ( Део Ланос), дуже рада, що потрапила саме в його групу, хоча це вийшло випадково, але все що не відбувається – на краще))) Павло
Ярославович – це той інструктор, який дає можливість відчути себе вільно за кермом, але водночас у нього все під контролем. Чіткість, спокій, розміреність, доброзичливість і цінні поради – все, що потрібно водієві-новачку, а хороше почуття гумору і підтримка істотно зменшує стрес на дорозі. Це саме той викладач, поряд з яким не страшно зробити щось не так (за всі уроки жодного разу я не почула підвищеної інтонації до себе), а соромно))). Павло Ярославович щиро хвилюється за своїх учнів, і вірить в їх успіх, напевно, інколи більше, ніж самі учні))). Також дякую інструктору Гукалюку Андрію Ігоровичу за розвиток моєї просторової уяви на майданчику))), а також навики водіння Рено. Дякую Синюк Людмилі Йосипівні за теоретичні знання. З її чіткими і вичерпними поясненнями підготовка до іспиту не зайняла багато часу, а із новими знаннями можна позмагатися із бувалими водіями)))

17/05/2021, Петро Струтинський

Всім привіт!
Не дуже люблю писульки, але все ж залишу свій відгук 🙂

З лютого по травень навчався в автошколі “Мегадрайв”. Вибір саме цієї автошколи був зроблений на основі відгуків від друзів / знайомих (ну і трішки інтернет). Не зважаючи на вагання та сумніви, жодного разу не пожалів, що вибрав саме “Мегадрайв”.

Теорія, практика проходили на високому рівні.

Завдяки Людмилі Йосипівній, яка вела теоретичні заняття, нарешті вивчив ПДР, які корисні не тільки для водіїв, але й для інших учасників дорожнього руху, у тому числі пішоходів, якими ми, хоч не хоч, є більшу частину часу. Людмила Йосипівна чудово роз’яснювала всі нюанси, які нас цікавили та з якими можна зустрітись у реальному житті.

Практичні заняття проводив Павло Ярославович та Андрій Ігорович. Можливо ви, майбутні студенти, як і я, не знайдете багато відгуків про них, але не переживайте, після першого ж заняття зрозумієте, що ви попали куди потрібно 🙂 І Павло Ярославович і Андрій Ігорович професіонали своєї справи. З ними ви навчитеся всьому необхідному, щоб після закінчення навчання без страху самому сідати за кермо автомобіля. Особисто я навчався з нуля, але після трьох місяців навчання, які збігли дуже швидко, цього і не скажеш. Іноді здавалось, що Павло Ярославович просто зупине автомобіль і скаже “йти гуляти 🚶”, але цього так і не сталось 🙂 Мабуть, стальні у нього нерви 😁 Андрій Ігорович теж спокійно реагував на “викрутаси” на майданчику, але Павло Ярославович терпів більше, через кількість практичних занять у нього (Андрію Ігоровичу, не ображайтесь 😁🙃).

Одним словом, викладачі, інструктора в автошколі чудові. Проте не забувайте, що багато залежить і від вас (студенти): будете прикладати зусиль – все получиться, а якщо не хочете вчитись, то не витрачайте час, гроші, і нерви побережете людям.

Всім удачки!

14/05/2021, Оксана Федун

Рекомендую школу «Мегадрайв». Великий автопарк. Професійні викладачі. Організація занять на вищому рівні. Навчають на двох  автомобілях різної марки  два інструктори.  Викладач теорії Синюк Людмила Йосипівна – вчитель від Бога. Вчитися з нею легко, бо  кожне правило дорожнього руху пов‘язує прикладом з життя. Знання автоматично відкладаються у свідомості та підсвідомості  назавжди. Людмила Йосипівна вірний і добрий наставник, водночас вимоглива та надзвичайно чуйна до своїх учнів, бо ж нам треба поділитися своїми враженнями від практичних занять на автодромі та на вулицях міста !!! 
Тут нема рівних інструктору Павлу Ярославовичу Шинкару. «King Of The Road». Залізна воля, блискавична реакція, здоровий гумор. Найважливіше для нього, справа честі – перетворити пішохода на відповідального водія. Павло Ярославович тонко відчуває людей, тому легко знаходить підхід до кожного учня.  Його внутрішня сила та шляхетність захищає від стресів на практичних заняттях. Бо на дорогах є пішоходи, котрі миттєво телепортуються на перехід, ями глибокі  й  люки високі, неуки водії, котрі не навчалися у «Мегадрайв» і ще колеги з інших шкіл з великою буквою «У» на даху кузова автомобіля. Я рада, що вибрала школу «Мегадрайв» і вас мої найкращі вчителі. Велика  подяка вам мої улюблені й шановні наставники. Здоров‘я і всіх Благ земних.

13/05/2021, Світлана Гарасим

Доброго дня … хочу подякувати автошколі “ Мега Драйв» за таку можливість здобути навики водія ! Зокрема дякую Людмилі Йосипівній за цікаві , пізнавальні заняття , доступне пояснення ПДР, а також Ярославу Іринейовичу за навики водіння , за терпіння , витримку , за чіткі рекомендації як поступати і тій чи іншій ситуації .. хоча страху було багато коли йшла за заняття але з кожним уроком він проходив , також хочу подякувати Ігору Євгеновичу ( відповідальному на майданчику ) за витримку і зрозуміле пояснення паркування …( хоча уроків дуже мало але він зумів пояснити і навчити)

Завдяки їм навчання пройшло цікаво і як результат я отримала посвідчення водія

Як наважилась піти в автошколу дуже переживала і навіть були думки що нічого не вийде і навіщо я це все починала (( але завдяки вашій команді все вийшло … підтримка , спокійні, виважені вказівки інструкторів настоювали на те що все вийде головне все чітко виконувати що говорять ..

ЩИРО ДЯКУЮ

13/05/2021, Макодим Галина

Я відвідувала “Експрес-курс” в автошколі ” Мегадрайв”. Теорію ПДР викладала Людмила Йосипівна , прекрасний фахівець своєї справи. Заняття проходили динамічно і цікаво.Це вчитель із величезним бажанням навчити, пояснити, доступно донести до кожного учня матеріал. Вміло відповідає на кожне поставлене запитання, наводячи приклади із життєвих ситуацій.
З інструктором по водінню мені дуже повезло . Величезне спасибі Войцехівському Андрію Романовичу за професіоналізм і терпіння. Кожне заняття із ним як цікава, захоплююча пригода. Настроює на позитив, чітко все пояснює і доводить до автоматизму навички водіння. Андрій Романович дуже легкий у спілкуванні і комунікабельний, одразу заспокоїв і запевнив, що все вийде, і… все вийшло!!! Тепер доріг я не боюсь:))
Хто хоче навчитися добре керувати автомобілем, рекомендую школу “Мегадрайв”!!! Викладачам величезне спасибі і успіхів у роботі !!!:)

12/05/2021, Андріана Дідик

Закінчила автошколу мегадрайв місяць назад, хочу подякувати за цікаву і хорошу подачу теорії викладачу Людмилі Йосипівній. Щодо практики водіння залишилися не дуже задоволена,оскільки довгий час навчання проходило на майданчику і лише 5 занять було по місту,що є зовсім мало( інструктор Роман Володимирович), що унеможливлює здати екзамен чи взагалі виїхати в місто після закінчення автошколи) Саме цікаво те,що автошкола не працює по одній спільній програмі навчання практики, так одні учні з моєї групи їздили у інших інструкторів по 12-16 занять по місту,а ми у нашого-лише 5, і у всіх заняття тривало 1,5 год,а у нас по 2 год, що по-перше втомлює,а по друге потрібно було давати автомобілю час для відпочинку, бо він нагрівся))хоч ми всі платили однакову суму за водіння( нас тримали на майданчику всіх 5 учнів, це не було висновком,що ми не готові виїжджати в місто,а просто це була така задумка нашого інструктора)

07/05/2021, Володимир Хомишин

Щиро рекомендую усім «Мегадрайв».За 3 місяці навчання у цій школі я багато чому навчився і не змарнував час.Для практичних занять особливо раджу Кардаша Сергія Миколайовича.Саме у нього я навчився навичок у водінні.Дуже хороший,веселий і цікавий фахівець у своїй справі , який дійсно готовий навчити,дати корисні поради і допомогти…

03/05/2021, Наталія Савюк

Хочу сказати слова вдячності мега крутому інструктору по водінню Войцехівському Андрію Романовичу! Маючи посвідчення водія , але не маючи навиків водіння він зміг в першу чергу повірити в свої сили і здібності , а потім вже навчити керувати транспортним засобом. На уроки Андрія Романовича хочеться повертатися навіть тоді, коли ти вже « ніби і вмієш їздити», а його слова « все легко і просто» напевно будуть супроводжувати мене кожний раз, коли сідатиму за кермо! Дякую Вам , Андріє Романовичу, за Ваш унікальний метод навчання! Рекомендую всім!!!

30/04/2021, Чудакевич Людмила

Нарешті і я водій. Не скажу, що було легко, зате одразу хочу розвіяти сумніви тих, хто не вірить, що здати можна без сторонньої допомоги.
Автошколу “Мегадрайв” вибрала свідомо, добряче промоніторивши відгуки в інтернеті та знайомих. І однозначно не помилилась. Теорія для мене пройшла “на одному диханні”. Раніше, певно, сміялася б, якби хто сказав, що вчити ПДР може бути цікаво. Досі дивуюсь, як вдалось Зоряні Богданівні Якубів із нудних на перший погляд правил, організувати таке навчання, коли проходиш режим іспиту перед сном не тому, що треба, а тому що дійсно хочеш. 20 із 20-ти на іспиті в сервісному – то завдяки Вам. Постійно згадую життєві приклади і ситуації на дорозі, про які Ви розповідали. Ви справді неперевершений викладач, майстер своєї справи і просто чудова людина! Дякую Вам і за знання, і за підтримку!
А от з практикою було трохи складніше. Йдучи в автошколу, я не знала, де педаль газу, а де гальма))) Яка може бути мова про переключання передач, про відчуття габаритів, про рух заднім ходом, про принцип роботи автомобіля взагалі? Тим більше, я не з тих, хто одразу “зловив на льоту” всі ази кермування. Тепер з усмішкою згадую, як казав мій інструктор Барицький Іван Іванович: “Ну поможи машині, подивись, як вона реве”. Так і вчилась))) З піджартовуванням замість докорів, з “розжовуванням”, чому і нащо треба робити саме так, а не інакше, з постійним відчуттям підтримки, у дружній атмосфері. Жодного разу підвищеного тону, коли не перший раз “тупиш” на елементарному через свій страх, переживання чи неуважність. Так і не зчулась, як уроки закінчились. Іван, ти першокласний інструктор. Мегатерплячий і мегапозитивний. Мене навчити було не так просто, а ти зміг)
Андрій Ігорович Гукалюк, Вам теж окреме спасибі! Ви чітко, дуже спокійно та впевнено вчили паркуватись, зразу ж вказували на помилки, пояснювали, як їх уникнути.
Довго прийшлось чекати на здачу практичного іспиту в сервісному, аж за 3 тижні після теорії. А коли не встигла по черзі у день запису, то прийшлось записуватись знову і чекати ще 3 тижні (тому раджу обирати для здачі їзди першу половину дня).

[… частина відгуку не стосується автошколи чи діючих викладачів/інструкторів…]

Сміливо раджу автошколу “Мегадрайв” усім, хто зараз в пошуку)

28/04/2021, Загоруйко Зоряна

Я як «новоспечений» водій хочу подякувати усім причетним, хто приклав зусиль до досягнення цілі – отримати права! Перш за все мені дуже сподобалась манера подачі інформації теоретичної частини від Синюк Людмили, все настільки чітко і зрозуміло, що навіть не було думки про виникнення труднощів при здачі тестів. Практичні заняття я мала радість відвідувати у Павла Ярославовича! Він, напевно, найтерплячіший, найстриманіший та найуважніший викладач, з яким доводилось співпрацювати. Павло Ярославович завжди підтримував у стресових ситуаціях, спокійно надавав настанови щодо тонкощів водіння на складних участках маршрутів та головне – навчив слухати автомобіль! Завдяки професіоналізму команди школи МЕГАДрайв я отримала посвідчення водія і багато позитивних емоцій! Бажаю успіхів ВАМ і процвітання!!!

28/04/2021, Галещук Катерина

Приємно вражена викладанням, професіоналізмом інструктора Павла Ярославовича. Дуже докладне донесення матеріалу та найголовніше ставлення до учня – завжди можна знайти інформацію, запитати, отримати пояснення,корегувати особистий графік з інструктором, відчувати себе впевнено і спокійно за кермом, навіть на першому занятті з водіння з чудовим інструктором Павло Ярославовичом . Все зроблено для плідного навчання та успішного складання іспитів. Дякую за позитивну співпрацю та бажаю розвитку та процвітання!

16/04/2021, Анна Акопджанян

От і пройшло 3 місяці навчання в автошколі “МЕГАДРАЙВ”
На руках вже маю посвідчення водія, всі іспити здала з першого разу. Теорія, а потім практика.
Дякую, за це своїм наставникам.

Синюк Людмила Йосипівна, викладач теорії, ПДР знаємо від А до Я, все детально, чітко, на прикладах. Навчання проходило легко та продуктивно. Навіть той, хто не має бажання вчити вдома правила, всеодно їх буде знати. Як результат успішно складений іспит в сервісному центрі з першого разу.

Жеребний Володимир Мирославович, інструктор з водіння по місту. Саме завдяки йому та великій кількості уроків по місту (2 перших на майданчику і 14 по місту), я відчуваю себе впевнено в будь-якій ситуації на дорозі. Уроки проходили максимально продуктивно та ефективно, що приносило кожного уроку все більше впевненості на дорозі. 16 уроків пролетіли як один, дуже легко, швидко і позитивно. Дякую практичні поради, як успішно здати іспит в сервісному центрі. Завдяки вашим порадам маршрут через центр, де були пробки і велика кількість машин було здано без жодної помилки з першого разу в сервісному центрі.

Богонович Ігор Євгенович, інструктор відповідальний за маневри на майданчику. Чіткі пояснення кожної вправи та професійні поради, допомогли здати успішно “майданчик” на іспиті.

Також хочу подякувати своїй улюбленій 93 групі! За вашу підтримку і дружелюбність. Ми – команда!!!

12/04/2021, Джичка Світлана

І у мене тепер є посвідчення водія.
Я без вагань вибрала автошколу “мегадрайв”
Це дійсно та школа,де ти здобуваєш знання і вміння з якими можна впевнено виїжджати на автошляхи.
Дуже вдячна викладачу Вавринчуку Руслану Васильовичу за знання з теорії.
Якщо теорію змогла засвоїти без проблем,то з практикою було для мене складніше.
Але завдяки професіоналізму інструктора Войцехівського Андрія Романовича,мені вдалося.
Також вдячна інструктору на майданчику Богоновичу Ігору Євгеновичу.
Ви найкращі.
Рекомендую всім,не пошкодуєте

07/04/2021, Ісмаілов Сулейман

Вчора здав практичну частину іспиту на отримання посвідчення водія та отримав водійські права. З першого разу склав теоретичний та практичний іспити. Завдячую цьому, перш за все, своїм чудовим викладачам: Шинкар Павлу Ярославовичу (інструктор з водіння) та Гукалюк Андрію Ігоровичу (інструктор на майданчику). Робиш помилки на майданчику чи в місті – обов’язково пояснюють як і чому, як уникнути наступного разу, які моменти пропрацювати додатково. Надають всі можливі матеріали та пояснення. Без зайвих емоцій, усе чітко, толково, зрозуміло і з впевненістю в результаті мабуть більшою, ніж в самого студента. Спочатку думав, що можливо дарма обрав механічну коробку передач ( через складний свій характер та спецефічність свого мислення, тяжко було звикнути до механіки та відчувати моменти в авто), але через деякий час та великого терпіння Павлу Ярославовичу вдалося знайти до мене підхід та метод пояснення, аби вбити мені в голову як до чого. Повірте мені, не кожен зможе так легко привчити щось таке, такому як я.
І ще. В моменти якихось панічних атак на дорозі та переляку на іспиті, моральна підтримка Павла Ярославовича та Андрія Ігоровича, а на теоретичному іспиті Зоряни Богданівни – краща, ніж в деяких психотерапевтів=)
Можу з впевненістю сказати, в них сталеві нерви та правильний підхід до учнів.

Теоретична частина, яку нам викладала Якубів Зоряна Богданівна, побудована дуже логічно і чітко. Всі додаткові питання студентів розбиралися. В неї на заняттях не було нудно, як ніби на лекції нудній сидиш, а навпаки цікаво та весело. Всі теоретичні тестові питання розбиралися та закріплювалися правилами. Оце викладання на часи.

І в загальному, щиро дякую викладачам, що вчили, та школі загалом. Завдяки їм я зміг все здати самостійно та бути впевненим, що на механіці можна навчитися з самого нуля та здати екзамени. Бо до цієї школи я тільки знав, як їздити в машині лише на пасажирському сидінні.
З такими прекрасними людьми, як ці викладачі (інструктора), персоналом, навчанням – можна не хвилюватися за знання та навички водіїв, що пройшли навчання в цій школі.

06/04/2021, Вікторія Складанюк

Нещодавно закінчила автошколу «Мегадрайв».Вибрала саме її ,так як зараз вона є самою популярною в Тернополі.Мій відгук буде довгим і максимально правдивим.
Сподобалось:Почнемо з плюсів цієї автошколи.Перш за все, це наш викладач з ПДР – Якубів Зоряна Богданівна. Мені дуже подобалося те, як вона пояснювала нам матеріал. Завжди було цікаво та доступно.Я із задоволенням відвідувала заняття. З впевненістю можу сказати, що вам дуже пощастить якщо ви попадете до неї. Завдяки їй я здала теорію з першого разу.
На майданчику з нами працював Гукалюк Андрій Ігорович.Він спокійний, врівноважений , готовий пояснювати дуже багато разів, вміє працювати з людьми . Коли вийшла після першого заняття з ним на майданчику , дзвонила до одногрупниць та розказувала про те, як нам пощастило . Саме такими якостями повинен володіти справжній інструктор.
Не сподобалось:У водінні я була справді новачком без жодного попереднього досвіду.Знайомих , які б могли порадити з вибором інструктора не було, тому з того списку, що нам дали , попала до інструктора Зварича Євгена Петровича. На майданчику ми провели 12 занять, намотуючи круги і я до останнього ,як новачок, була переконана, що так треба , поки не виявилося , що всі одногрупники вже давно їздять по місту. Пропонував пересісти на автомат, проте я дуже хотіла навчитися їздити на механіці. Після всіх практичних занять так і залишилася абсолютним новачком.
Мені пощастило, одногрупниця переконала хоча б раз спробувати поїздити з іншим інструктором (колишній інструктор автошколи Мегадрайв). Найщиріша подяка людині, яка справді любить те, чим займається, дає своїм учням максимальну свободу у прийнятті власних рішень, щиро переживає і радіє – Дударчуку Анатолію Віталійовичу.Перші заняття довелося працювати над тим, щоб перебороти страх знаходячись за кермом, та щоб довести мені те, що я справді зможу їздити та отримувати від цього задоволення.Тепер для мене це справді кайф, відчуваю себе надзвичайно впевнено за кермом , об’їздила все місто безліч разів, а не лише маршрути, які є в сервісному центрі. Ніякої критики зі сторони Анатолія Віталійовича, лише підтримка та надзвичайна віра в себе. Якщо ви хочете навчитися їздити, щиро рекомендую хоча б раз спробувати з ним заняття.
Загальне враження:Досить не погана автошкола ,так як багато плюсів, але найважливіше для мене було отримати не лише якісну теоретичну підготовку ,але й практичну.

03/04/2021, Дроздова Тетяна

Нарешті я отримала права!!! Тепер я впевнено можу сказати, що реально навчитись і здати в Сервісному центрі без ніяких корупційних схем.
Але це можливо тільки завдяки великій праці і підтримці справжніх спеціалістів в цій сфері.
Я безмежно вдячна за школі Мегадрайв, точніше кваліфікованим викладачам, які мене навчали. Це з теорії ПДР Якубів Зоряні Богданівні,
яка дуже змістовно та доступно, цікаво пояснює теоретичний матеріал, ділиться своїми “фішечками”
для кращого запам’ятовування правил, підтримує і переживає за кожного свого учня. Якщо ви думаєте, що неможливо все запам’ятати,
то Зоряна Богданівна з легкістю з цим вам допоможе.
Також дуже вдячна Андрію Ігоровичу (інструктору на майданчику),який дуже спокійний та врівноважений,
терплячий до учнів і готовий багатезно разів пояснювати всі особливості паркування та маневрування, а пояснення з маленькою машинкою запам’ятовується на завжди))
На жаль з тими знаннями, які я отримала з практичних занять по водінню з інструктором Зваричем Євгеном Петровичем я б довгоочікуваних прав не отримала:
12 занять на майданчику з 16, багато простоїв, постійна підтримка руля, постійне звучання фрази “не панікуйте”….. все не то, все не так…..
Результат: Велике бажання покинути школу, і забути про права!!!
Дуже вчасно мені повезло познайомитись з колишнім інструктором школи Мегадрайв – Дударчук Анатолій Віталійович.
Для мене це людина не просто інструктор, але й психолог.
Він заставив мене повірити в себе,навчив відчувати машину, бачити знаки, прогнозувати дорожні ситуації, приймати рішення,
і це все проходило в ненапруженій обстановці, під музику, ні разу підвищеного голосу,
ні разу “не кидай щеплення”, “не панікуйте”, а щодо витримки і терплячості цієї людини можна ще писати і писати. Навіть в сервісному Анатолій Віталійович підтримував і переживав разом зі мною.
І РЕЗУЛЬТАТ: здача практичного іспиту в Сервісному центрі з першої спроби і довгоочікувані права в мене в руках!!!

Р.S.: Для майбутніх водіїв і водійок дуже рекомендую автошколу Мегадрайв, тут є багато кваліфікованих викладачів, але вибір правильного інструктора – це дуже важливо!!!

30/03/2021, Соломія Бронецька

Нещодавно отримала права і за це хочу подякувати Войцехівському Андрію Романовичу. Це людина, яка навчила мене керувати транспортним засобом без страхів, а з усмішкою на обличчі. Терпіння, професіоналізм -це все про Андрія Романовича. Кожне заняття проходило в приємній атмосфері, жодних проблем чи конфліктів, лише слова підтримки «Ти все зможеш! І так, я змогла!
Мені ,навіть, шкода, що уроки закінчилися, це були прекрасні часи.
Андрію Романовичу-дякую Вам! Ви найкращий!

28/03/2021, Ольга Злочовська

Нарешті я отримала посвідчення водія!:)Завдяки МЕГАДРАЙВ – це було не дуже складно і цікаво. Дуже дякую, Автошколі МЕГАДРАЙВ, за таких чудових, кваліфікованих і відповідальних інструкторів, Шинкар Павлу Ярославовичу (інструктор з водіння) та Гукалюк Андрію Ігоровичу (інструктор на майданчику). Також щиро дякую викладачу теорії Якубів Зоряні Богданівні, яка завжди доступно і вміло досила інформацію до студентів.
Особливу подяку хочу висловити Шинкар Павлу – Ви навчили впевнено почуватися на дорозі, завжди доступно все пояснювали, “розжовували” все від А до Я, з терпіння і розумінням завжди ставились до всіх моїх “помилок” 🙂 на дорозі, за Ваші настанови та підтримку, аж до самого екзамену в Сервісному центрі.
Ще раз ЩИРО ДЯКУЮ!!!бажаю успіхів і хороших студентів!!!
І всім РЕКОМЕНДУЮ автошколу “МЕГАДРАЙВ”!!!

23/03/2021, Пітухова Валентина

Хочу подякувати автошколі «Мегадрайв», яка допомогла втілити мою мрію стати водієм. Починаючи з теорії, Зоряна Богданівна, зарядила ентузіазмом до навчання, вразила своїм професіоналізмом. Екзамен склала 20 з 20. Окремо хочу подякувати Бордуну Роману Романовичу та Гукалюку Андрію Ігоровичу. Ці два інструктори справжні професіонали. Роман Романович так по-батьківськи витерпів усі мої неправильно прийняті рішення на дорозі, завжди вчасно виправляв. Я прийшла з нульовим багажем знань про автомобіль, саме він навчив мене бази керування. Я відчувала, що в мене вірять незалежно зроблю я щось неправильно, чи ні. Це надважливо. І взагалі навчання найкраще дається в хорошій атмосфері. Андрій Ігорович допоміг засвоїти їзду на майданчику, щоб не допустити жодної помилки на екзамені. Так і сталося. Саме йому вдячна за розуміння усіх нюансів. Їзда містом також пройшла чудово з цим інструктором. Він завжди давав пояснення та конструктивну критику кожної дії. Навчив мене глобально сприймати ситуацію на дорозі. Посвідчення водія тримаю у руках. Я щаслива і вдячна усім, хто допоміг мені на цьому нелегкому шляху❤️

20/03/2021, Яна Дроненко

Доброго дня, я би хотіла розповісти про школу Мегадрайв і про викладачів, інструкторів. У мене був дуже хороший, ввічливий і відповідальний до своєї роботи викладач з теорії Руслан Васильович. Про нього тільки хороше враження склалось після закінчення автошколи. Також хотіла би розповісти про інструктора Андрія Романовича. Це дуже добра, спокійна людина, яка іноді може замінити психолога. Я ніколи би не могла подумати що мені так пощастить з інструктором, який завжди спокійно обяснить, і скаже що ти робиш не так і завжди протягне руку допомоги. Завдяки ньому я навчилась рушати пі гірку( «мож улюблене») також рушати з першого разу не глохнувши. Одним словом хороша людина. Також про інструктора по майданчику Ігор Євгенович. Людина яка навчила мене паркуватися, який обяснив як це все відбувається, де потрібно включати поворотніки і все інше. Тому нічого поганого про автошколу Мегадрайв я не можу сказати. Вони готують тебе до водіння як в сервісному центрі, так і водінню в повсякденному житті. Тому рекомендую школу Мегадрайв і без ніякого сумніву.

20/03/2021, Іван Радченко

Навчався водінню в інструктора – Барицького Івана Івановича. Задоволений на усі 100%!!! Він дуже стриманий, терплячий,спокійний та відповідальний. Професіонал своєї справи! З ним було легко та комфортно навчатись водінню. Я отримав усі бажані навики і дуже йому за це вдячний👍 Рекомендую усім.

20/03/2021, Якубець Юлія

Дякую, школі Мегадрайв за якісне навчання і приємну атмосферу. Я навчалась у групі 81, де теорію викладав Вавричук Руслан Васильович – прекрасний педагог та знавець своєї справи, тому знання засвоювались дуже легко. Щодо практичних занять, то моїм інструктором був Кардаш Сергій Миколайович – справжній професіонал , з ним я дізналась про багато різних нюансів, що стосується водіння на дорозі та на майданчику. Вимогливий , але поряд з тим простий та відкритий до діалогу. З ним відчуваєш себе у безпеці на дорозі. Це людина, яка зацікавлена в тому, щоб ви мали хороші навики їзди, а отже могли гарно здати іспит.

20/03/2021, Тетяна Л

Висловлюю щиру подяку прекрасному інструктору з водіння – Войцехівському Андрію Романовичу, за витримку, розуміння, спокійне та зрозуміле пояснення практичних занять.
Досвідчений, пунктуальний, з хорошим почуттям гумору і просто приємний співрозмовник. Знайде підхід до кожного учня.
Також велике дякую Синюк Л.Й за викладання теоретичного курсу, який був зрозумілим і досить цікавим та інструктору з майданчика по паркуванню Богонович І.Є який спокійно і зрозуміло проводив заняття.

18/03/2021, Василина Суслик Заблоцька

Хочу подякувати найкращому інструктору з водіння, Войцехівському Андрію Романовичу. Це -людина з залізними нервами, з неймовірним терпінням. Коли я на іспиті починала панікувати я згадувала слова свого інструктора, що потрібно заспокоїтися і все получиться! Андрій Романович навчив мене бути впевненою на дорозі . В машині (в моїй улюбленій шкоді ) завжди панує хороший настрій, завжди весело і не напряжно(що не мало важливо для мене)!!! І головні слова ІНСТРУКТОРА, що колись ти будеш сміятися над тим, як все починалося. І дійсно згадую я ту дівчину яка прийшла перший раз до Андрія Романовича і так стає смішно… Так радісно, що я вже отримала водійське посвідчення але водночас і сумно, що я вже не буду їздити з таким чудовим інструктором. Андрій Романович вислухає, розрадить, підтримає коли потрібно. І головне, що кожним своїм новим досягнення за кермом , я хочу і ділюся зі своїм інструктором івін мене радо(як мені здається😃😃😃) підтримує і дає настанови і каже, що все в мене получиться. Про Андрія Романовича можна писати дуже і дуже багато хорошого…
Двома словами ДЯКУЮ ВАМ!!!!
Я смілимо буду рекомендувати Андрія Романовича друзям і знайомим ну і звичайно вашу школу. Мегадрайв – це дійсно та школа, де вас навчать і ПДР і практики. Мегарута школа, мегакрута викладачка теорії -Якубів Зор’яна Богданівна і мегакруті інструктори Войцехівський А.Р. і Гукалюк А.І. Я ВАМ ВСІМ БЕЗМЕЖНО ВДЯЧНА!!!!

16/03/2021, Віятик Оксана

Хочу висловити щиру подяку найкращому інструктору Войцехівському Андрію Романовичу☺️який все чітко пояснює,з яким навчання по водінню одне задоволення.💜 Його підтримка надавала мені впевненості в собі,завжди вміє з легкістю знайти підхід.Він завжди на позитиві і заряджає цим інших,просто найкращий інструктор,терплячий та віданний своїй роботі!!!Дякую йому за все.

14/03/2021, Кріль Людмила

Хочу висловити щиру подяку інструкторам з водіння Роману Романовичу та Андрію Ігоровичу найкращим інструкторам, дякую вам за терпіння, високий рівень професіоналізму, те що допомогли додати впевненості, коли здавалося що нічого неполучається, а також за почуття гумору яке допомагало трошки зняти переживання.Окрема подяка викладачу Зоряні Богданівні за прекрасну подачу теоретичної частини, за її підтримку, допомогу та віру у своїх учнів! На мою думку автошкола “МЕГАДРАЙВ” найкраща, тут вам допожуть на найвищому рівні оволодіти навичками водіння та вивчення правил дорожнього руху! Я жодного разу не пошкодувала про свій вибір) Щиро дякую Вам! РЕКОМЕНДУЮ!!!!!

09/03/2021, Marina Ferens

Доброго дня,пишу відгук з почуттям радості і гордості, що є така чудова автошкола “Мегадрайв” та їх висококваліфіковані фахівці. Особливу подяку хочу висловити Бордуну Роману Романовичу, що допоміг здобути навики на дорозі, не боятися, а навпаки відчувати впевненість, заздалегідь звертати увагу на знаки, дорожню обставновку, виконувати вірний алгоритм дій, необхідний для керування, докладно та зрозуміло все пояснює ,вчить як орієнтуватися в дорожній обстановці та швидко та правильно реагувати. Якщо щось не вдавалось ,чітко пояснює в чому саме пролема і пропрацовуємо її разом. Майстер своєї справи ,а завдяки почуттю гумору навчання проходить легко та невимушенно. Дякую за поборений страх на дорозі, дякую за виїзди в будь- яку погоду, і в будь-якої складності заторів нашого міста.
Дякую також Руслану Васильовичу – нашому викладачеві теорії, дуже доступно все викладає з прикладами з реального життя (що дуже важливо). Розповість і пояснить все простими і доступними словами.
Ігор Євгенович, дякую Вам за витримку і вміння докладно і дохідливо пояснити тонкощі й подробиці управління автомобілем. Крок за кроком, навик за навичкою, долаючи мою невпевненість, Ви допомогли мені опанувати непростим, але дуже цікавим мистецтвом керування автомобілем на майданчику.
3 місяці навчання пролетіли, як 2 дні. Тому всім рекомендую ” Мегадрайв”

05/03/2021, Шерстюк Людмила Богданівна

❤️ Дякую школі Мегадрайв а особливо Якубів Зоряна Богданівна за неймовірну подачу матеріалу😘 Та окрему Велику ПОДЯКУ моєму інструкторові Шинкар Павло , за його терпіння та неймовірний підхід до кожного учня. Всім рекомендую скористуватися його уроками 👏👏 Успіхів всім

Хочу висловити окрему подяку Павлові Шинкар ,за його неймовірний труд за високий професіоналізм . Доступно подає матеріал та завжди підтримує.Надає високоякісні рекомендації які дуже добре допомагають при здачі іспиту .
Терпіння та успіхів

04/03/2021, Ахмедова Таміла

Щиро дякую автошколі «Мегадрайв» за навчання. Більша половина занять проходила в онлайн уроках так як був карантин, але це ніяк не вплинуло на навчання адже проводив його Руслан Васильович пояснював все легко та доступно і в результаті з першого разу зданий іспит.
Навчання водінню я вибрала Ігора Петровича і це був правильний вибір адже водіння на майданчику та по місту здала також з першого разу. Можу сказати що в цій автошколі працюють справжні професіонали.

02/03/2021, Радченко Христина

Мене навчав водінню Шинкар Павло Ярославович. Чудовий інструктор і людина! Зрозуміло та чітко пояснює, відповідально ставиться до викладання, терплячий , пунктуальними, добросовісний, веселий. Викладався на усі 100%!! Дуже рекомендую!! 👍🏻👍🏻👍🏻

27/02/2021, Олійник Ірина

From zero to hero разом із МЕГАДРАЙВ
Керувати автомобілем – це не просто тиснути на педалі і крутити руль – це значно більше. І я це зрозуміла з допомогою найкращого автоінструктора Андрія Романовича. Він переконав мене, що хвилюватися – це нормально, але керувати авто повинні не хвилювання чи страх, а – розсудливість і “холодний розум”, помилятися також нормально, якщо ти готовий виправляти свої помилки.
Важливо довіряти тому у кого ти вчишся, бо, коли ти не зовсім знаєш як в автомобілі все працює, а ноги, руки і голова окремо має бути той, хто тримає баланс.
Амплітуда коливань маятника емоцій у процесі навчання часом займала протилежні значення від “Я можу керувати автомобілем” до “Я ніколи не буду водієм”, а Андрій Романович дуже спокійно і впевнено повертав до рівноваги, кожне “Не можу” перетворив у “Все просто”.

Людмила Йосипівна познайомила із теорією дорожнього руху, який не хаосний, як видається на перший погляд, а організований за законами логіки. Хто, коли, куди їде визначено, потрібно просто зрозуміти. На життєвих прикладах пояснила наскільки важливо не лише знати, а й розуміти та використовувати Правила дорожнього руху, оскільки знання дають впевненість та убезпечують від багатьох інцидентів.

Ігор Євгенович довірив кермо та навчив розуміти відстані до об’єктів у відношенні до автомобіля. Навчив їздити повільно та паркуватися.

Особливе дякую всім працівникам автошколи Мегадрайв, що змогли організувати таке комфортне навчання та об’єднати всіх професіоналів в одну структуру. Ви робите можливим та комфортним навчання. Дуже вдячна за все.

Була дуже рада вчитися у найкращих! 

26/02/2021, Сенів Марія

Вдячна автошколі ” Мегадрайв” за знання та вміння. Завдяки Людмилі Йосипівній, яка чітко і доступно пояснювала теорію, тести здала з першого разу! Також вдячна МЕГА крутому інструктору Войцехівському Андрію Романовичу. Він справді знавець своєї справи. Все чудово пояснює, терплячий, ніколи не кричить😁, допомагає подолати страх перед дорогою. З ним завжди весело. Дякую йому за підтримку та віру в себе!! Андрій Ігорович на Рено також професіонал, який навчить паркуватися і заїжджати в гараж👍Рекомендую автошколу “Мегадрайв”!!!

17/02/2021, Лучанко Наталія

Шмегельський Олег Романович професійний вчитель, доступно пояснює , вчасно виявляє помилки і допомагає їх виправити 👍

13/02/2021, Мар’яна Бяла

Я закінчила Вашу школу в січні, вже успішно здала теорію та водіння, тиждень тому отримала права.
Хочу подякувати Вашій школі за якісну підготовку!
Дякую Зоряні Богданівні за теоретичні заняття та Олені Василівні за практичні! Все було на вищому рівні!
Випадково зустріла директора в МРЕО (коли здавала практичний іспит), він впізнав мене, витратив свій час щоб дати мені поради та настанови перед іспитом, а це багато про що говорить. Тому ше раз хочу подякувати ВСІМ працівникам мегадрайву! ❤️

12/02/2021, Христина Черешнюк

Йшла в «Мегадрайв» по чудових відгуках від друзів. Завтра вже здаю внутрішній іспит і ще жодного разу не пошкодувала, що обрала саме вас. Бо те, що чула від знайомих про інші автошколи навіть не рівняються із вашими викладачами, автомобілями та адміністрацією!
Рекомендую школу усім! Щиро!)

PS: окремий привіт 😉 і подяка викладачу теорії Зоряні Якубів та практики – Ігорю Кекішу.

10/02/2021, Наталія Пришляк

Висловлюю щиру подяку інструктору Олегу Романовичу за Ваш високий професіоналізм, стриманність, знання та навички,які я отримала під час практичного навчання.
Олег Романович-людина, яка у своїй діяльності викладається на усі 100%.Дуже стриманно та спокійно все пояснює,що заслуговує окремої поваги.
Усім,хто прагне навчитися водінню з автоматичною коробкою передач, безумовно, рекомендую звертатися до Олега Романовича.

05/02/2021, Заяць Андрій

Щиро вдячний мегадрайв за організацію навчання на водія.
Дуже задоволений, що був в групі, котру навчала ПДР Людмила Йосипівна. Вона завжди чекала від нас запитань )). Постійно викладалась на кожному занятті попри дистанційне навчання.

Також, дуже радий, що навчався водінню у інструктора Івана Івановича. Він допомагав з першого і до останнього заняття. Виявляв терпіння, розуміння і ділився досвідом.

Останніх 4 заняття, мене навчай Ігор Богданович, який також виявляв терпіння, яке так потрібне нам учням. І ввесь час вселяв впевненість.

Тож, особисто я, не шкодую, що вибрав МЕГАДРАЙВ. Бажаю автошколі по більше учнів, а згодом і вмілих водів на дорогах нашого файного міста.

04/02/2021, Вікторія Івасечко і Оксана Івасечко

Всім-всім-всім, хто хоче навчитися водити авто з автоматичною КПП, звертайтеся у Мега-драйв до Олега Романовича на Volvo! Ми надзвичайно задоволені, що потрапили саме до нього! Прекрасно пояснює, підходить до занять відповідально і практично, пунктуальний, має чудову витримку до учнів 🙂 Ми дуже йому вдячні і всім рекомендуємо!

30/01/2021, Марія Обізюк

Нещодавно я закінчила навчання в автошколі «Мегадрайв» і однозначно рекомендую саме цю автошколу!
Щиро вдячна за якісне та професійне навчання, розуміння, людяність та професіоналізм.
Викладач теорії Людмила Йосипівна пояснювала матеріал доступно, цікаво та легко.
Особливо хочу подякувати інструктору з водіння Якубіву Олегу Романовичу! Усі уроки проходили на позитиві, легко, спокійно та без паніки. Олег Романович навчив мене оцінювати ситуацію на дорозі і завжди думати наперед. З ним завжди було легко і цікаво. Це людина, яка навчить вас усіх нюансів водіння. Рада, що моїм інструктором з водіння був саме Олег Романович!
Також вдячна Андрію Ігоровичу, який навчав водінню на майданчику. Андрій Ігорович надзвичайно спокійний та врівноважений, терплячий до учнів і готовий декілька разів пояснювати всі особливості паркування та маневрування.
Рекомендую автошколу «Мегадрайв»!

16/01/2021, Андрій Козун

Дякую автошколі «Мега-Драйв» за має водійське посвідчення!
Викладач з теорії Руслан Васильович дуже гарно та просто все пояснює, наводячи життєві приклади – іспит з теорії в МРЕВ здав з 1 разу без жодних помилок.

Андрій Романович (Shkoda на механіці) – дуже хороший викладач на практиці. Підлаштовувався під мене, дав можливість самостійно зробити та виправити свої помилки. Зробив з мене ввічливого та акуратного водія, дуже йому дякую!) Рекоменную водія однозначно!

Сергій Миколайович – дав можливість попробувати машину на АКПП. Дуже досвідчений та відповідальний водій. Всім рекомендую хто планує їздити на автоматі.

Автошкола «Мега-Драйв» дала не тільки знання та вміння керувати машиною, а також можливість поїздити на різних машинах. В загалом до здачі екзамену в МРЕВ я покатався на 5-тьох машинах, як з механікою, так і на автоматі.
Бажаю автошколі розвитку та хороших учнів)

15/01/2021, Іра Польова

Щаслива, що навчалась в автошколі Мегадрайв
Щиру вдячність висловлюю викладачу з теорії Людмилі Йосипівній, яка завжди наводила життєві приклади, що дуже допомагало у запам’ятовуванні ПДР
Інструктор Олег Романович нереально позитивний, власне, цим допомагав перебороти страх на дорогах
Інструктор з майданчика – Андрій Ігорович не втрачав рівноваги, коли я сто разів питала “в яку сторону крутити руль?”. Це та людина, з якою легко спілкуватися, а відтак вчитися
Тим, хто це читає, я б побажала таких стальних нервів, як у людей, згаданих вище
Окремо дякую директору за таке трепетне ставлення до роботи і за наснагу
Якщо ти вагаєшся яку автошколу обрати? Однозначно МЕГАДРАЙВ

15/01/2021, Наталя Лучко

Нещодавно закінчила автошколу Мегадрайв. Хочу подякувати колективу школи за якісне навчання !! Хочу відмітити роботу викладача з теоретичного курсу Людмили Йосипівної (з першого разу здала тести в сервісному центрі ))), а також подяка інструктору з практичного водіння Роману Романовичу!!! (чорне Лачетті). Як то кажуть інструктор від Бога. Виважений та стриманий, вміє гарно пояснити всі ази водійської майстерності. Що вже казати, якщо я вперше сіла за кермо авто і, дякуючи Роману Романовичу, з першого ж разу в МРЕВ здала водійський іспит. Він мега крута ЛЮДИНА.
Побільше б таких інструкторів!!!

 

Відгуки минулих років.

2020 2019 2018 2017 2016

 

 

Ознайомитись із відгуками про автошколу Тернополя (чи висловити свою думку) можна не тільки на нашому сайті, а й на довідкових ресурсах міста чи сторінках школи в соціальних мережах. Для переходу на ці сайти просто клікніть на їх логотипи:

TERNparta   0352 FB